Ontdek de nieuwste collectie rugzakken van Eastpak

Ontdek vandaag op Jongerenblog de nieuwste collectie rugzakken van Eastpak. De ontwerpers hebben opnieuw de juiste ingrediënten samengevoegd om functionele en gesofisticeerde producten te creëren voor de moderne stedelijke insider.

Natuurlijke materialen, felle kleuren, rijke texturen, luxueuze details en een slim ontwerp zijn de opvallendste kenmerken van deze collectie. Het is een collectie die definitief het bos uitgekomen is en helemaal klaar is voor de stad.

De lente/zomercollectie 2013 omvat een verbluffende reeks stijlvolle en functionele tassen, rugzakken, bagageartikelen en accessoires… die allemaal nauw met elkaar verbonden zijn door vier sterke creatieve richtingen: Street playground, Modern prep, Urban active en Natural roots.

Toon Kympers, VP Product and Merchandising bij EASTPAK: “Mensen veranderen niet zomaar. We evolueren. We groeien. We bewegen. Bij EASTPAK willen we dat u in beweging blijft en dat doen we door samen met u te evolueren. In dat opzicht laat SS13 zien hoe we als merk zijn geëvolueerd om te kunnen voldoen aan de veranderende prioriteiten van onze klanten die nu zelf meer op de stad gericht zijn.”

Lees ook:Bag in town: ontwerp een Eastpak
Lees ook:Eastpak blijft trouw aan zijn roots…
Lees ook:Limited Edition Eastpak Backpack by Dzia Krank
Lees ook:Ontdek de Converse Star Chevron najaarscollectie
Lees ook:DIESEL kleedt je gadgets in stijl, iedere dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>