Nieuwe borsten voor Sieneke en Barbie

Niet alleen Oh Oh Cherso’s Roos, maar ook haar collega Barbie en Songfestival-zangeres Sieneke hebben hun borsten laten vergroten. Wat is dat toch met al die jonge meiden die opeens een grotere cup willen?

Vrouw (van De Telegraaf) heeft er een interessant achtergrondartikel over geschreven. Klik hier om het te lezen. Persoonlijk vind ik de meiden erg jong voor zo’n ingreep. Wat vind jij? Ik hoor het graag.

Lees ook:Nieuwe borsten op je zestiende veel te vroeg
Lees ook:Jonge meiden steeds vaker onder het mes
Lees ook:Jonger dan zestien? Boete als je sigaretten hebt!
Lees ook:Olympische sporters uit Egypte dragen nep Nikes
Lees ook:Jong en niet op sociale media? Dan ben je uniek!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>