TMF Awards weer lekker voorspelbaar

Marco Borsato heeft zijn 3000ste award gewonnen. Waar ik het over heb? De TMF Awards natuurlijk. Anouk heeft twee awards gewonnen en Marco ook twee voor bij zijn collectie. Verder was het een gezellig Hollands feestje. Zo wonnen Ilse de Lange, dj Tiësto (natuurlijk), Kane, Ali B en Yes-R ook een ‘felbegeerde’ TMF Award.

En er wonnen ook wat internationele artiesten een award. Maar informatie over die awards lees je maar op de site van TMF. Renate presenteerde de show maar het was tevens haar laatste werkdag voor TMF. Miljuschka hebben we amper gezien en nieuwe vj Nikkie was helemaal niet aanwezig. Valerio had een of ander raar kapsel. Zelf heb ik maar een paar delen gezien omdat het zo voorspelbaar is. Hopelijk is Marco Borsato er volgend jaar niet en zien we wat nieuws. Ook erg jammer van James Morrison die ineens ziek was.

Lees ook:Tmf Awards 2009. De winnaars zijn..
Lees ook:Conan O’Brien host 2014 MTV Movie Awards
Lees ook:Teveel awards voor Green Day
Lees ook:Wie wint er nou twee keer de lotto met dezelfde cijfers?
Lees ook:Ali B en Ilse DeLange met Marco en Trijntje in jury The Voice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>