Kleurrijke collectie voor energieke, zelfbewuste meiden

De V/Z‘13 collectie van het casual, eigentijdse stijllabel LERROS, staat volledig in het teken van frisse kleuren en opvallende prints. Voor deze collectie werd inspiratie gehaald uit het omvangrijke kleurenpalet dat kenmerkend is voor de lente. Prachtige bloesemblaadjes in verschillende tinten en wild fladderende vlinders die speels neerstrijken, bundelen hun schoonheid met de kracht van de zon die de kleurnuances van dit ‘natuurtableau’ nader versterkt. LERROS zet dit seizoen een levendige collectie neer in krachtige thema’s, speciaal voor de energieke, zelfbewuste vrouw.

Spring Blossom
Frisse voorjaarskleuren voeren in het ‘Spring Blossom’ thema de boventoon. Verschillende blauwnuances, opvallend turkoois en koraalrood, sieren naast gebroken wit, okergeel en oranjeaccenten. De collectie uit zich gedurfd, middels felgekleurde bloemprints, die in combinatie met rechtvallende broeken voor een flamboyante look zorgen. Terwijl blazers met strakke snit in pasteltinten en zoete mélanges het kleurrijke stijlbeeld voorzien van een zachte noot. Maak de look compleet met een chino, of skinny denim en creëer dé ultieme voorjaars vibe.

Botanic Flowers
Het thema ‘Botanic Flowers’ zet met haar keur aan speelse vlinderprints en vrolijke bloempatronen in diverse kleuren, het absolute lentegevoel neer. Groen, helderblauw en felroze worden afgewisseld met fris gele knalkleuren voor een extra zonnig accent. De prints sieren rijkelijk op een aanlokkelijke reeks frivole blousejes, shirts en jurkjes. De look wordt verfijnd middels fraaie kantdetails en fijn gebreide knits. Combineer deze look met een stoer lederen bikerjack of blazer voor een meer casual uitstraling. Baggy denims en bonte chino’s met hier en daar neonaccenten zetten een energiek, dynamisch beeld neer.

Ethnical Flavour
Binnen het ‘Ethnical Flavour’ thema worden etnische folklore prints en wereldse dessins rijkelijk uitgevoerd in broeken, shirts evenals sierlijke rokjes. Vrouwelijke, strakke jurkjes en rokken krijgen een stoere touch in combinatie met wijdvallende casual tops. Midnight green, burned orange en dieppaars kenmerken deze etnische stijl. Deze intens diepe kleuren stralen als de zon en brengen ons in een frisse zomer-mood, waarbij de toevoeging van offwhite accenten voor een helder contrast zorgt.

Tropical Summer
Het hoogzomer thema ‘Tropical Summer’ zet een authentiek tropisch gevoel neer. Voel een zomerbriesje door je haren wapperen, terwijl het warm zachte zand onder je voeten kriebelt en de zee op de achtergrond speels naar jou lonkt… Waan je even op een tropisch eiland en laat je verleiden door de exotische palmprints op jurkjes, tops en rokjes, die het perfecte vakantiegevoel bij je oproepen. Kleuren zoals paars, cool mintgroen en fris roze, worden zowel felkleurig, als in subtiele pastelnuances gebruikt. Combineer de prints met licht zomerse denimblousjes, kies kleurrijke accessoires zoals sjaals en riempjes, om deze zonovergoten look compleet maken. Create your own tropical paradise!

www.lerros.com

Lees ook:Lerros laat zich inspireren door het Caribische Cuba
Lees ook:Primark herencollectie lente 2013 met foto’s
Lees ook:Converse en Marimekko lanceren vrolijke gympen
Lees ook:Muchachomalo werkt samen met kunstenaars
Lees ook:Casual en zakelijke herenmode bij Primark

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>