Lastig leven met nagels van 7,51 meter

Dit is echt ziek. Hoe kun je zo gek zijn om je vingernagels zo lang te laten groeien? Een Amerikaanse vrouw heeft er blijkbaar veel plezier in. Ze heeft een plekje te pakken in het beroemde Guinness Book of World Record. Haar nagels van 7,51 meter zijn namelijk de langste ter wereld. Maar hoe ga je daar nou mee om als je zo’n vrijwillige handicap hebt? Klik ‘lees verder’ voor foto in het groot. Ze slaapt op haar zij en houdt dan haar handen naast de rand van het bed. Naar het toilet gaan moet volgens de vrouw ook heel erg voorzichtig gebeuren. Deze 65-jarige Lee Redmond laat haar nagels al 27 jaar groeien. Ben benieuwd of ze werkt en ooit heeft gewerkt? Lijkt me toch onmogelijk.

Lees ook:Ook plassen niet meer veilig
Lees ook:Slaap jij met je mobieltje onder je kussen?
Lees ook:Britney Spears bijna failliet?
Lees ook:Tiener heeft been van 75 kilo
Lees ook:Echtpaar woont in openbaar toilet

32 Reacties // Reageer

32 thoughts on “Lastig leven met nagels van 7,51 meter

 1. Mo

  Pff hoe moet ze haar kont schoonmakuh rAar mens :O

    /   Reply  / 
 2. sanne

  Ze maakt nog gewoon schoon hoor. Maar hoe ze dat vlikt mag joost weten :^) ..

    /   Reply  / 
 3. SUUSS EN CLAUDIA

  hahaha je bent lelijk man:P
  hoe doe je dat met die nagels?
  egt ziek!
  haahahaha , egt dom ,, ik laat mijn nagels 7 meter en 80 cm groeien:)
  jammer he ?
  ik zit al op de 7 meterr:)!
  daarom typt claud nu ook want dat kan ik niet meer!!!!
  whaaa
  LELIJK MORMEL
  xx HOUVANJE!

    /   Reply  / 
 4. SUUUUUUUUUUS

  DOE GEWON NORMAAL OFZO EN KNIP DIE DINGEN AF.
  AFSCHUWELIJK GEWOON BAHBAH.

  GA EEN PEDICURE LATE DOEN OFZO.

  XXXXXXXXXX SUUUUUUUUS

    /   Reply  / 
 5. SUUUUUUUUUUS

  Hee aapiee.

    /   Reply  / 
 6. Suus ,

  Kut suus, ik was die suus & claud maar ik heb egt geen nagels van 7 meter?
  omfg, zo ziek!
  Whahahahaaaaaaa.
  x

    /   Reply  / 
 7. mr,west

  ze zijn nooit 7.51 Meter ze is zelf nog nii een 2 meter dus haar nagels zijn maar 85 centimer zoek het maar via wikipedia als je me nii geloofd

    /   Reply  / 
 8. delem

  die is zo zot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  hoe kan ze nu deftig haar gat afkuisen?
  en eten?
  hoe zal ze nu ooit ne man vinden?
  wie wil nu iemand met zo’n langen nagels?
  ik nie ze!!
  ik heb ook lange nagels maar zo lang? nie normaal (mijn nagels 3.5 mm) sluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    /   Reply  / 
 9. shami

  zo hallo jullie moeten niet zo over haar praten ja.moet je je voorstellen als jij haar was vind je toch ook niet leuk dus laat haar met rust doeiii
  en mevr trek je niets van die mensen aan hoor!!! ze zijn zelf gastoord

    /   Reply  / 
 10. myyy

  wel een beetje gek maar ze moet het zelf weten

    /   Reply  / 
 11. Yvette

  Het lijkt wel een monster…. Die handen zijn ook helemaal raar. Je kan echt kei veel dingen niet meer als je van die lange nagels hebt! Je moet er wel veel voor over hebben en het resultaat is nog niet eens mooi…

    /   Reply  / 
 12. Dj-Chris

  Is dit nou bewerkt, of is het echt? Als het echt is, waar is het goed voor. Het schrikt volgens mij mensen af, teminste ik zou me rot schrikken als ik die persoon vanuit het niets zou tegenkomen.

    /   Reply  / 
 13. blabls

  jijziekzijnechthoordievrouwmoetdatnietdoenhoewiljejenagelsnouooitafknippendatlaatjeiemandanderstochnietdoenvoordathijbijjouishebjehemaldoodgeprikty

    /   Reply  / 
 14. juultje

  Ik weet dat ze het helemaal zelf moe weten hoor! Toch, je doet jezelf zoiets walgelijks toch niet aan? Mensen lopen bang voor je weg! Tenminste ik zou me rotschrikken als zoiemand ons huis leuk binnen zou wandelen! Ze lijkt wel een eliunnn! En als je zelfs nog moeilijk moet gaan doen om te slapen! Ik knak mijn nagels nog wel eens om als ik slaap! De mijnne steken maar een halve cm uit ofsow!
  juul

    /   Reply  / 
 15. nouahyla

  suuuuuuuuuuuuuus ik ben met je eens avschulijk die nagels gatver ze lijkt een hexs

    /   Reply  / 
 16. jessica

  ik moet kotsen

    /   Reply  / 
 17. jessica

  ik moet kotsen

    /   Reply  / 
 18. Larissa

  Wat erg zeg als je zulke lange nagels hebt.. :O volgens mij gaat dat echt wel pijn doen als je dat af gaat knippen.. Denken jullie niet? Ik heb ook lange nagels maar zoo lang:P haha dan kan je niks toch:P:P wat heb je dan voor een leven. nouja ik vind het er vies en eng uit zien. als ze het af zou knippen gaat er een wereld voor haar open:P ze wou gewoon beroemd worden. Maarja dan heeft ze wel sterkte nagels!

  Liefs Larissa.(K)(F)

  Kijk ook allemaal eventjes op mijn netlog:D

    /   Reply  / 
 19. Larissa

  Wat erg zeg als je zulke lange nagels hebt.. :O volgens mij gaat dat echt wel pijn doen als je dat af gaat knippen.. Denken jullie niet? Ik heb ook lange nagels maar zoo lang:P haha dan kan je niks toch:P:P wat heb je dan voor een leven. nouja ik vind het er vies en eng uit zien. als ze het af zou knippen gaat er een wereld voor haar open:P ze wou gewoon beroemd worden. Maarja dan heeft ze wel sterkte nagels!

  Liefs Larissa.(K)(F)

  Kijk ook allemaal eventjes op mijn netlog:D

    /   Reply  / 
 20. anne

  ze zijn volgens mij helemaal niet 7,51 m lang, want op een andere site waren ze 84 cm lang en dat lijkt me logischer. ook op het plaatje zien ze helemaal niet zo lang uit.

    /   Reply  / 
 21. man

  anne, waarschijnlijk is die 7.51m ook totaal he? zie foto..

    /   Reply  / 
 22. shemara

  jah, ik geloof het wel,
  maar ik zou het niet willen…
  zoo ranzig!
  maar toch, wie mooi wilt zijn moet de last dragen ofzoiets
  ik heb ook al gelezen dat een man
  alle records wil breken!!
  hij was de laatste keer bijna dood,
  want hij werd in een groot aquarium gedaan
  zonder lucht en hij werdt in dat
  aquarium vastgebonden!!
  (hij werd er uit gehaald omdat hij paars werdt:) en hij was erg boos..)

    /   Reply  / 
 23. Drollie

  Hoe ziek kan je zijn? Sorry hoor maar ik hoef alleen maar naar een foto te kijken en ik word al misselijk… hoe flik je het? Je kan heel veel dingen niet. Je kan niet eens normaal je **** afvegen, je kan alleen lopen… hoe doe je daar nagellak op?:P gewoon het hele potje d’re over heen gooien? maakt wel veel troep:P

  -xx-

    /   Reply  / 
 24. mandy

  hahahahahahah mevroutje wil aandacht hihihii dan maar zo laat je nagelS 1000 metter groeien hahahahah gek?

    /   Reply  / 
 25. thom

  bek DICHT snol ik kan je zo enelkaar slaan ow w8 nee ander breek ik een nagel?

    /   Reply  / 
 26. lee

  listen you ugly bitches
  if i want too let my nials grow than that is my problem and you ugly bitches just want a little cileberty spot too

    /   Reply  / 
 27. janica

  best wel cool,want dat duurt toch wel lang.Om het zo te laten groeien.En ook onhandig.Ik had mijnes allang afgeknipt!:0
  en iedereen wordt bang voor je.

    /   Reply  / 
 28. denise & jodie

  Hooi wij vindenhet rot dat die andere zo rot tegen je doen

  xxjes jodie en denise

    /   Reply  / 
 29. denise & jodie

  Let niet op die andere die er rot over doen dus(suuuuuuuuuuuuus ) dus

  Nou ja see you misschien later

    /   Reply  / 
 30. Lisakee

  Ge kunt dan u nagels ni knippen ge moet die met de snoeischaar ofzo door doen maar zelf ook ni :P

    /   Reply  / 
 31. yannickske

  hoe kan die dna auto rijden

    /   Reply  / 
 32. Sharon

  Waarom laten mensen hun nagels zo lang groeien?
  ten eerste het is niet eens mooi??
  ten tweede je kan er geen ene …. mee !!
  het heeft nergens nut voor??
  dus waarom met 7,51 meter nagels lopen voor niks?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>