Nike Blazers en Oceana Leather bij PRO

Ook Nike heeft een paar limited editions ontworpen voor het komende seizoen. Nike verzint al jaren te gekke modellen in vele vormen, kleuren en maten, op deze manier zijn er altijd Nike-modellen die passen bij de trends en kleuren van het huidige seizoen.

Nike Blazers: Deze schoen wordt al jaren door trainers gedragen. Speciaal voor Pro is er een vintage model gecreëerd met katoenen veters, een classic logo op de hiel, en een versleten schoentong. Jay Z, Usher en Will Smith zijn fan!

Nike Oceana Leather: De Oceana heeft een lichte schokdemping en een passend profiel. Naast het ultieme comfort bestaat de schoen uit echt leer. Het model loopt niet alleen lekker, maar past ook perfect bij je najaars outfit!

Lees ook:Anouk gaat internationaal met Nike
Lees ook:New Balance, sportief en super hip!
Lees ook:Ontdek de Converse Star Chevron najaarscollectie
Lees ook:Olympische sporters uit Egypte dragen nep Nikes
Lees ook:Vans gaat voor neon bij PRO; bekijk nieuwste Exlcusive

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>