Ruben Van Meer krijgt eerste exemplaar LIGER t-shirt

Foto: Jos KottmannCabaretier Ruben van der Meer heeft het eerste ontwerp van het onlangs gelanceerde T-shirt merk LIGER ontvanger. De bedenker van LIGER, Julius Leijger heeft het allereerste exemplaar uit de genummerde serie, die hij zelf de ‘first wave’ noemt, gereserveerd voor Ruben van der Meer. Van het T-shirt zijn slechts 360 stuks gemaakt, en elk T-shirt is genummerd. Het nummer 001/360 van de hand van designer Meni Tzima is voor de cabaretier.

Ruben is een uniek persoon, staat symbool voor creativiteit en originaliteit op het podium en daarbuiten. Daarnaast speelt Ruben van der Meer mee in veel Nederlandse producties maar heeft daarin meestal een bijrolletje. Bovenstaande geldt in zekere zin ook voor LIGER maar dan op het gebied van t–shirts. LIGER werkt totaal anders dan de traditionele merken, maakt maar één keer een serie van 6 shirts in een genummerde oplage van 360 stuks met steeds weer 6 nieuwe top creatieven.

LIGER is ook een Nederlands product, speelt eigenlijk ook een bijrolletje en plaatst de visual artists juist op een voetstuk. Elke designer krijgt veel creatieve vrijheid bij het ontwikkelen van zijn of haar design. Originaliteit is gewaarborgd. Dat garandeert LIGER altijd. Julius sympathiseert Ruben en geeft daarom met veel enthousiasme het eerste LIGER shirt van Meni Tzima aan Ruben van der Meer.

Klik hier om meer over het merk en de shirts te lezen.

Lees ook:Designers LIGER gebruiken T-shirt als canvas
Lees ook:Laat je Primark Family Guy T-shirt tot leven komen
Lees ook:Nicolette Kluijver debuteert als actrice in Van God Los
Lees ook:Nu al grote prijsverschillen officiële WK shirt Nederlands Elftal
Lees ook:Opgepakt na tekst ´Beatrix is een hoer´

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>