Coolste outfits en gadgets voor eerste schooldag

Het nieuwe modeseizoen start met de coolste outfit voor de eerste schooldag. Ook dit najaar speelt kleur weer een belangrijke rol, waarbij de gekleurde broek hét mode item en een ware musthave is. In de tops zien we vooral strepen, stippen, bloemen en teksten. Dit seizoen mag alles gecombineerd worden met elkaar. Alles kan en alles mag!

Om de outfit van de kids helemaal schoolproof te maken, combineer je de leukste mode met de juiste schooltas. V&D heeft een groot assortiment schooltassen in verschillende stijlen van lief tot stoer; voor elk wat wils.

Lees ook:Vans gaat voor neon bij PRO; bekijk nieuwste Exlcusive
Lees ook:Een unieke zomer vol creativiteit!
Lees ook:Ontdek nieuwste schoolartikelen op V&D Schoolcampus
Lees ook:Jochem van Gelder presenteert Alles Kids, zaterdag SBS6
Lees ook:Makers van New Kids werken aan speelfilm Bro’s Before Ho’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>