Temptation Island dit keer met Rebecca Loos

Temptation Island is echt een leuk programma. Programmamakers willen het nu nog leuker maken met verleidster Rebecca Loos. Van mij mag ze wegblijven, maar voor de bezette mannen is ze dus de ‘grote prijs’. Ik ben benieuwd wie er dit seizoen weer in gaat trappen. Gaan de koppels vreemd en/of blijven ze uiteindelijk weer bij elkaar?

Voor degene die Temptation niet kent: In Temptation Island moeten vier koppels, gescheiden van elkaar, een groep
verleiders en verleidsters proberen te weerstaan. Loos is één van de dames
die de bezette mannen tot een avontuurtje moet bewegen. Er is dus een eiland, en aan de ene kant van het eiland zitten 4 mannen met een bepaald aantal verleidsters. Aan de andere kant van het eiland zitten de 4 vriendinnen van die mannen, met mannelijke verleiders. De koppels mogen elkaar twee weken niet zien. De verleiders moeten er alles aan doen om te zorgen dat de koppels vreemdgaan.

Rebecca gaat in de tweede aflevering al op date met een man, maar er gaat niks bijzonders gebeuren. ‘Het was gezellig maar braaf’.

Rebecca werd in 2004 bekend, nadat zij, in ruil
voor geld, publiekelijk details had onthuld over haar vermeende relatie met
voetballer David Beckham. Zij werkte enige tijd in Spanje als assistente van
de Engelsman.

Lees ook:Temptation Island: Bianca is een prostituee!
Lees ook:Ex-vriendje vermoordt 15-jarig meisje met steen
Lees ook:De casanova’s van de vastgoedfraude
Lees ook:Wie kiest beste partner: wij of de wetenschap?
Lees ook:Ga naar Sex Academy van Nicolette Kluijver en Goedele Liekens

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Temptation Island dit keer met Rebecca Loos

 1. Anti-loos

  kansLOOS!
  doelLOOS!
  zinLOOS!

    /   Reply  / 
 2. Randy

  Tim woont inmiddels samen met Liesbeth het single meisje dat al snel de soulmate van Bjorn op het andere eiland werd. De vonk sloeg overigens pas over toen de camera’s uit waren. Tim in de Vlaamse krant het Nieuwsblad: “Na de opnames werden alle vrijgezellen nog drie dagen lang samen gestoken. In een poepsjiek hotel. Zonder camera’s. Dàt was pas Temptation Island . Daar is de vonk overgesprongen. Nadien hebben we een paar keer afgesproken en van ‘t een is ‘t ander gekomen. Nu zijn we anderhalve maand samen.”

  Surf naar http://www.girlhouse.nl voor meer info

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>