Met deze horloge steel je de show tijdens de feestdagen

De Zwitserse horloge- en sieradenmaker Swatch begroet de feestdagen met cadeaus in zilver en goud. De twee New Gent Lacquered modellen bieden een fascinerend zicht op het nauwkeurige Zwitserse uurwerk door de deels opengewerkte wijzerplaat. Om de horloges een speciaal feestelijk tintje te geven zijn de zichtbare onderdelen gekleurd in glanzend goud en zilver. Twaalf kristallen markeren de uren op de zilver- of goudkleurige wijzerplaat en verrijken collectie met fonkelende lichtjes.

SUNRAY GLAM (SUOZ148) heeft een goudkleurig uurwerk omlijst met een goudkleurige wijzerplaat voorzien van heldere kristallen, een witte kunststof horlogekast en een eveneens witte silicone horlogeband.

Bij de SILVER GLAM (SUOZ147) lichten de zilverkleurige onderdelen op in het opengewerkte deel van de zilverkleurige wijzerplaat, omgeven door stijlvolle zwarte kristallen, een zwarte kunststof horlogekast en zwarte silicone horlogeband. Glinsterend licht met goud en zilver maken dit een perfect cadeau voor de feestdagen.

Adviesverkoopprijs: € 65,-

Lees ook:Blink uit met G-Shock
Lees ook:Alles om je huisdier te pimpen op beurs Taiwan
Lees ook:Wat is dat toch met onze Olympische mannen…
Lees ook:Angst om kerst alleen te vieren stressfactor voor singles
Lees ook:12.000 bierflesjes op snelweg; minder bier tijdens carnaval

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>