Kerstvakantie is voor veel koppels een stressvolle periode

Veel mensen kiezen ervoor om tijdens de feestdagen op vakantie te gaan. Of het nu op de piste, een stedentrip of op het strand is, romantiek is in sommige gevallen ver te zoeken. Uit onderzoek onder de leden van datingsite PARSHIP blijkt dat bij 1 op de 5 stellen het flink dondert tijdens de vakantiedagen. Bij stellen met kinderen is dit percentage zelfs 25%.

Van dit percentage denkt enkel 5% van de stellen, na een afschuwelijke ruzie op vakantie, over een scheiding na. Toch is bij 3% van de stellen de relatie tijdens de vakantie of direct na thuiskomst beëindigd.

Bij bijna de helft van de koppels (45%) verloopt de vakantieperiode doorgaans harmonieus. En 20% van de stellen geeft aan juist in deze periode van het jaar nader tot elkaar te komen. Het feit dat de vakantie wordt doorgebracht met de partner, is bijna een vanzelfsprekendheid. Slechts 2% geeft aan niet met de partner op vakantie te gaan.

Lees ook:Ga naar Sex Academy van Nicolette Kluijver en Goedele Liekens
Lees ook:Nederlandse single grootste kans op Duitse vakantieliefde
Lees ook:Meeste singles depressief rondom de feestdagen
Lees ook:Nederlanders na vakantie op zoek naar andere baan
Lees ook:Een derde van de singles staat open voor vrije relatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>