Il Divo groot succes

Kwam ik vandaag toevallig in de Bijenkorf. Was daar Il Divo! Vier erg aantrekkelijke musical- en operazangers. Ze waren bezig met een signeersessie. Maar er waren weinig mensen. Een aantal mensen met fotocamera’s en een aantal fans. En dat terwijl hun album, na Coldplay, het best verkochte album van Nederland is. Ze waren laatst bij Oprah in de show. Ze zongen hun single ‘unbreak my heart’. Het klonk echt niet. Maar dat maakt niet uit, ze zijn knap en blijkbaar kunnen ze ook zingen, ze hebben namelijk platina behaald in Australie, Engeland, Canada, de VS, Noorwegen, Portugal en Spanje. Ja, vind je het raar, je krijgt pas een handtekening als je een cd koopt. Elke vrouw wil wel even haar cd-tje laten signeren in ruil voor een glimlach van deze mannen. Klik hier voor hun site!

Lees ook:New Kids Nitro scoort platina status
Lees ook:Te dik voor het leger
Lees ook:Slapende verkeersleider zorgt voor vertraging
Lees ook:TMF Smash geen succes
Lees ook:Wie wint American Idol 6! Jordin of Blake?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Il Divo groot succes

 1. RB

  weet je wat het is met il divo muziek je moet het een paar keer horen , want toen ik het de eerste keer hoorde vond ik het ook niet echt mooi, maar ik vind het nu echt prachtig.
  RB

    /   Reply  / 
 2. delphine

  ik zou graag willen zeggen dat ik een heel grote il divo fan en ik zou willen zeggen dat il divo wel goed klinkt ik heb namelijk alle 4 cd en ik ben naar hun concert geweest in antwerpen ik moet wel zeggen dat het lietje dat ze gezongen hadden niet hun beste is je moet is sympre kopen hun derde cd dat is de beste je moet naar nummer 8 luister dat is een lietje dat ze over genomen hebben van de beckstreet boys

    /   Reply  / 
 3. delphine

  il divo bestaat uit 4 prachtige gaste en ik wou dat ik was binnen gestapt in die winkel want ik heb ze nog maar 1 keer ontmoet ik wacht al 3 jaar om hem tegen te komen want ik zou graag willen zeggen dat ik werk in een restaurat teaterhuys in opwijk belgie en soms moet ik 20 uren daggen werken zekker nu tijdens de communie periode en het is heel er stres vol maar als ik dan thuis kom en ik zet carusso van hun op dat is de enigste manier dat ik heb kunnen vinden ik heb sinds kort een ipot gekocht en onderweg naar mijn werk zet ik nella fantasia op en kan ik er weer tegen op

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>