Niet werken maar bowlen!

Boodschappen doen, opruimen, afwassen, stofzuigen, afval aan de straat zetten, medicijnen halen, voeden, douchen, naar bed brengen. Mantelzorg, het bestaat nog. Jongeren die 24 uur per dag voor iemand anders klaarstaan, ook als je even geen tijd of zin hebt. Voor hen staat nu ook iets klaar. Steunpunt Informele Zorg in Zwolle heeft een bowlingactiviteit georganiseerd voor alle mantelzorgers van twaalf tot twintig jaar.

Een gehandicapte broer, een moeder die niet voor zichzelf kan zorgen omdat ze al jaren ziek is of een vader met een alcoholverslaving die dag en nacht lazarus op de bank hangt. Het komt vaker voor dan je denkt. Een op de tien jongeren leeft in een situatie waarin zij de hoofdrollen op zich nemen omdat iemand anders het niet meer kan. Omdat ook deze jongeren wel eens wat ontspanning kunnen gebruiken vindt een keer in de zes weken een leuke activiteit plaats. Op 20 november mogen de jonge mantelzorgers laten zien wat ze kunnen op de bowlingbaan.

Nog even kort de informatie die je nodig hebt als je meedoet!

Wanneer: vrijdag 20 november 2009
Waar: Bij Urbana aan de Wipstrikkerallee 213 in Zwolle
Hoe laat: Van 18.00 tot 21.00 uur

Opgeven kan bij Agnes Wille: 038 – 4225200 of [email protected].

Lees ook:Yes-r nieuw gezicht van Taalkr8!
Lees ook:Vacature avond Zwolle voor jongeren
Lees ook:De ins en outs van solliciteren voor jongeren
Lees ook:Jongeren ergeren zich aan uiterlijk vader; Pimp je pa!
Lees ook:Morgen stemmen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>