Havaianas heeft zelfs oranje WK slippers

Celebrate Brasília this summer: let’s Brasilidade! Havaianas en Brazilië zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en deze zomer zien we dat overduidelijk terug in de ontelbare op Brazilië geïnspireerde prints. Denk aan exotische dieren, tropische planten, uitbundige versieringen, felle kleuren en niet te vergeten…de Wereld Kampioenschappen!


From beach to the city: Havaianas zijn er in alle soorten en maten en veel modellen – waaronder de Havaianas Luna en Flash Urban – lenen zich perfect om van het strand meteen door te gaan naar een onverwacht feestje! Brazilianen houden van versieringen. Een mooi voorbeeld hiervan is de Special Collection waarin de Slim modellen versiert zijn met bijvoorbeeld Swarovski steentjes en studs. Hou je meer van prints en felle kleurtjes, dan zijn er de op de Braziliaanse natuur geïnspireerde Havaianas Fun slippers.

Voor de mannen zijn de modellen met camouflage en grafische prints hot deze zomer! Perfect te combineren met een stoer short voor op het strand en in combinatie met een soepelvallende chino wanneer je meteen door gaat naar de stad. Voor Brazilianen wordt dit de zomer van de Wereld Kampioenschappen. Havaianas komt daarom een speciale collectie slippers van alle deelnemende landen! Zin in iets geks? Havaianas keert terug naar de jaren 90 met de grappige ‘where is Wally’ slippers!

WK 2014
Voor elk deelnemend land komt Havaianas met een paar slippers die je helemaal in de sfeer van het WK doen komen. Support het Nederlands elftal op de opvallende oranje Havaianas!

Lees ook:Havaianas, trendy en nonchalant
Lees ook:Vans gaat voor neon bij PRO; bekijk nieuwste Exlcusive
Lees ook:Converse en Marimekko lanceren vrolijke gympen
Lees ook:Birkenstock is Back!
Lees ook:Blackberry onwijs populair onder jongeren

1 Reacties // Reageer

One thought on “Havaianas heeft zelfs oranje WK slippers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>