Tienermoeder wil opknapbeurt na bevalling

Ambah Young

De 18-jarige Ambah Young uit Australië is twee jaar na de bevalling van haar dochter niet tevreden met haar lichaam. Ze wil haar jeugdigheid terug. Om zich opnieuw jong te voelen is ze van plan zich met plastische chirurgie weer op te laten lappen.

Ondanks dat de tienermoeder er nog vitaal en jeugdig genoeg uitziet wil ze een complete make-over om de sporen van het jonge moederschap uit te wissen. Fitness heeft ze al geprobeerd maar had niet het gewenste effect. Zo vindt ze dat er nog flink wat moet gebeuren aan haar buik, borsten en vagina.

De opknapbeurt wil ze laten uitvoeren in Maleisië en zal haar zo’n 9000 euro kosten. Het geld om deze ingrepen mee te betalen heft ze geleend van een vriend.

De medici in Australië verbazen zich over het plan van de jonge moeder. Volgens hen bevindt het meisje zich momenteel in een kwetsbare positie. Wellicht zou het meisje proberen enkele psychologische problemen op te lossen door de operaties. Volgens de doktoren zorgt dit voor weinig goeds. Integendeel.

Bron: HLN

Foto: Liam Driver, via News.com.au

Lees ook:Twaalfjarige filmt eigen verkrachting
Lees ook:Twaalfjarige helpt bij bevalling
Lees ook:Tiener verkoopt videocamera met seksfilm moeder
Lees ook:Elfjarige assisteert moeder bij bevalling
Lees ook:Tiener slaat elfjarig zusje de hersens in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>