Converse en Marimekko lanceren vrolijke gympen

De samenwerking tussen Converse en Marimekko komt niet geheel als een verrassing. In 2012 brachten de twee reeds een collectie uit. Dit jaar doen ze het weer, met minstens even vrolijke ontwerpen als de vorige keer. De schoenen vallen op door de fruitige prints, een zomertrend. Met deze schoenen ligt de wereld aan je voeten.

Het Fins bedrijf Marimekko is wereldwijd bekend om haar frisse designs en kleurrijke grafische prints. De prints van deze zomerse sneakers zijn gebaseerd op werken van Maija Isola en Maija Louekeri. De collectie is onder andere verkrijgbaar bij Moose in the City in Antwerpen.

Lees ook:Primark herencollectie lente 2013 met foto’s
Lees ook:De herencollectie voor de winter al binnen bij Primark
Lees ook:Logitech kleurencollectie: Global Graffiti Collection
Lees ook:Muchachomalo werkt samen met kunstenaars
Lees ook:LA Gear terug!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>