Grootste blind date in heel Nederland op Valentijnsdag

Valentijnsdag is dè dag om de liefde te vieren. Ook als je single bent. Datingsite Pepper organiseert daarom op 14 februari de grootste blind date van Nederland. Onder het mom ‘Love to date’ daagt Pepper singles uit om Valentijnsdag samen door te brengen in de door Couverts geselecteerde restaurants die een hart vormen op de landkaart. Deze avond geen tafeltjes voor twee, maar een lange singletafel. Aanschuiven levert hopelijk mooie liefdeskoppels op.

In Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Tilburg, Nijmegen en Enschede kunnen singles van alle leeftijden en met uiteenlopende interesses met elkaar dineren. Onder het genot van een speciaal Valentijns-menu leren ze elkaar beter kennen en beleven ze vooral een leuke culinaire avond. De leukste date-verhalen worden getrakteerd op een romantische vervolgdate bij een van de bij Couverts aangesloten restaurants.

Singles die willen deelnemen aan de grootste blind date van Nederland kunnen zich tot 12 februari met hun Pepper profiel aanmelden en een plekje aan een van de singletafels reserveren.

www.grootsteblinddate.nl

Lees ook:‘48 uur van de liefde’ tijdens Pepper filmfestival
Lees ook:Pepper trakteert op mini-date bij Bagels & Beans
Lees ook:Gigi Ravelli presenteert Daten in het Donker (Net5)
Lees ook:Etentje reserveren we steeds vaker via site of app
Lees ook:Single Nederland gunt Victoria Koblenko en Valerio Zeno de liefde!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>