Muchachomalo werkt samen met kunstenaars

Tijdens de Amsterdam Fashion Week presenteerde het populaire lifestylemerk Muchachomalo de nieuwe collectie, geïnspireerd op het thema ART. Bekende kunststromingen zoals het expressionisme, het surrealisme en het futurisme vormen de basis voor het gedurfde herenondergoed. Durf jij ze te dragen?

Het merk Muchachomalo baseert zijn collecties ieder jaar op een ander thema. Dit jaar is gekozen voor ART. Samen met een aantal kunstenaars gingen de ontwerpers aan de slag, met als resultaat een unieke collectie boxershorts met de kenmerkende kleurrijke prints, geïnspireerd door verschillende kunstvormen. Liefhebbers van het surrealisme kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een boxershort met een print met verrassende elementen die geen verband met elkaar lijken te hebben.

Meer een bewonderaar van psychedelic art, het futurisme of het expressionisme? Ook deze kunstvormen vormden een inspiratiebron voor de nieuwe collectie. Zo doet de boxershort die geïnspireerd is op psychedelic art, een kunstvorm die gebaseerd is op ervaringen met drugsgebruik, denken aan het Woodstock festival in 1969.


De ART-collectie van Muchachomalo is onder andere verkrijgbaar in de webshop Hemdvoorhem.nl.

Lees ook:Enige echte Aldi-boxershort op de markt
Lees ook:Vaker seks als je kleurrijke boxershort met print draagt
Lees ook:EK Boxershort: Ik ga staan voor Oranje!
Lees ook:Schoolspullen van Paul Frank: kleur, preppy en cupcakes!
Lees ook:Is winnende lied Songfestival gejat?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>