Verslaggevers klimmen over hek Gouden Kooi

De ‘Gouden Kooi’ is een gouden idee. Nou ja, dat moet nog blijken maar de kranten staan er in ieder geval vol van. De ene deelneemster verwaarloost haar kinderen, de anders laat drie hulpeloze examenklassen achter en de kinderen van weer een ander hebben hun dagboek ingeruild voor Bureau Jeugdzorg. Tijd voor PuntuitRadio, een studentenradioprogramma, om wat te ondernemen rond de Gouden Kooi. Het is twee verslaggevers gelukt de Kooi te betreden.Ze zijn over het hek geklommen en hebben een praatje gemaakt met de
bewoners, maar het duurde niet lang voordat de verslaggevers werden
opgepakt. Na een paar uur door te hebben gebracht op het politiebureau werden ze vrijgelaten. PuntuitRadio is van Hogeschool Windesheim in Zwolle. De video-opnamen die de twee hebben gemaakt zijn er niet meer, maar de geluidsopnamen wel en zijn binnenkort te beluisteren op hun site.

Lees ook:Foto’s nieuwe bewoners villa Gouden Kooi!
Lees ook:Zoek naar tbs´er met gouden ketting, ringen en tanden
Lees ook:Drie studenten op dak LUMC
Lees ook:Terror Jaapie terechte winnaar Gouden Kooi
Lees ook:Jongeren zien in auto prima dansvloer

1 Reacties // Reageer

One thought on “Verslaggevers klimmen over hek Gouden Kooi

  1. ter

    geweldig :’D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>