Eastpak blijft trouw aan zijn roots…

De geschiedenis van EASTPAK gaat ver terug: van de goede oude tijd toen hoogwaardige duffels werden gemaakt voor het Pentagon tot het ontwerpen van slimme oplossingen voor de stedelijke insider van vandaag… Het merk is trots op hun erfgoed. Dat blijkt duidelijk uit de natuurlijke look-and-feel van deze kwaliteitsvolle, duurzame en functionele collecties.

Authentic Digin
Blijf trouw aan je roots! EASTPAK maakt al meer dan 35 jaar kwaliteitsvolle producten met bijzonder veel oog voor detail en gebruikt daarbij alleen de allerbeste materialen. Deze collectie is een eerbetoon aan dat erfgoed, en omvat nieuwe stijlen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals katoen en hoogwaardig leder.

Lees ook:Ontdek de nieuwste collectie rugzakken van Eastpak
Lees ook:Limited Edition Eastpak Backpack by Dzia Krank
Lees ook:Bag in town: ontwerp een Eastpak
Lees ook:3D printen kan nu ook bij HEMA
Lees ook:McDonalds Apeldoorn krijgt grote make-over

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>