Ijsklontje op voorhoofd Lange Frans leidt tot weg naar rechtbank

Wat is die Lange Frans een aansteller zeg. Meneer krijgt een ijsklontje naar zijn hoofd gegooid, en ramt meteen de dader in elkaar. De ijsklontjesgooier, de 18-jarige Boy Tanahatoe, heeft de ´rapper´ inmiddels aangeklaagd wegens mishandeling. Maar ook Frans laat het er niet bij zitten, hij klaagt de ijsklontjesgooier aan. Hij voelde zich namelijk fysiek aangevallen, en werd daarom gewelddadig. Hij kon ook het optreden stilzetten, maar wilde zijn fans niet teleurstellen…

Check ook Lange Frans slaat iemand in het publiek in elkaar..en intussen zingen over zinloos geweld!

Hij had achteraf beter het optreden kunnen stilzetten. Dit gaat grote gevolgen voor Frans hebben. ´Ik had wel blind kunnen zijn´, zegt Frans achteraf. Het ijsklontje kwam volgens de rapper met grote snelheid richting zijn gezicht, en belandde tussen zijn ogen. Radio 538-dj Edwin Evers had vanochtend een gesprek met een slaperige
Lange Frans. Daarin kondigde Frans al aan aangifte te doen, als dat ook
tegen hem gedaan was. Het gesprek is te beluisteren via de site van 538.

Het is nu jammer genoeg net zo dat Lange Frans samen met Baas B. één van de boegbeelden is op de komende
Bevrijdingsfestivals die Nationaal Comité 4 en 5 mei jaarlijks
organiseert. Het comité overlegt momenteel over Frans. Ze besluiten aan de hand van de gegeven interviews welke gevolgen dit voor de rapper gaat hebben.

Lees ook:Lange Frans slaat iemand in het publiek in elkaar…en intussen zingen over zinloos geweld!
Lees ook:Lange Frans moet dokken!
Lees ook:Lange Frans en Baas B. te braaf?
Lees ook:Lange Frans nieuwe dj SLAM!FM; sidekick Nicky Verhage
Lees ook:Brutus komt met eigen cd

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ijsklontje op voorhoofd Lange Frans leidt tot weg naar rechtbank

 1. Anoniempje

  /:) Ik vind het echt super triest van Frans dattie zo reageert… wat een idioot zeg. En dit is dus echt GEEN natuurlijke reactie! Lekker als iedereen zo gaat reageren op dingen waar ie een eind aan wil maken! En het ergste is nog dattie over zinloos geweld en al die zooi rapt. Echt heel laag. Door deze actie is lange Frans echt tot het niveau nul gezakt bij mij. /:)

  :) Kvin het trouwus echt goed dat ze hem nie toelieten bij da bevrijdingsfestival. Beetje schijnheilig van die liedjes tegen zinloos geweld gaan zingen terwijl ie zelf iemand in elkaar slaat! Echt, ik kan daar zo kwaad om worre!

    /   Reply  / 
 2. selin

  ik vind het nartuurlijk nie leuk voor de jonge maar als hij geen ijsklontje naar de hooft van frans had gegooid was het ook niet gebeurt en het is in een keer gebeurt hij kon er niet over nadenke.
  als hij niet was begonnen met het gooien van een ijsklonteje had frans ook nie zo gereageert!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>