Het leven van een Loser nu als luisterboek

Het leven van een Loser van Jeff Kinney is als luisterboek bij Uitgeverij Rubinstein verschenen. De serie boeken over het middelmatige leven van Bram Botermans telt inmiddels vijf delen en is ongekend populair.

In ‘Het leven van een Loser’ vertelt Jeff Kinney het verhaal van een onvergetelijke anti-held. Bram vindt het leven een hel. Op de middelbare school moet hij zich staande houden tussen kleine brugpiepers en volgroeid gespuis dat zich al scheert. Op een dag krijgt hij van zijn moeder een leeg dagboek…

Deel van de succesformule van ‘Het leven van een Loser’ zijn de vele cartoons die het verhaal doorspekken. De grootste uitdaging voor het luisterboek was dan ook om deze visuele humor om te zetten in auditieve humor. Hiervoor is gebruik gemaakt van verschillende geluidseffecten, en – niet in de laatste plaats – de vele registers van voorlezer Job Schuring. De luistereditie is hiermee een mengeling tussen een luisterboek en een hoorspel geworden.

Schrijver, cabaretier en acteur Job Schuring vertolkt in het luisterboek niet alleen de rol van Bram Botermans, maar ook van diens vader en moeder, schoolvriend Theo Thorbecke en vele anderen. In totaal neemt Schuring zo ́n 10 rollen voor zijn rekening.

Klik op de titel voor meer informatie: Het leven van een loser.

Lees ook:Lover of Loser op de planken
Lees ook:Leespremière Het leven van een Loser – zo ga je er heen…
Lees ook:Last-minute je partij kiezen
Lees ook:Bram Moszkowicz vanavond eerste gast van Robert Jensen
Lees ook:Vrienden vermiste Bram Claassen blijven zoeken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>