Finale American Idol: welke twee blijven er over?

Wie American Idol kijkt zal het wel weten, gisteren traden de laatste drie finalisten op: Taylor Hicks, Katherine McPhee en Elliott Yamin. Nu de finale eraan zit te komen moeten ze alles geven wat ze in zich hebben. Vorige week viel de rocker Chris Daughtry af, dat was eigenlijk een Vin Diesel look-a-like..

Hij had een goede stem, maar de andere drie zijn toch een stuk beter. De laatste twee mannen zijn niet de knapste, maar dat kan gelukkig bij American Idol. Heel goed zingen kunnen ze wel. Simon Cowell, het negatieve jurylid, zegt het altijd: ‘This is a singing competition’. En dat is juist het tegenovergestelde van Henk Jan Smits hier in Nederland die zegt dat we naar het totaalplaatje moeten kijken. Het andere jurylid Paula Abdul in Amerika is altijd positief en houdt van iedereen.

Finalist Katherine McPhee is in vergelijking met de mannen wel knap, en kan ook nog zingen. Zonder moeite lijkt het wel, ze doet amper haar mond open. In deze serie van American Idol zijn er weer erg aparte types te zien geweest. Zo herinner ik me nog finalist Kevin Covais, een jongen van 16 met een brilletje. Echt een ‘sukkeltje’, maar die kon wel zingen. En Mandisa, ook wel bekend als Mandiva, die een gigantisch grote bil had.

Het zal echt een verrassing zijn wie er straks in de finale staan. Ik hoop Katherine en Elliott. Al geeft Taylor(29) altijd een echte show weg. Hij heeft heel wat fans die hun haar vaak ook grijs hebben gekleurd, net zoals hij dat heeft. Laatst was er een jongetje van een jaar of 7 in de show met grijs haar. Ik ben benieuwd..

Voor meer foto’s en info, ga dan naar de site van American Idol.

Lees ook:Taylor ‘Soul Patrol’ Hicks wint American Idol 5!
Lees ook:Nieuwste American Idol krijgt weeën tijdens auditie
Lees ook:Wie wint American Idol 6! Jordin of Blake?
Lees ook:Stalker in American Idol
Lees ook:Kate toch nog Australian Idol ondanks worstenarmen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Finale American Idol: welke twee blijven er over?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>