Recycle je overhemd tot boxershort met Van Hulley

Van Hulley is een boxershort gemaakt van je eigen overhemd, passend in de huidige trend van upcycling. De boxershorts worden gemaakt door vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Van Hulley is een origineel en prachtig gemaakt cadeau.

Van Hulley past in deze tijd: steeds meer mensen realiseren zich dat onze vorm van consumeren zijn grenzen bereikt heeft. Het is tijd voor producten met een – liefst persoonlijk – verhaal. Van Hulley omvat eigenlijk twee verhalen: die van het hergebruik van je overhemd en die van de productie met een maatschappelijk doel.Maar het is vooral prachtig gemaakt cadeau. Voor jezelf of voor je partner. Voor je beste vriend of voor je clubgenoot. Voor in de schoen of onder de kerstboom. Of zomaar.

Bij het recyclen van een persoonlijk overhemd past een duurzaam en verantwoord productieproces. Recycling en duurzaamheid zijn blijvende thema’s in de wereld van nu. Van Hulley wordt niet in buitenland, maar in Nederland (Groningen) gemaakt. Van Hulley gelooft in lokale productie. Van Hulley boxershorts worden gemaakt door vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door omstandigheden hebben zij een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Van Hulley krijgen zij een gerichte opleiding en kunnen vervolgens in het atelier aan de slag. Zo wordt elk overhemd persoonlijk en vakkundig geproduceerd. Het atelier is gevestigd in Groningen is vanaf 1 november operationeel. Met de Stichting Multicultureel Vrouwencentrum Jasmijn is een samenwerking voor opleiding en werk aangegaan.

Via www.vanhulley.nl bestel je je eigen Van Hulley. Je stuurt je overhemd op in een envelop, en je krijgt hem terug als unieke boxer in een fraaie doos. Wil je Van Hulley cadeau doen, dan regel je dat ook via de webshop. Je hebt een Van Hulley voor € 27,50.

Lees ook:Het perfecte cadeau voor je ouders
Lees ook:Je vrienden dichtbij
Lees ook:Wat weten mannen van cupmaten?
Lees ook:Lancering smartphone jukebox BarTune tijdens introweek
Lees ook:Trouwende lesbische bejaarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>