Lange Frans moet dokken!

Rapper Lange Frans heeft van het Openbaar Ministerie een schikking aangeboden gekregen van 300 euro voor het mishandelen van de 18-jarige Boy Tanahatoe uit Meppel. De rechter heeft bepaald dat hij voor 17 augustus moet betalen. Doet hij dat niet, dan moet hij opnieuw voor de rechter verschijnen.

Het ging er wild aan toe op het schoolfeest in discotheek Lord Nelson afgelopen maart. Een afgeladen tent en Lange Frans en Baas B rappen hoe ze het liefst willen dat er aan hun piemel word gezogen door de ‘vrouwtjes’: ‘zuig pik met twee handen, veel spuug en zonder tanden’.

Maar wanneer Lange Frans een ijsklontje naar zijn hoofd krijgt gegooid staakt hij zijn optreden en rent het geschrokken publiek in. Daar geeft hij Boy een aantal rake klappen op zijn neus. Iets wat hem later spijt. Maar hoewel Frans geweld afkeurt verdedigt hij zijn gedrag met de mededeling dat hij ‘wel blind’ had kunnen zijn.

Ik ben benieuwd of Lange Frans gaat betalen. Hij heeft zelf namelijk ook aangifte gedaan tegen de jongen.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lange Frans moet dokken!

  1. abel

    haha beetju oout nieuws maar t is wel goed van baasb wie gooit er nou een ijsklontje naar iemand die aan get optregen is! goed ge daan baasiej

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>