Iemand laten schrikken? Stuur dan nu een seriemoordenaar

Wil je iemand de stuipen op het lijf jagen? Dat kan! Meld diegene aan op www.schrikjerot.nl. Hiermee vraag je een seriemoordenaar aan en wordt de reactie van jouw slachtoffer gefilmd en op YouTube gezet. Eigenlijk is het een promotiestunt voor de nieuwe film van The Texa Chainsaw Massacre, The Beginning.

Er vallen geen doden ofzo. De winnaars (dus jouw slachtoffer, die daar niet blij mee gaat zijn) krijgen 17 november bezoek van de moordenaar met kettingzaag. De actie heet dan ook ‘Send – A Vent Met Een Kettingzaag – To A Friend’. De film is vanaf 16 november in de bioscoop.

Lees ook:Winnen: Vette goodiebag van de film Bridesmaids!
Lees ook:Genieten van potje darten: Grand Slam of Darts
Lees ook:Harry Potter in love!
Lees ook:Scheuren in the A-Team bus
Lees ook:Man heeft het voorzien op studenten met kettingzaag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>