Lerros laat zich inspireren door het Caribische Cuba

De V/Z‘13 herencollectie van het casual, eigentijdse stijllabel LERROS, staat volledig in het teken van frisse kleuren en rauwe prints. Voor deze collectie werd inspiratie gehaald uit het omvangrijke kleurenpalet dat kenmerkend is voor het Caribische Cuba. Zonovergoten stranden in contrast tot de ruige kustlijn en de fel groene tabaksvelden in het binnenland, bundelen hun schoonheid met de kracht van de zon die de kleurnuances van dit ‘natuurtableau’ nader versterkt. LERROS zet dit seizoen een levendige collectie neer speciaal voor de energieke, sporty man.

De V/Z‘13 collectie van LERROS staat volop in het teken van spetterende kleuren zoals je van Cuba mag verwachten. De collectie bestaat uit shirts alsmede chino’s in diverse felle groentinten die karakteriserend zijn voor de Cubaanse tabaksvelden die in de zomer volop in bloei staan. Caribische, in het oog springende, kleuren zoals kobaltblauw, opvallende rood- en geelaccenten voeren de boventoon en zijn verwerkt in shirts, broeken en jacks van luchtige materialen. Stijl de outfit af met trendy accessoires zoals sjaals met prints en casual leren riemen.

LERROS neemt jou mee naar het levendige Havana om je te laten verleiden door de kenmerkende laid-back lifestyle van deze stad. Verdwijn in de smalle straatjes waar architectuur vermengd is met bijna industriële elementen in rauwe roesttinten. Deze krachtige kleuren zijn terug te zien in de casual chino’s in verschillende bruintinten met leeraccenten en shirts in zachte pastels met metalen knopen, die het geheel een vintage stoer accent geven. De 5-pocket denims passen perfect binnen deze urban lifestyle en kunnen worden gecombineerd met sportieve polo’s dan wel sweaters met prints of rijkelijke applicaties. Net zo uitbundig als de salsaklanken die speels weergalmen langs de stenen wanden en tot kilometers ver te aanschouwen zijn. Viva la Vida!

Sinds haar oprichting in 1983, is LERROS uitgegroeid tot een internationaal modemerk, met wereldwijd maar liefst 51 geselecteerde monobrand stores en meer dan 1200 shop-in-shops. De energieke collecties van dit stijlvolle merk zijn uiterst gevarieerd, hebben een écht must-have karakter en een herkenbare signatuur.

www.lerros.com

Lees ook:Kleurrijke collectie voor energieke, zelfbewuste meiden
Lees ook:Primark herencollectie lente 2013 met foto’s
Lees ook:Casual en zakelijke herenmode bij Primark
Lees ook:Jil Sander ontwerpt goedkopere kleding voor jongeren
Lees ook:Converse en Marimekko lanceren vrolijke gympen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>