Nieuwe flessen Coco-Cola geen succes

De fles is veel te dun en te slap en zodra je erin knijpt dan komt er ineens heel veel cola uit. Dit zeggen veel mensen over de nieuwe Coco-Cola fles. Ook de flessen van Fanta en Sprite zijn gerestyled. Coca-Cola zegt dat de oude fles lelijk was, vaal en vol krassen. Dat past volgens hun niet bij een A-merk…Het ontwerp heeft ook nadelen. De bodem is niet plat, en de fles is breder en korter. De fles staat daardoor niet meer stabiel. De fles is ook duurder geworden, zo’n 40 procent. Ik vind de verandering niet nodig, al vind ik de fles wel mooier hoor.

Lees ook:Duizenden euro’s voor fles champagne
Lees ook:Harry Potter is bekender dan Blair in de VS
Lees ook:Ruben Van Meer krijgt eerste exemplaar LIGER t-shirt
Lees ook:Verplicht een leerlingenraad?
Lees ook:Nieuwe borsten voor Sieneke en Barbie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe flessen Coco-Cola geen succes

  1. jez

    Dit drankje is puur lekker.Heb ik zelf uitgevonden.
    groeten uit belgie
    van Jez. 8 jr.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>