Moedig onze jongens aan in leuke Primark outfit

Het wereldkampioenschap voetbal in hét voetballand Brazilië is voor velen de kick off van deze zomer! Als je onze jongens wilt aanmoedigen in een leuke outfit, dan ben je bij Primark aan het juiste adres.

Oranje zonnebrillen en petjes voor als je de wedstrijden lekker buiten in het zonnetje gaat bekijken. En je kunt zelfs je eigen oranje ‘hup hup Holland’ bierpul meenemen. We gaan er natuurlijk van uit dat Nederland het ver gaat schoppen in het toernooi, zodat je deze items tot en met de finale kunt dragen. Zo niet, dan zijn er ook nog een aantal leuke Brazilië outfits te koop…

Lees ook:Jongeren: Nederlands elftal maakt weinig kans tegen Brazilië
Lees ook:OLA lanceert limited edition racket ijsje: De Oranje Rakket
Lees ook:Oranje ufo’s vliegen boven Noord-Holland
Lees ook:Oranjefans massaal op zoek naar hotels in Brazilië
Lees ook:Oranje kan kwalificatie voor WK in Brazilië afdwingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>