Heeft Yes-R een meisje verkracht?

Tuurlijk, Yes-R zal het niet toegeven ALS hij met zijn bandleden een meisje heeft verkracht in Salou. Het betreffende Nederlandse meisje beweert dat ze is misbruikt door Yes-R en zijn bandleden en heeft aangifte gedaan. Wel zegt ze dat ze een relatie heeft gehad met één van hen (Yes-R denkt dat hij dat wel eens zou kunnen zijn).

Ze is misbruikt door de andere twee. Yes-R zegt dat het meisje zich aan hem opdrong na het concert en hij daarop in is gegaan. Ze zouden intiem contact hebben gehad. Blijkbaar had ze niet genoeg aan Yes-R want na de rapper stapte ze af op de andere bandleden met wie ze hetzelfde intieme contact heeft gehad. Hij ontkent een verkrachting en maakt zich verder ook niet druk want genoeg mensen zouden hebben gezien dat ze het meisje niet hebben misbruikt. Wat een vaag verhaal zeg!

Lees ook:Na Amber Alert gevonden Melanie wellicht misbruikt
Lees ook:Tiener verkracht op Oktoberfest München
Lees ook:Twee verdachten seksueel misbruik bekennen
Lees ook:Meisje (14) steekt moeder dood om computer
Lees ook:Leraar (40) sluipt met ladder slaapkamer meisje (14) in

412 Reacties // Reageer

412 thoughts on “Heeft Yes-R een meisje verkracht?

 1. meisje

  wat is dit voor onzin ??..

  die yes-r zou n00it zsow iets doen !

    /   Reply  / 
  1. souhayla

   yes-r is een jonge repper, maar dat hij een meisje heeft verkracht is heel overdrefen luister maar naar deze drie rede’s:
   1.yes-r is een hele lieve jonge van 22 jaar.
   2.de meeste meisjes liegen altijd dat een jonge haar hebt verkragt (om aandacht te treken van andere jongens)
   3. meschien wou ze zelf iets met hem terwel er steets mensen tussen komen oeoeoe…wel romantisch
   dat ze hem zo (meschien) leuk vindt dat ze hem para maakt….ik ken wel zulke truten yes-r.

   en ik wileen geheim verklapen ik ben 9 jaar oud hihihihihihhi maar dit meen ik wel.

     /   Reply  / 
   1. wendy

    ik vind jou reden 2 wel een beetje naif. net of de meeste meisjes liegen over verkrachting!! ik weet niet of jij snap dat de meeste meisjes er niet over willen praten!!! het is het een van de ergste dingen wat je kan overkomen.. en denk dat niemand aandacht wil trekken van andere jongens door te zeggen ik ben verkracht… normaal gezien flirt je met een jongen om aandacht te krijgen maar oke

      /   Reply  / 
  2. reduan

   het zijn gewon haterzz tfoeeeeeeeee

     /   Reply  / 
 2. RN

  idd, ik geloof ook niet dat Yes-r dit zou doen. Ik heb Yes-r een aantal keer ontmoet en het is een hele lieve jongen. Het kan best dat hij “het” met haar gedaan heeft, maar ik weet zeker dat het niet onvrijwillig is geweest

    /   Reply  / 
 3. jeral

  wate fak is diet voor kk onzin yes-r zou dit nooit doen la

    /   Reply  / 
 4. ewaldo

  Wat weet jij nou van YesR. Yes-R deed vroeger mee met de seks feesten van Lange Frans. YesR is getrouwd en gaat vreemd, dus dat zegt genoeg.

    /   Reply  / 
  1. anoniem

   wate fack lul jij nou weer uit je kkr stinkbek
   denk je yes-r gaat jiou vader na doen jou ga jij moet nog je kont leren vegen laatstaan dat je begint met sulke prattjes:@kkr zwerver!

     /   Reply  / 
 5. meisje

  ey misschien leek die jongen op yes-r en dat wijf dacht dat het yes-r was hebben jullie niks beters te doen dan met dit domme onzin?>?? pffffff naja doei

    /   Reply  / 
 6. meisje

  yes-r zou dit nooit doen anders stond hij voor schut!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  byebye yes-r the best!

    /   Reply  / 
 7. Roland

  Ik geloof zo dat iemand als yes-r dat heeft gedaan heeft ook vast wel vaker gedaan. Beetje leif voor doen enzo, maar uiteraard wordt dit ontkent als iemand anders het had gedaan zit nu vast al in de bak!

    /   Reply  / 
 8. Mark

  Net of jullie hem allemaal persoonlijk kennen met jullie “dit zou hij nooit doen”…

    /   Reply  / 
 9. Glamour-Lady

  Hij is lekker en erg lache :) ..ma ik weet niet of hij zoiets zou doen. ken hem niet persoonlijk ma meestal doen jonge meide zoiets om in de media te kunnen kome en ze lokken alles zelf uit ma als puntje bij paaltje kom draaien ze alles om..maar goed het zou kunnen en het zou niet kunnen helaas kom je daar nooit achter.

    /   Reply  / 
 10. soesy b

  dat zal yes-r nooit doen endat weet ik zeker want personlijk ken ik hem heel goed

    /   Reply  / 
 11. soesy b

  wat ken jij hm zelf heel ghoed off zo

    /   Reply  / 
 12. soesy b

  toevalig wel jah

    /   Reply  / 
 13. latoya

  die lelijke kutmarrokaan moeten ze vergassen , opkankere..jullie zijn echt zielige kutmensen met oww dat zou hij nooit doen die zandniggers moeten ze verbranden

    /   Reply  / 
  1. nadia

   luister heel goed jij vuilee racistt als je iets tegen marokkaane hbt kom dan maaseik (belgie) en we zullen zien of je nog u bakkes gaat open doen jij lellijkee hoerezoon!!

     /   Reply  / 
   1. Ron

    precies, om zo’n reactie als deze gaan mensen op Wilders stemmen, wil je hier niet gaan dreigen?
    Als je het niet eens bent met dom en kwetsend taal gebruik dan pak je dat anders aan maar niet zo, wat die latoya zegt is strafbaar en doe er wat mee of mail de redactie dan halen ze het weg maar niet zo.

    niemand die er niet bij is geweest kan weten of het verhaal echt is of niet en laat de feiten voor zich spreken!
    Als hij het gedaan heeft moet ie de bak in en als het onzin is dan moet dat meisje maar eens de juiste hulp krijgen, goedenavond!

      /   Reply  / 
    1. Latifa

     Sorry hoor, maar zij begint zelf tog met een racisstische opmerking… Er zijn van elke cultuur mensen die een ander verkr8en, en ja marokkanen horen daar ook bij net als nigga’s, die kaaskoppen chinezen etc. Dus kijk eerst ff naar jezelf voordat je zo’n kut reactie plaatst… En die reactie van jou is nou net zo’n reactie waardoor we wilders haten, hij scheert ons mocro’s over een kam tazzz …
     En By the way ik denk gwn dat dat hollandse sletje op zoek was naar aand8, daar zijn er meer types van egt zielig -_-

       /   Reply  / 
 14. ....

  Tazz Yes-R Zou dit never nooit doen en trouwens hij zij dat het meisje het wou en dat hij erop in ging en dat ze meer wou en en als ze dat wilt dan is het haar probleem dus zij kan meteen opkankere met beschuldegingen ik heb iets voor de GA IEMAND ANDERS LASTIG VALLEn Hollandse SLET…

    /   Reply  / 
 15. sofia

  nee yes-r zou dat nooit doen ik denk dat da meisje het heeft verzonnen er zijn zoveel meisjes die eerst een beroemd persoon plat neuken en dan zeggen dat ze erdoor zijn verkracht ik denk datda meisje op haar kopie is gevallen

    /   Reply  / 
 16. Jessy

  neee dat zou yes-r echt nooit doen! komopzeg..

    /   Reply  / 
 17. een mongool

  yes-r is een homo, en idd marokanen zijn voor niets goed.

    /   Reply  / 
 18. mark

  Ik was er toen bij in Salou, hij heeft haar niet verkracht, ze zaten in de Vip-Area van discotheek Snoopy’s en er zaten een heleboel meiden om Yes-R en zijn matties heen.. Iedereen kon ze zien zitten.

    /   Reply  / 
  1. nadia

   jullie hebben gelijk iedereen kunnen jullie zien yes-r zou zo iets niet doen terwijl iedreen het kan zien dus die meisjes moet niet te veel zeggen ofanders heeft ze met mij te maken.

     /   Reply  / 
 19. JeMama

  Hea begin allemaal jullie kankerrr bekken te houden met je yes-r is homo en kut marokanen en lelijke marokanen, wist je dat lelijke mensen dat meestal seggen over andere dat ze lelijk sijn.. en jullie moeten niet denken dat jullie veilig achter je pc zit en alles kan typen geakk dus begin op te kankerreee geak… racistiche opmerkingen fock you!!!…

    /   Reply  / 
  1. nadia

   goed gezegt ;) xxxxx i’m prouwd to be a mocrow ! and thay are yaloes and just fuckt up

     /   Reply  / 
   1. joop

    Proud to be a Maroc ? What the fuck are you doing in Holland then ?
    Go build up your own country and be what you are Nadia, You’re a Maroc so go back where your heart is and don’t be unhappy in this cold Holland.

      /   Reply  / 
    1. Y.BS

     HAha nee Jos.. she didnt say she is unhappy in holland… she said she is proud to be a mocrow… 2 different things.. Zo zie je maar dat jij nog lager opgeleid bent dan de marokkanen onder ons.. Je trekt eigen conclusies en reageert op iets wat ze niet heeft gezegd. En dan denk je dat je iets pijnlijks gezegd hebt? Haha integendeel jongeman! Mensen zoals jij.. maken ons sterker… WIJ moeten onszelf continue blijven bewijzen waardoor wij GOED op zoek gegaan zijn naar wie wij zijn! Wij zijn MAROKKAANSE/EUROPEANEN die sterk in onze schoenen staan no matter what!! Wij gaan voor niemand aan de kant omdat we weten waar we voor staan en niet omdat we aggressief zijn. Ons geloof vraagt ons iedereen met respect te behandelen en je medemens te helpen waar je maar kunt, jammer dat jullie dat niet kunnen… Dan zou de wereld er stukken beter uitzien.

     Bij deze voor alle rascisten!!!! Dank jullie wel voor het stimuleren van de ontwikkeling van de marokkanen, jullie maken ons groot!

       /   Reply  / 
     1. Y.BS

      Ja ja.. JOOP!! geen Jos.. Was een type fout voordat je over opleiding gaat beginnen…

        /  
     2. Y.BS

      Nog 1 ding ter onderbouwing van mijn uitspraak over het feit dat juist de rascisten ons doen groeien…

      Neem een lieve kat die niks doet… en prik hem elke dag met een stok… wedden dat hij je op een dag zal krabben?? Dan moet je niet lopen roepen dat die kat een slechte aard heeft… kijk eerst naar de rede van die kat om jou te krabben.. Misschien ben jij wel degene met een slechte aard!

        /  
 20. Ta mère

  Vous êtes tous des salles cons xD
  Arrète de parler des marocains et arrète de parler du ptit con qui aurais violé la pute. C’est leur problème, pas le tiens!

  ciao

    /   Reply  / 
 21. Cato

  Hou allemaal je mond,
  ik ken het meisje, ze zit op Gymnasium, is heelslim en vrolijk.En heel eerlijk.
  Waarom zou ze dit verzinnen?
  Als ze het erover heft begintze al te huilen.
  Dus allemaal niet zo kk naïf.

    /   Reply  / 
 22. Jowthecorso

  Ik ken ook iemand.. Die heeft ook zoiets verzonnen..
  HAHAHA!! By the Way.. Als hij dat echt had gedaan.. liep hij er nou al niet meer geloof mij..

  JTC

    /   Reply  / 
 23. Girlie

  T verhaal dat ik heb gehoord is dat zij WEL vrijwillig sex heeft gehad met yes-r maar toen dachten 2 bandleden van: we gaan er ook nog even overheen en dat was niet helemaal de bedoeling! en yes-r stond erbij en keek ernaar..
  maar ja.. je zal nooit weten hoe t precies is gegaan..

    /   Reply  / 
 24. Jowthecorso

  :o toen dacht Fat-R :| :O Wooooooooooooooooooooo What doet ze nouw!:|
  Hoop het niet voor haar..=/
  Is dit nou nuttig onderwerp?-_-

    /   Reply  / 
 25. Vriend

  HET IS DUS WEL WAAR!! IK KEN HAAR, HET IS EEN VRIENDIN VAN MIJ EN AL MIJN KLASGENOTEN KUNNEN HET BEVESTIGEN. IK WEET DAT DIT MOEILIJK TE GELOVEN IS EN MEER INFO GEEF IK NIET WEG; MAAR HET IS GEBEURD! TUURLIJK DRINGT EEN JONG MEISJE SOMS AAN BIJ EEN BANDLID, ALS DIT ÜBERHAUPT ZO WAS, MAAR DAT WEERHOUDT NIET HET FEIT DÀT HET GEBEURD IS! VWO LEERLINGEN ZIJN DIT JAAR NAAR SALAU GEWEEST EN ER GINGEN AL GERUCHTEN DAT ER IETS VRESELIJKS WAS GEBEURD, MET DIE DESBETREFFENDE VRIENDIN. ZIJ LIEGT NOOIT! HET IS ÉÉN VAN DE LIEFSTE EN ONSCHULDIGSTE MEISJES DIE IK OOK HEB GEKEND EN IK KAN SIMPELWEG NIET TEGEN DE NAÏIEVITEIT VAN MENSEN DIE NIET KUNNEN GELOVEN DAT EEN CELEB TOT ZOIETS IN STAAT IS! DEZE DINGEN GEBEUREN EN HET IS RESPECTLOOS, ZELFS ALS JE EEN BEKENDE ZANGER BENT. MENSEN DIT VERHAAL KRIJGT NOG EEN STAARTJE EN IK BEN DIEP BEDROEFD DOOR DIT VERHAAL. MEN MOET DE WAARHEID WETEN. HET IS AAN JULLIE MIJ TE GELOVEN OF NIET.

  Groet, VWO Leerling Hilversum

    /   Reply  / 
  1. nadia

   jha je weet maar nooit want ze heeft geen bewijs hé dat zij het met yes-r heeft gedaan

     /   Reply  / 
   1. anoniem

    wate fuck lullen jullie nou weer alsof je die hele kkr levensverhaal weet van yes-r gaga je kontje leren vegen voordat je so gaat praten met je het is me vrindin

      /   Reply  / 
    1. Ron

     Praten ze bij jou in de goot zo? Wees een kerel en zet je naam erbij.
     Wat een simpele zielen hier!

       /   Reply  / 
 26. Jowthecorso

  “HET IS EEN VRIENDIN VAN MIJ EN..”
  Als jij een “vriend” bent neem je dat niet.. En hoe kunnen zei bevestigen?
  Serieus leerling van Hilversum..
  (Niet dat ik het voor Mocro op neem!! dat zeker niet) Maar.. Laat merken dat je haar “vriend(in)” bent..
  “Echte Vrienden” laten hem dan niet lopen..
  Geloof mij..

  Schüs J.

    /   Reply  / 
 27. illusie

  blablablablablablabla.Wete julie waarom??Daarom.yust,bla bla bla.

    /   Reply  / 
 28. wacht maar

  wacht maar af
  de waarheid zou het altijd winne.
  ik ben benieuwd.
  maar volgens mij gaat hier iemand een hoop fans verliezen.
  met ze reclametje over zinloos geweld thuuu

    /   Reply  / 
 29. coucou

  ooooooooow mijngod wat voor onzin is dit nou weer ze hebben het over alle rappers geschreven maar is BULLSHITTTTTT.!!
  verwijder deze link nu wat het is niet eens waar a hoofden.
  ze wilt ze3ma gaan zeggen dat yes-r haar heeft geneukt maar iemand anders heeft haar alle hoeken gezien

    /   Reply  / 
  1. nadia

   hahaahahah dat ze gaat kakke die rotte wijf ze wilt gewoon wat aandacht dikkop ze is verkracht door haar eige vinger zielige zwerverr !! hahah

     /   Reply  / 
 30. coucou

  tzz als julli de waarheid willen weten ga naar ziekenhuis bloeddrukken en neem dat wijf mee en YES-R
  en dan kunnen ze zien dat ze geneukt hebben of niet:P
  zo kan je het makkelijker a hoofden wrm maken julli druk om bullshit ik kan ook zeggen yes-r is mijn man

    /   Reply  / 
  1. nadia

   hahah woelah wel dat is waar tijd om aar de doketer te gaan

     /   Reply  / 
 31. coucou

  waar in hilversum woulaa

    /   Reply  / 
 32. leipe mocro

  eeey “jemama”
  wat heb je tegen mocros,
  en dat hgij kk leluijk is ofniet heb je zelf niet ens in de spiegel gezien ofso,
  als je k bek niet dicht houd ik laat je de alle hoeken van nl+de weredl zien ik en de rest jhaa :D
  al vast bedankt ,
  en je gaat er aan ga al vast je familie onthelsen want je gaat er aan holader

    /   Reply  / 
 33. izaan

  ze mocht willen dan yes-r haar heeft geneukt
  ze is zkkrrrrrr dooor wahid homo geneukt en komt hem plaatsen bij yes-r
  mensen dit is bullshittttttttt

    /   Reply  / 
 34. Hakima

  Ik ken het meisje PERSOONLIJK en zij verzint dit soort dingen niet, elk normaal mens kan dit bedenken.

  Waarom zou iemand uberhaupt op deze manier in de media willen komen? Krijgt ze nu rollen aangeboden?

  Als het niet waar ZOU zijn, dan zou ze nog meer door de grond zakken dan ze nu al doet.

  Ik vind het heel goed van dit meisje dat ze zoiezo naar de politie en de pers is gestapt, want dit soort dingen kunnen en mogen niet stilgehouden worden.

  Deze jongens zijn op jonge leeftijd rijk en beroemd geworden en kunnen hier niet mee omgaan.
  Maar wat wel duidelijk moet zijn, is dat Yes-R haar niet verkracht heeft, nadat hij haar had gehad stond hij erop dat zij ook met zijn bandleden intimiteit zou hebben. Dit ging geheel niet vrijwillig.

  Niet alle Marokkanen zijn zo, dit is dus GEEN voorbeeld van het Marokkaanse volk!!!

    /   Reply  / 
 35. meisjeee

  pppff doe normaaaaaaaaal yes-r zou ze zeker wel willen! ppff hy dOet dt egt niej whOor 100%

    /   Reply  / 
 36. OMG..

  STFU

    /   Reply  / 
 37. DIT IS FUCKING DISCRIMINATIE

  Tzzz , denk je cht dat yes-r dat zou doen nenem!!
  Je wilt gewoon aandaacht van yes-r omdat je nem nog nooit met iemand heb gehad tfoeee!!
  doe het dan met jan smit neey ooo ja neey dat is een HOLLANDER nee we moeten een MAROKKAAN vinden YES-R!!!
  NENEM dit is fucking DISCRIMINATIE !!!

    /   Reply  / 
 38. noelle

  yes-R De Bom :D Verkracht of niet
  het heeft geen iinvloed op se Musiiek
  Hys gewoon de beste rapper ooit:D
  Kuss (K)

    /   Reply  / 
 39. franci

  Focking vuile rasciste, of hij nu mocro is turk of europeaan wat maakt dat nouw uit, marc dutroux was naar mijn weten geen mocro ofzo.. Dus, en trouwens ookal heeft hij dat meisje verkracht, er valt niks aan te doen & geloof mij als het echt waar is dan komt het wel boven water. Ze zouden hem niet zomaar laten lope hoor, ookal is hij vet beroemd ! Het iz bij C.ronaldo trouwens het zelfde verhaal.. Hij zou zogezegd ook iemand moeten verkracht hebben.

    /   Reply  / 
 40. M.

  Rot op met jullie onzin van hij zou n00it zo iets doen enzo. Ik ken dat meisje toevallig persoonlijk. EN IK WEET 1 DING ZEKER. ZIJ ZOU NOOIT ZO IETS DOEN. dus ga niet komen van ja ik heb hem een paar keer ontmoet en hij was heel lief. ROT OP JOH als je iemand enkele keren hebt onmoet ken je hem niet nerds. dus flikker gewoon op met het in bescherming nemen van die gore tering flikkertjes die hun pik niet bij zich kunnen houden.

    /   Reply  / 
  1. nadia

   flikker zelf op seutin weet weet te gy nu van yes-r gy weet mlaar nooit gy hebt geen bewijs hé

     /   Reply  / 
 41. Ruis

  Ik heb ook het verhaal gehoord dat het wel waar zou zijn.
  Ik denk alleen niet dat hij daadwerkelijk opgepakt zal worden, omdat ze geen bewijs hebben. Het is namelijk erg moeilijk aan te tonen of iemand wel of niet verkracht is.

    /   Reply  / 
 42. Duidelijkheid

  YES-R HEEFT HAAR NIET VERKRACHT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hij heeft haar WEL gedwongen sex te hebben met twee van zijn bandleden. en de sex met die twee bandleden ging dus INDERDAAD NIET vrijwillig !!!! IS HET NU DUIDELIJK !

    /   Reply  / 
 43. meisjeee

  Duidelijkheidd;
  0kejj, we h3bben t begrpen who0r..

    /   Reply  / 
 44. rob

  wie is nou het meisje waar over gesproken wordt. nergens vind je haar naam. wie weet het?

    /   Reply  / 
 45. Pim

  wat maakt het uit hoe het meisje heet?

    /   Reply  / 
 46. florian

  ik denk dat dit meisje expres haar naam niet openbaar heeft gemaakt. Fans van Yes-r kunnen haar gaan stalken bijvoorbeeld. Toevallig ken ik dit meisje persoonlijk. en weet ik haar naam. maar ze zal zelf haar naam niet naar buiten brengen.

    /   Reply  / 
 47. fatima

  ik denk dat yes-r het meisje niet heeft misbruikt want hij krijgt elke meisje die zijn hartje wil dus dan denk ik echt niet dat een meisje die met al zijn band leden heeft gehad hem wat zou aan doe en ze zegt het zelf ik heb ook contact gehad met zijn band leden dat is niet 1 maar merderen
  en ik denk dat ze alleen wraak op yes-r wil en ik denk dat ze allang al ontmaagd was

    /   Reply  / 
 48. fatima

  zo als ik schreef ik weet dat yes-r het meisje niet heeft verkracht en ik denk dat ze al ontmaagd was en dat ze alleen maar wraak op yes-r wil omdat het uit was

    /   Reply  / 
 49. LONSDALE

  jullie zeggen alleen maar van yes-r heeft het niet gedaan omdat jullie zelf mocro’s zijn of fan van yes-r

  Jonge julie waren er tog niet bij ofso

  En kom nou niet zeiekn dat wij nederlands discrimineren want jullie kutbuitenlanders discrimineren meer dan ons!!!

  Ga terug naar jullie eigen land als nederland en nederlanders niet goed genoeg voor jullie zijn

  w8 maar als ik in politiek zit dan gaan al die kkbuitenlanders weg

  LONSDALE RULEZ
  jullie lopen te zeiken vn Kutnederlander dit dat en ik heb nog nooit zoiets gezegt
  Jullie maken mijn hoofd gek
  Tazzz…Kk gare mensen!!!!!!

    /   Reply  / 
  1. nadia

   fock jou hoer wie zeide a kak gy een met u focking land mag diep in je gat heb jij datr begrepen a die hoer kom dat woor mij staan een herhaald is u zin dan zul je zien wie ik hier ben

     /   Reply  / 
 50. Medie

  Simpele kansloze mocro zielen zonder toekomst omdat ze die voor zichzelf verkloten! Holland moeten ze niet die parasieten, maar in dat stinkmarokko willen ze zeker niet wonen, daar valt niks te halen of te profiteren en ga je 100 jaar terug in de tijd! Ga er maar ‘s kijken, je lacht je dood! Dus 1 oplossing voor schaamteloze crimi-mocro’s: verdwijn van deze aardbol (massa zelfmooord?) want NIEMAND moet jullie! Zelfs de marokkanen in marokko niet!

    /   Reply  / 
 51. DE paus

  Ik vind dat die yes-r maar terug moet naar zijn eigen land en daar meisjes verkrachten niet hier

    /   Reply  / 
 52. Siem

  Guys, wat is dit nou allemaal voor onzin?! Dat meisje zal heus niet zulke verhalen verzinnen hoor! Best serieus onderwerp. Toevallig was ik die avond in dezelfde discotheek en moesten er meisjes voor Yes-r in de vip-ruimte verzameld worden. Pff.. sommige bn-ers denken dat ze alles zijn.. Ik denk echt dat het wel waar is!

    /   Reply  / 
 53. L

  welke idioot gaat er nou niet vrywillig met de yes-r mee
  stel gekken zeg
  hy is kapot sexy

    /   Reply  / 
 54. L.

  Welke chick gaat er nou niet vrywillig met de Yes-r mee?

    /   Reply  / 
 55. L.

  Ik ken dit meisje persoonlijk! zei zal nooit liegen over dit soort dingen. Het is een heel betrouwbaar en eerlijk meisje, en ze zou nooit over zoiets sirieus liegen! MENSEN!!! jullie zijn crazy! Het is mijn vriendin. Als jullie mij niet geloven, zijn jullie degene die straks overdonderd zijn omdat jullie al die tijd gedacht hebben dat yes-r zoiets nooit zou doen. Maar mensen: juist zulke beroemdheden flikken zoiets. En vooral bij zulke onschuldige meisjes. IK BEN ECHT DIEP TELEUR GESTELD IN DE KINDEREN DIE HET NIET MET MIJ EENS ZIJN, EN DIT HELE VERHAAL. MIJN VRIENDIN IS VERKRACHT!!!

    /   Reply  / 
 56. Yes-r=Marokaanse schoonheiid

  jullie moeten egt jullie kk bekken houden man vieze zemeh’s! net als of yes-r een meisje zou verkrachten, hij kan elk wijf krijgen die hij wilt weet je hoe knap hij is tFoeee als ik jullie was zou ik jullie bekken maar gaan houden yes-r is gewoon de bom en jullie zijn gewoon jaloers da jullie geen wijven kunnen krijgen! YES-R HABIBI xxxxx van mij (K)(L)

    /   Reply  / 
 57. ...

  je valt in herhaling

    /   Reply  / 
 58. saraatje

  Ik ben Belg dus ik weet begot niet wie deze man is, maar ik weet niet…
  Iedereen is in staat tot dinge …
  wie weet wat haal jij volgend jaar uit op deze tijd van het jaar !!

  x

    /   Reply  / 
 59. Mo

  fock iedereen die zo denkt over de marokaanen
  wat hebben de marokkanen missdaan dit doen de marokaanen
  de k hollanders vragen erom en dan worden ze afgeslagt vindt je dit normaal een marokaan zal nooit iets doen als je zelf niets hebt gedaan nu is je bek zo groote eh maar waajaw als je voor mij staat dan heb je geen tanden meer en ff voor de duidelijkheid Yes-R heeft niets gedaan hiij kan zo iedere chick krijge die hij wilt dus waarom zal hij dat nu in godsnaam doen
  DUS FOCK DE FUCKING RACISTEN

    /   Reply  / 
 60. Yes-r=Marokaanse schoonheiid

  Mo heeft zwaar gelyk xD!!

    /   Reply  / 
 61. tiara

  wat een onzin dat zal hij tog nooit doen zoo een mooie jongen hij doet dat nooit

    /   Reply  / 
 62. kk shitt

  WAT EEN LULVERHAAL…heeft dat wijf nog wat andere lulverhalen??? Ze moet dr grote kk bek houden… Ben het nichtje van yes-r en ken hem door en door… Waarom zou hij zoiets doen… BAHBAH WAT EEN KK JALOERS ZIELIG KUTKIND ZEG!!!! OOHHHHHH
  Maar neefie yesser,, (l) laat mensen lekker lullen als ze daar goed in zijn;) ik weet dat jijn dat nooit zou doen… (K)LoveYou

  Jij=Mij Yessie
  Ik=Jou Toetie:D
  DIKKE ZOENN

    /   Reply  / 
 63. kk shitt

  LONSDALE … JE MOET JE BEK HOUDEN ALS JE NIKS ZINNIGS TE MELDEN HEBT. Ik ken yes-r wel…ben zn nichtje! hij zou zoiets NOOIT doen… en dat ene andere wijf dat zegt dat dat meisje dr vriendin is en dat ze niet zou liegen; dat meisje heeft gelogen omdat ze wraak wilde nemen omdat yes-r het uit had gemaakt… ken het hele verhaal mensen! Hoor het van mn eigen neef de yes-r ;) Dus kom geen andre verhalern lullen als je niet eens weet wat er precies is gebeurd;)

    /   Reply  / 
 64. walid

  iedereen zegt dat yes-r een kut mocro is maar hij is half mocro half egyptisch net als my myn vader is de broer va yes-r vader en yes-r doet zoiets niet want hij getrouwd en heeft altyd respect voor iedereen die hem respecteer ik denk dat dat miesje net als bij van persie aand8 wil

    /   Reply  / 
 65. Cinderella

  Hee walid…
  Ken ik jou misschien of ken jij mij hahaha
  Lees net je berichtje en ik ben het nichtje van de Yes-r hommie :P hahaha
  Heb al eerder berichtjes geplaatst onder de naam kk shit omdak vond dat nergens op sloeg enzo:p
  Maar je hebt gelijk…hij is half;)
  En zoiets zou hij nooit doen:S Dus voor de mensen die er nog steeds in blijven geloven dat hij het WEL heeft gedaan; KEEP DREAMING!
  ahahaha
  En walid je hebt gelijk…Die wijven willen allemaal aandacht;)
  En walid, waar woon jij?? Miss dat ik je ken?

    /   Reply  / 
 66. YesserFan

  yes-r doet dit nooit:S hebben jullie niks te doen ofsow:S kk ik ben een turk maar jullie moeten nooit sow tege marokanen praten jah ik kom letterlyk naar je om op je bek te slaan;)

    /   Reply  / 
 67. mocrogirl

  ik vind dat het leugens is

    /   Reply  / 
 68. Cinderella

  Yesserfan!!!
  Helemaal met je eeens!!
  ga ze maar slaan ja;) HAHAHAHHA ik help je wel:P
  Kusjéé

    /   Reply  / 
 69. gabrielle

  ik weet wel zekker dat het niet waar is wand als hij haar zouw hebben verkracht zouw dat aleen maar 1 schade zijn voor zijn karieere dus watte fak

    /   Reply  / 
 70. melissa

  dat zou yes-r nooit deon.
  kut leugens.
  en als hij dat hebt gedaan dan zouw dat meisje hem tog aleen maar hebben gebruikt wandt ze heefd het ok met de rest van de bandleden gedaan dus pfoe
  wat de fak.
  dat meisje is een hoer. kut hoer hoer

    /   Reply  / 
 71. straatjunkiie

  Ey man wat is die voor shiit,denk je nou werkelijk dat iemand als yes-r een meisje zoumoete verkrachte?? ikbedoel. zo iemand aan elke vinger 10 chicka’s dus wat een onzin. ikbedoel. ik ken hem niet persoonlijk.behalve ze super liedjez.. maar geloof er geen reet van.. vast een chickie met aandagt te kort… standaard met dit so0ort situaties;

    /   Reply  / 
 72. walid

  ik ben geboren in amsterdam oost toen zyn myn ouders naar egypte gegaan voor 5 jaar en nu woon ik in groningen myn vader is egyptisch en myn moeder is mocro.myn vader het ahmed en myn moeder heet mona.;)

    /   Reply  / 
 73. walid

  eigenlijk moeten die meisjes niet zeiken dat jongens players zyn want ze vallen er wel op ze vallen niet op nerd maar altyd op de players dus wrm zeiken ze dan zo van ik ben ontmaagd….je eigen beslissing.ik zweer op de dood van myn opa dat meisjes altyd op de player types vallen

    /   Reply  / 
 74. amira

  heey yes-r zou dat niet mocro’s doen dat niet soomigen niet vooral yes-r niet

    /   Reply  / 
 75. amira

  ben jij ook al zop gek op yes-r ik ook

    /   Reply  / 
 76. amira lebrien

  maar yes-r zoudat niet doen wat benken jullie ik ben zelf mocro dus hou op met die zaak met yes-r hij is gewoon leuk man

    /   Reply  / 
 77. walid

  nederlandse meisjes(algemaan naief)vallen op de buitenlandse types dus dat is een teken dat de nederlandse jongens(algemeen boeren)lelijk zyn dus dan kunnen jullie wel zeiken van al die kut buitenlanders maar dan moet je je zusje maar beter oppassen

    /   Reply  / 
 78. yes-r marokaanse schoonheiid!

  walid, das zwaar een dissjee:P xD

    /   Reply  / 
 79. melissa

  hej ie lui stinkt je moet niet zulke dingen over yes-r zeggen.
  misschien hebben jullie het wel gedaan zo verkrachting

  dus bek houden over hem

    /   Reply  / 
 80. Styloturk

  Kom op jongens, jullie weten zelf dat deze bitch gewoon aandachttekort heeft. Hoogstens heeft ze gebald met Yes-R, aggja maar dan had zij er meer zin in dan hem dat is zeker. Yes-r zelf kan genoeg chicks krijgen met een vingerknip dus waarom gaat ie een chick verkrachten. kom op denk nou gewoon logisch na. En ja die chick denkt dat het hier america is, wat denkt ze?? dat ze miljoenen krijgt door aangifte te doen. Niks tegen Yes-r maar hij is geen P.diddy ofzo. het is niet dat ie zoveeeeel geld heeft dat je om geld aangifte gaat doen bitch! DENK NA!!

    /   Reply  / 
 81. HaNnEkUh

  Cut zever, hey schatjuzz tis dikke zever zu ier!! Yes-R ya ruled kizz kizz!! ZEVER ZEVER ZEVER en weetje Yes-R cut er genoeg krijge zu dus stop met zielig doen en steekt die zever in je reet!!!

    /   Reply  / 
 82. T.

  Toch triest, hoe naief die verliefde pubers of wannabe Yes-r’s zijn…
  Iedereen is tot zoiets in staat en zeker zo’n jochie wat niet met z’n celeb status om kan gaan.. Hoe sneu is het om een meisje te dwingen sex te hebben met je bandleden op alle mogelijke manieren? Erger nog, om het vervolgens ook nog te ontkennen..
  Helaas heeft dat lieve meisje zich gedoucht na het gebeuren omdat ze zich zo smerig voelde van die klootzakken… Anders hadden Yes-R en al zn vriendjes allang achter een spaanse tralies gezeten en zouden ze daar zelf kunnen ervaren hoe het voelt om door een aantal smerige ventjes genomen te worden..

  BTW ik weet dat het waar is, ken het meisje.

    /   Reply  / 
 83. T.

  Het feit dat Yes-R het al in de pers ontkende voordat het meisje het naar buiten heeft gebracht zegt eigenlijk al genoeg

    /   Reply  / 
 84. walid

  waarom denk je dat gedoest heeft omdat z anders dna willen en saat ze voor schut.ibn el wisga

    /   Reply  / 
 85. Pagga

  ej hoertje, dat jij yessers ballen likt ok , maar hij doet zoiets wel.
  en zoek leven, niet zijn cd kopen omdat ie leuk gezicht heeft kk jood,
  hij kan niet eens muziek maken

    /   Reply  / 
 86. walid

  ey pagga ik hoertje ik ben een jongen en als je my my een kk jood vind is dat jouw probleem maar ik ben het neefje van yesser en hij ligt in scheiding hij is getrouwd op de egyptische ambassade in den haag.hij is half mocro halft egyptisch geloof my hij heeft tot zyn 10e bij zyn oma gewoond die is blinddus ze zal hem wel niet zo hebben opgevoed.ze zegtt ook dat het intieme contact met yesser niet erg was maar dat intieme contact met zyn bandleden dus wrm praat iedereen over yes-r

    /   Reply  / 
 87. essiej

  yes r zal nooit zo iets doen anders moet er wel een reden voor hebben hij heeft vast niet gedaan en dat meis je mag op donderen

    /   Reply  / 
 88. ladygirl

  eey zogenaamde latoya hou eerst liever je bek met je kutmarokanen het zijn mensen net zoals jou en als ze hem goed kennen dan weten ze het gewoon en zo gaat het dusss… al wat geleerd?

    /   Reply  / 
 89. Yassin

  EEy pikkies en als yes-r dat heeft gedaan hij heeft groot gelijk maa ik weet 100 % zkkr dat hij dat nie heeft gedaan die man kan genoeg tangas krijgen dan gaat die ze carrieren verpesten om een wijf aan re randen zoo dom is die niet dus ik denk dat hij het niet is duss !!

    /   Reply  / 
 90. Yassin

  jullie praten allemaal bullshit vooral mensen die zeggen dat yes-r dat heeft gedaan die man kan genoeg wijfen krijgen dus wrm zouw die haar moeten verkrachten dat meid ziet ze vliegen ouwe ze had te veel gezopen denk je nouw echt dat yes-r zijn leventje laat verpepsten door een enge wijf dat die haar gaat verkrachten dacht et ff nie pik ajuuus allemaal fock mensen die zeggen dat die et wel heeft gedaan ..!!

    /   Reply  / 
 91. Yassin

  HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH IK HEB SCHIJTTTTTT GROTE BEK DIT DAT SUS OF SOO EN IK KOM MET VERVOER EN WEG IS JE MOER

    /   Reply  / 
 92. Yassin

  Lonsdale pik mot je is ff goed luisteren dese nederland is binnekort van marokko en dan moeten jullie NEDERLANDERS jullie eigen land uit dus als je zoo door gaat met je stoer praatjes meneer lonsdale dan beginnen we bij jouw taboend jemak a zemmal

    /   Reply  / 
 93. Yassin

  UTRECHTTT IN THE MOTHERFUCKKING HOUSE OUWE DOMSTAD >>>!!!

    /   Reply  / 
 94. ikkaheah

  in deze reactie kom ik terug op het bericht van ”LONSDALE” .
  Hier aan aantal opmerkingen die niet aan jou kloppen .

  1. de helft is geen mocro !
  2. Wat we zeggen is onze mening , die ook maar tot een bepaalde hoogte mag worden ge ‘toont’
  3.Lonsdale is een boksmerk niet eens racistie’s , jij bent dus zon loser die het er mee associeert ;)
  4. de helt van de turkse, marrokaanse,ect gemeenschap is in nederland geboren. ( miss. hun ouders niet)
  5. Je bent best wel zielig om zo te reageren .. jij in de politiek never nooit .

  ( sorry voor deze on overizchtelijke reactie )
  Peeezz….

    /   Reply  / 
 95. PEACE

  lieve mensen, wat daar gebeurd was is al een half jaar geleden ofzo?? zeik er niet zo over, en welk meisje zou nou niet vrijwillig met yesser neuken?? dat wijf moet gewoon aandacht hebben omdat haar eigen leventje zo fucking saai is. ze moet niet zo zeuren! stel je aan en ga door met je sneue leventje!

  peace,

    /   Reply  / 
 96. 678tgh

  YES-R HEEFT HAAR WEL VERKRACHT

    /   Reply  / 
 97. Amir

  ewa discriminatie me reet
  die marokkaan moest weer gaan rotzooien
  ejo flikkers jullie maken allochtonen zwart schaam jullie flikkers.

    /   Reply  / 
 98. Amir

  wolla marokkaans schoonheid.
  welke schoonheid kk vieze behaarde apen.
  doe normaal man . altijd probleme door jullie kk hoofden

    /   Reply  / 
 99. Amir

  dus jij bent zogenaamd yes-r’s nichtje?
  en dan zeg je kusjes en love?
  neuk je hem fzo ? wjo ik wist ni mocros neuken elkaars neven en nichten.

    /   Reply  / 
 100. walid

  1.yes-r is halve mocro en halve egyptenaar.
  2.over ongerveer 20 jaar dan is nerderland geislamitiseerd en hebbe de mocros,turken,egyptenaren,aghanen het voor het zeggen

    /   Reply  / 
 101. Amir

  Hahah hell no.
  fuck it man. islam verneukt alles
  eee mogole jullie ik zweer.

    /   Reply  / 
 102. Yes-r Fan

  Ik ben een Fan van Yes-r en ik denk dat hij dat nooit zou doen !

    /   Reply  / 
 103. Yes-r Fan

  Ik ben een Fan van Yes-r en ik denk dat hij dat nooit zou doen !

    /   Reply  / 
 104. Yes-r Fan

  Ik ben een Fan van Yes-r en ik denk dat hij dat nooit zou doen !

    /   Reply  / 
 105. Yes-r Fan

  Ik ben een Fan van Yes-r en ik denk dat hij dat nooit zou doen !

    /   Reply  / 
 106. annie

  heey ik geloof er nix van want wie wil het nou niet met yes-r doen:P

    /   Reply  / 
 107. Amelia

  Hallo ik ben Amelia en ik ben Joods maar ik ben bevriend met heleboel Marokanen en Turken
  En luister vieze stink Hollanders die nooit baden en altijd slechte dingen over de Marokanen, Antilianen , Jooden en Turken heeft te zeggen .. 1. Marokanen hebben een haat aan jullie omdat jullie nooit deodorand zetten en ontzettend stinken . 2 Antilianen hebben de haat aan jullie omdat jullie ze als slaaf hebben gebruikt en zij jullie wel op Cura , Bonaire of Aruba laten wonen en zij mogen niet in Holland wonen MAKAMBANAN HAHAHAHAHA ..LOLOnan BAI DEN KONJO DI BOSONAN MAMA KIKO BOSONAN SA DI YU KORSOW LOLONAN
  Turken ,Jooden en Marokanen en Arabieren zijn juist mooie mensen jullie makamba’s zijn lelijke mongolische fucking blonde mensen LOSERS IK HAAT JULLIE STINKDIEREN W8 JULLIE STINKEN MEER DAN EEN STINKDIER BAI BANJA MARIKUNAN

    /   Reply  / 
 108. Amelia

  Hallo ik ben Amelia en ik ben Joods maar ik ben bevriend met heleboel Marokanen en Turken
  En luister vieze stink Hollanders die nooit baden en altijd slechte dingen over de Marokanen, Antilianen , Jooden en Turken heeft te zeggen .. 1. Marokanen hebben een haat aan jullie omdat jullie nooit deodorand zetten en ontzettend stinken . 2 Antilianen hebben de haat aan jullie omdat jullie ze als slaaf hebben gebruikt en zij jullie wel op Cura , Bonaire of Aruba laten wonen en zij mogen niet in Holland wonen MAKAMBANAN HAHAHAHAHA ..LOLOnan BAI DEN KONJO DI BOSONAN MAMA KIKO BOSONAN SA DI YU KORSOW LOLONAN
  Turken ,Jooden en Marokanen en Arabieren zijn juist mooie mensen jullie makamba’s zijn lelijke mongolische fucking blonde mensen LOSERS IK HAAT JULLIE STINKDIEREN W8 JULLIE STINKEN MEER DAN EEN STINKDIER BAI BANJA MARIKUNAN

    /   Reply  / 
 109. Amir

  hahaha die was hard voor die bakras.
  wannabe nazi’s hiero willen gewoon aandacht want ze kunnen alleen nog aan hun lulletje trekken want alle allochtonen stelen hun meisjes MAPANGPANG haha. sorry , maar is de waarheid.

    /   Reply  / 
 110. Amir

  hahaha die was hard voor die bakras.
  wannabe nazi’s hiero willen gewoon aandacht want ze kunnen alleen nog aan hun lulletje trekken want alle allochtonen stelen hun meisjes MAPANGPANG haha. sorry , maar is de waarheid.

    /   Reply  / 
 111. Denaa--

  jhaa of niet goed gesegt man..
  jullie hollanders zijn fucking hoertjes en dan geven julie ons de sguld viesse kaaskop
  die wijven lullen egt man hoeren gaan se in korte rokjes lopen motherfuckers!!

    /   Reply  / 
 112. Denaa--

  jhaa of niet goed gesegt man..
  jullie hollanders zijn fucking hoertjes en dan geven julie ons de sguld viesse kaaskop
  die wijven lullen egt man hoeren gaan se in korte rokjes lopen motherfuckers!!

    /   Reply  / 
 113. saartje

  PFFFF,MENSE DOE FFFF NORMAAALL ZEGGG YES-R ZOU NOOOOOIIITTT ZOO IEEETSS DOOOEENN!!!!!
  Dat KK Wijf Wou Het Gwn zelf, KK op Met Haarr!!!!, En Die Gene Die Voor Haar Opkomen OOOKK!!!
  dit is gwn niet te geloven maar boelshit!!!!
  Yes-r is veeellll te goed voo haar & veel slimmeerrr!!!
  na ciaoooo*

    /   Reply  / 
 114. saartje

  PFFFF,MENSE DOE FFFF NORMAAALL ZEGGG YES-R ZOU NOOOOOIIITTT ZOO IEEETSS DOOOEENN!!!!!
  Dat KK Wijf Wou Het Gwn zelf, KK op Met Haarr!!!!, En Die Gene Die Voor Haar Opkomen OOOKK!!!
  dit is gwn niet te geloven maar boelshit!!!!
  Yes-r is veeellll te goed voo haar & veel slimmeerrr!!!
  na ciaoooo*

    /   Reply  / 
 115. lotfi

  kkkk lonsdalen jullie hoeren moeder kkkk homo niet zo praten over buitenlander kom naar utrechr dan ga je zien wat kut buitelanders zijn oke dan gaat jou hoofd er af kkk losndalen

    /   Reply  / 
 116. lotfi

  kkkk lonsdalen jullie hoeren moeder kkkk homo niet zo praten over buitenlander kom naar utrechr dan ga je zien wat kut buitelanders zijn oke dan gaat jou hoofd er af kkk losndalen

    /   Reply  / 
 117. lotfi

  kkkk lonsdalen jullie hoeren moeder kkkk homo niet zo praten over buitenlander kom naar utrechr dan ga je zien wat kut buitelanders zijn oke dan gaat jou hoofd er af kkk losndalen

    /   Reply  / 
 118. lotfi

  kkkk lonsdalen jullie hoeren moeder kkkk homo niet zo praten over buitenlander kom naar utrechr dan ga je zien wat kut buitelanders zijn oke dan gaat jou hoofd er af kkk losndalen

    /   Reply  / 
 119. PEACE

  Amelia, denk om je hart lieverd.
  je hebt zo’n fucking hekel aan nederland hé, waarom praat je dan nederlands,
  eerst nadenken dan zeggen meid.

    /   Reply  / 
 120. PEACE

  Amelia, denk om je hart lieverd.
  je hebt zo’n fucking hekel aan nederland hé, waarom praat je dan nederlands,
  eerst nadenken dan zeggen meid.

    /   Reply  / 
 121. Amir

  Omdat we anders ‘niet goed integreren’.
  wat willen jullie nou ?
  hele tijd maar zeiken over ons allochtonen.
  En als we betere cijfers halen in Nederlands dan Nederlanders zelf worden jullie ook jaloers. mmm……….. Rare volk jullie.

    /   Reply  / 
 122. Amir

  Omdat we anders ‘niet goed integreren’.
  wat willen jullie nou ?
  hele tijd maar zeiken over ons allochtonen.
  En als we betere cijfers halen in Nederlands dan Nederlanders zelf worden jullie ook jaloers. mmm……….. Rare volk jullie.

    /   Reply  / 
 123. saartje

  jullie hebben gelijk,
  ik ben het helemaal met jullie eens!!!
  en als ik jullie was stelletje bicht’s zal ik maar jullie ANES HOOFD DICHT HOUDEN!!!
  kut NEDERLANDERS!!!!

    /   Reply  / 
 124. whatever,

  hou echt Je BEK over dat hij
  het niet zou hebben gedaan
  omdat je hem denkt te kennen!
  Ik ken het meisje dat is
  misbruikt en ja dan is het
  anders om te horen!!
  Dus ik geloof haar en
  houd je bek over dat het
  niet waar is want je
  weet niet hoe het is om misbruikt te worden

    /   Reply  / 
 125. sevgi

  yes-r zal het nooit doen ik ken hem heel goed het is me neef en hij doet het nooit

  ik ken hem heel goed veel te goed zelfs hij doet het nooit

    /   Reply  / 
 126. nora

  Jullie allemaal zijn even gek jullie zijn gewoon jaloers op zo’n knappe jongen majah
  hij is net als mijn broer ik ben mocro hij is mocro duszz wat zijken jullie allemaal dat is egt niet waar dat hij een meisje heeft .. dat geloofd niemand behalve kut hollanders

    /   Reply  / 
 127. Mark

  Ja ja sevgi, dat zouden we allemaal wel willen.
  Je neef… lul nie zo slap.

    /   Reply  / 
 128. rifia66

  ja hele maal gelijk kut holanders kijken naar knape marokaanen en nog praten ze over marokaanen dat is egt onzin wisten juli dat hij zou het nooit doen tazsss kt holanders man als ik die meisje ken boch ik zouw jou neuken owkeey en houw op dit verhaal binen tezeten in de sait want je maakt de meisjes gek oke taszz tas 100000000% is niet waar en het is onzin man maar mohim je laaten mij lagen hoor stuur wat turug

    /   Reply  / 
 129. Mark

  Ok, dat was echt de slechts leesbare post die ik ooit heb gezien.

    /   Reply  / 
 130. Miss Kiss

  Hallo? wat weet jij daar noy van lul?
  jij bent voor die buitenlanders zelf ook een buitenlander hoor!!!
  wat denk je wel? je moet gwn je bek houde luk, Yes-r KAN zouiets niet doen!!!

    /   Reply  / 
 131. lily

  Ik denk ook niet dat Yes-R het heeft gedaan maar goed wat die leerling van vwo hilversum typt laat mij wel twijfelen maar goed ik begrijp niet waarom mensen in het frans een reactie achterlaten lekker nuttig maar goed.

  BUY BAYZZ

    /   Reply  / 
 132. lily

  Halloo wat zeg jij allemaal

  Als een paar marokaanse mensen dingen typen die jouw niet bevallen dan jammer voor je
  Maar kom alsjeblieft niet met die zielige opmerking: ALs ik in de politiek zit dan stuur ik al die kk buitenlanders weg?

  JIJ WAS NIKS, JIJ BENT NIKS EN JE WORDT NIKS

  Dus bespaar die zielige opmerkingen en houd die maar voor je al is dit een site om te mening te uiten maar doe het dan ook goed!!

  En trouwens al probeer je alle buitenlanders weg te krijgen maar DAT LUKT JE NOOIT, WANT BUITENLANDERS ZIJN NIET DOM.

  Hauhaauah Maybe in your LOSER DREAM

    /   Reply  / 
 133. B.L

  Yes-r is niet dom of gek, die jongen weet heus wel dat die iemand niet moet verkrachten of wat dan ook, want hij weet toch wel dat dat in de publiciteit zou komen toch?
  Hy is beroemd man hij flikt zoiets heus niet
  Miss is het wél gebeurd miss niet, ik denk van niet.

    /   Reply  / 
 134. B.L

  Yes-r is niet dom of gek, die jongen weet heus wel dat die iemand niet moet verkrachten of wat dan ook, want hij weet toch wel dat dat in de publiciteit zou komen toch?
  Hy is beroemd man hij flikt zoiets heus niet
  Miss is het wél gebeurd miss niet, ik denk van niet.

    /   Reply  / 
 135. ..*..*...

  Sommige allochtonen halen betere cijfers met het vak Nederlands, dan de hollanders zelf.. Echt lache man!

    /   Reply  / 
 136. Lols

  Je hebt wel hoop hoor. Nederland van Marokko?
  Je hebt echt gewoon te veel hoop ik wil niet racistisch doen ofzo, maar soms vragen sommige marokanen, turken of wat dan ook, er gewoon om. Je denkt waarschijnlijk dat Nederland van Marokko word, Nederlanders zijn gewoon gastvrij daarom mag je hier wonen,werken,leren,studeren enz. en een beetje ruzie maken oke dat hoort bij het leven doet iedereen. Maar als Marokko Nederland wil nemen zullen we het heus niet zomaar pikken. (Trouwens dat kan nog geen eens) Maarja droom verder!

    /   Reply  / 
 137. Marie Y

  Hey jullie kunnen zeggen wat je wilt, maar ik was heel close met het verkrachte meisje.
  ik was er zelf bij en heb nog weg kunnen rennen. ik heb daarna meteen de politie gebeld!!!!
  KUT-YES-R

    /   Reply  / 
 138. ANISSA

  Vinden jullie Yes-R niet HELEMAAL LEIPOEZZ??
  Nee?.. oprotten dan;)

  xx

    /   Reply  / 
 139. C.

  Geplaatst door Amir: Incest Antwoord
  27/08/2007, 15:59

  dus jij bent zogenaamd yes-r’s nichtje?
  en dan zeg je kusjes en love?
  neuk je hem fzo ? wjo ik wist ni mocros neuken elkaars neven en nichten.

  Wat kom je praten? Als neef en nicht aardig tegen elkaar doen, betekent het niet meteen de dingen die jij denkt. Rot op joh, als je niks belangrijks te melden hebt..

    /   Reply  / 
 140. Charmiel

  Ik geloof het niet yes-r is normaal hij kan misschien player zijn maar dat is normaal ik bne zijn grootste fan en hoe kom je eraan je kent ze niet eens sukkeltje haal dat weg man…

    /   Reply  / 
 141. C.

  Yesser…
  Puinhoop en Hoe zou het zijn = zooo mooi!!!
  Laat haters haten, laat praters praten ;)

    /   Reply  / 
 142. LoveYes-r

  I LoveLoveLove Yes-r, & ben niet de enigste;)

  Hy doet zoiets niet, schatjesz*

    /   Reply  / 
 143. ** Hollandd ** :D

  Tot dat niet bewezen is dat Yes-R schuldig is, is bij nog onschuldig.

  Waarom hebben een paar mensen het er steeds over dat Nederland over een paar jaar voor Marrokanen en Turken is?
  Als je geaccepteerd wilt worden door Nederlanders moet je dat vooral gaan zeggen. We kunnen toch samen in 1 land wonen?
  En meteen maar gaan drijgen met ‘ik sla je op je bek’ is een beetje stom. Los het gewoon met je mondje op, zo lijkt het net alsof je heel aggressief bent.
  Dat Nederlandse meisjes op buitenlanders vallen omdat nederlandse jongens boeren zijn slaat toch ook nergens op:P
  Jullie vinden jezelf toch ook Nederlands, dus ben jij dan toch ook en boer ( voor degene die dat geschreven heeft)?
  ik vind veel nederlanders ( boeren:P) heel knap hoor. Val gewoon niet op buitenlanders maar ik vind jullie wel heel aardig hoor..
  ‘Rot op naar je eigen land’ vind ik nergens op slaan.
  Maar pas je wel aan op onze gewoontes, maar hou die van jezelf ook.

  Yes-R is een leuke jongen, ik weet niet of hij zo iets heeft gedaan. Denk het niet!

  Hou op over het gezeik dat het nu weer een Buitenlander is, het kon net zo goed een Nederlander zijn.

    /   Reply  / 
 144. mahshid

  ik heb zelf van yesR gehoord dat van dat verkrachting een leugen was omdat hij dat zelf zei op zo’n filmpje en ik geloof hem omdat hij een dikke moslim is en hij zou dat nooit doen en ik vertrouw hem heel erg goed ok misschien ken ik hem niet maar ik geloof hem gwn klaar uit en nu geen gezeik over yesR anders maak ik jullie allemaal zelf af !!!!!

    /   Reply  / 
 145. mahshid

  hou je bek dicht man viese longsdale moslims of tewijl ik en yesr en ande re moslims gaan tenminste aan ramedam doen dat is voor de arme mensen die niks te eten hebben en wij gaan hun na doen om tenminste te voelen hoe het voelt wij hebben ten minste gevoelts de enigste wat jullie kut longsdalers kunnen doen is neuke en rot schelden en alles en ik snap echt niet wat jullie tegen moslims hebben maar als je zo door gaat komen daarlijk de hele moslims op jou af duz hou e grote bek over moslims en vooral yes R!!!!!!! verdomme

    /   Reply  / 
 146. mahshid

  hou dikke grote bek dicht amir als je je het tegen mij hebt over dat nicht ten eerste ik heb helemaal niet gezegt dat k heb neef ben duz je bek dicht ik gwn een big fan en ja ik vind gwn geweldig ben je jarloers dat iedereen hem kiest? en ik mag sturen wat ik wil of het nou kusjes is of love gaat jou niks aan ik doe wat ik wil is een vrije land wie ben jij dan mijn baas ofzo?:P hou je mond maatt doe normaal en ik ben hem nicht niet duz niet zomaar iets zeggen dat het niet waar is

    /   Reply  / 
 147. mahshid

  eey amir ik ga je wat zeggen wat yes r bij zijn msnfilmpje zei en hij had gelijk ookk maar nu zeg ik het tegen jou met je domme gezeik nou want het was het nu wel donder snel du fuck op met je gezeik rot op want amir heeft een rot kop

    /   Reply  / 
 148. someOne

  Denk je yes-r heeft tijd om haar te neuken ofsow? hij was in salou na de optreden gaat tie alijd meestal dan 3 minuten later weg..
  en er is tog bewaking ofso hebben mensen geen geschreeuw ofso gehoord of hebben mensen dat meisje niet huilend ofso zien wegrennen?,..ik hoop egt dat het nie waar is.!:S:S:S denk van niet maar weet het niet zeker

    /   Reply  / 
 149. mahshid

  ja jij hebt gelijk

    /   Reply  / 
 150. '*

  Ja die someOne heeft gelyk
  Ze zouden állang gehoord hebben als dat meisje der mond al opentrok

  » (L)

    /   Reply  / 
 151. mahshid

  ik heb zelf van hem gehoord dat hij het niet heeft gedaan hoe vaak moetik het fucking nog vertellen!?

    /   Reply  / 
 152. fatiha

  is niet waar het is aleen maar boelshit wat ze zegt en trouwens dat zou yes-r nooit doen ouwe.

    /   Reply  / 
 153. sterre

  Ik ben een meisje van 16. Ik heb vorige maand een relatie gehad met yes-R. Ik belde hem vaak genoeg op zodat hij me niet vergat. Maar ook wist ik dat alles wat ik deed niet goed was, ik bedoel hij gat vreemd. Niemand weet het. Alleen Alice me aller beste vriendin. En jullie nu ook. Ik wil de vriendi van yes-r waarschuwen voor vreemdgaan. En ik wil ook op iemand anders reageren. Dar yes-r iemand heeft verkracht is echt een vaag verhaal. Er klopt helemaal nets van. Yes-r doet niet zoiets. Hij is iemand die vreemd gaat maar neit die iemand verkracht. En dat wou ik ff kwijt. Laat me het merken (K)

  kusjes sterre.

    /   Reply  / 
 154. anoniem

  fock you yes-r doet nooit zoeits hij is een rapper een goeie rapper en de vuile wijfen geilen gewoon op hem thats it

    /   Reply  / 
 155. mOroGirl..

  Hahaha !! Meskien ..
  Heey lonsdale !!
  Denk je je kan rappen :d??
  Hahaha lees eens WTF heb je tegen
  buitenlanders schrijf je eigen naam dan
  ze komen je af maken ene jij in politiek??
  ach mens jij zou dat nooit worden !!

    /   Reply  / 
 156. NoortJe

  Ik zie dat er veel racistische opmerkinegn zijn, ik als buitenlander vindt dat heel beledigend tegenover mensen die helemaal niks met dit voorval te maken hebben!
  En ik vindt het helemaal nergens op slaan dat er wordt beweert dat marokkanen voor Yes-R opkomen, er zijn zat Nederlanders die dat ook doen!

  P.S. Wie ons ”kutmarokkanen noemt ( wat overigens geen woord is ) is zelf een Kutkaaskop ( da’s ook geen woord, maar jullie zullen wel begrijpen wat ik bedoel ;) )

  Veel lieve groetjes Van Mij ;)

    /   Reply  / 
 157. NoortJe

  Please, doe ff normaal.
  Als ze is verkracht en ik zeg Als!
  Dan zou een dokter dat wel hebben ontdekt!
  Ik neem aan dat het onveilig is gebeurd, en nogmaals Ik Zeg Als!

    /   Reply  / 
 158. NoortJe

  Figuren Zoals Jouw Moeten ze Traag en pijnlijk Slachten!
  Ik heb nog nooit zo’n racistische opmerking gelezen of gehoord!
  Ik kan niet geloven dat je dat schamteloos kunt typen!

  PS niet alle marokkanen zijn gevlucht.
  PPS Wie bewijst nou dat je een rasechte nederlander bent?

    /   Reply  / 
 159. kim

  WTF..!
  zoiets zou hij echt niet doen,
  hij kan genoeg meiden krijgen dus zo wanhopig is die niej..
  stom met die zielige bullshiit..
  dahmm kijk wat mensen lullen voor geld :S

    /   Reply  / 
 160. Girl !!

  TZzz Dat meisje heeft het Gedroomt:d
  Komt se Der aan Yes-r Heeft mij verkracht!!
  Wie gelooft het Nou Yes-r soo Dit
  NoOoOoiitt Never doen !!!
  Hij gaat zig niet Voor schut zetten
  Voorr een lelijke BlaBlaKop

  WajOooh Die meisje Moet naar gekkenhuiSs !!!!!

    /   Reply  / 
 161. mahshid

  Girl je hebt gelijk jha of niet he dat meisje moet echt naar het gekkenhuis die Yes r heefd zelfs een liedje gezongen laat mij naar buiten heet het en in zijn liedje bedoelde hij oowk dat het helemaal boelshit was drm was hij oowk kei snel vrij

    /   Reply  / 
 162. zina

  ik ken yes-r wel persoonlijk(je hoeft me niet te geloven) en hij heeft het niet gedaan ik was precies op de plek waar het gebeurde ik heb niks aan hem gemerkt en toen ik hoorde dat ze aangifte heeft gedaan vroeg ik aan yes-r of het waar is hij heeft alles duidelijk aan me uitgelegd hij heeft (het) wel met haar gedaan maar niet tegen haar zin ik was er bij voor dat het gebeurde en ze plakte ik bedoel echt plakken (aan hem) niet normaal zeg

    /   Reply  / 
 163. mahshid

  eey maar yes r heeft het niet gedaan maar yes r heeft wel zo’n liedje gezongen het liedje heet jan doedel en daar zitten ook heel veel groffe dingen in over sex enzo….

    /   Reply  / 
 164. Girl !!

  en hier wie het NIET geloovt kijk
  hier maar na ..!!
  http://www.pp2g.tv/vYHpwYnQ_.aspx
  Kopier dit en kijk zelf maar Hij hEEFT
  het wel gedaan maar Niet Dat het moest..

    /   Reply  / 
 165. forOzann afGhaantjj

  Wat is dit voor onzin ??
  Yes-r heeft wel wat beters te doen en ookal
  heeft hij zen moeder verkracht het blijft de beste :P en de knapste :P
  dus sgeitt aan de overheid

    /   Reply  / 
 166. Saloua

  Taaz net als of mijn neef dat doet bn juh geak ??
  hij heeft vrouw alles ??
  doe ff normaal dat meisje is geak !!
  zij moet echt klappe!!
  manne hard
  zij wil gwn een beetje geld verdienen!!
  zij is echt een kk mogool jonge !!
  mijn neefie beschuldigen zij is manne geak!!
  zij moet af gemaakt worden !! jonge taaaz genenesh !! bouiazan tfoee !!!!

    /   Reply  / 
 167. ebber

  triest heel erg triest de jeugd van tegenwoordig allochtoon en autochtoon allemaal zeer teleurstellend gedrag. Jullie laten je stuk voor stuk allemaal opnaaien door alles en iedereen. Doe toch eens een keer normaal allemaal

    /   Reply  / 
 168. Girl !!

  heey Saloua is Yes-r joun neef ???
  je segt de hele tijd me neefie
  beschuldigen !!?

    /   Reply  / 
 169. disciminatie

  jullie discriminieren veel marokkans nederlander het is toch allemaal mensen of niet misschien is yes r wel schuldig maar misschien heeft die meisje wel gelijk beter mond houden en wacht tot de waarheid tevoor schijnt

    /   Reply  / 
 170. yOusra

  wat ik hier allemaal lees niet te geloven!
  maar een ding moeten jullie weten yes-r is het niet geweest ik ken yes-r al heel lang dit zou hij nooit doen.
  wat die meisje wil doen is gewoon wraak nemen.
  en yes-r gaat niet vreemd

    /   Reply  / 
 171. marokkaantjje

  wuhahaha yes-r meid verkrachtt… hehe kan !
  maar dat tie getrouwd is ? is dat waarr
  en dan gaat tie vreemdd.. hehehe onzinn maar kan…

    /   Reply  / 
 172. Sharon

  wat de hel is dit? ach man die kut meisje wilt dat yes-R er aan gaat! weet je? man dit is shit ey! ik ben geen kaazenkop ik ben indonesisch! heb sgeid dat yes-r een mocro maar als nog ey Yes-R ik steun je altijd dit is shit! weetje! weg met die zooi weg met die zooi lang leve de Yes-R ik ben van hem fan

    /   Reply  / 
 173. Girl !!

  eeeyy Saloua Heb Nog Geen AntWoord
  is YeS-r jOu NeeF ,,,?__ jAh __Nee

    /   Reply  / 
 174. kk lonsdale

  opdondere kk lonsdale ga beter hardore luisteren kkholanders

    /   Reply  / 
 175. kk kaas kop

  op donderen rasist kk hoer altijd maar marokaanen besguldigen kk homos

    /   Reply  / 
 176. Girl !!

  TFOOOOOOOOEEEEEEEEE !!!
  Wie Buitenlanders Haatt ;)

    /   Reply  / 
 177. rhre

  je dikke moeder a zemmel als ik je tege kom op straat neuk ik je dood !!!

    /   Reply  / 
 178. fatima

  siek man yes-r zou dat nooit ga doen ..ik geloof niet in dit dat onzin man .je heeft echt niks tedoen ahhhhhhhh kaaskop rotop metje hij heeft me verkracht……….

    /   Reply  / 
 179. ali

  toen yes-r eerte keer een liedje ging maken was ik er al lang fan van en nu komt de f*cking boulchit maar ik heb de film gezien van een beetje verliefd ik dacht dat dat zijn meisje als ze geen bewijzen hebben moeten die zwijgen neh maar mensen ben door ciao

    /   Reply  / 
 180. Yes-R

  eey g’s ik begrijp niet hoe jullie het kunnen geloven van mij? maar voor degene die het niet geloofde en mij steunde zeg ik:ik heb je rug. voor degene die mij voor lul laat staan zeg ik:die motherfucker!!!

    /   Reply  / 
 181. SARAH

  Neee Y-esr zou dit nooit doen tsss

    /   Reply  / 
 182. ewa

  dit is egt onzin hoor Yes-r zou nooit zo iets doen pffff

    /   Reply  / 
 183. JAMIEE

  Yes-R zou dit nooit doen!
  kutdwazen die hem niet geloven moeten hun kk kaak houden:D

    /   Reply  / 
 184. Soeheilaa

  Natuurlijk heeft yes-r het gedaan..zoo vies is hy wel..

    /   Reply  / 
 185. ...

  hou je bek johh kutt nederlander!! Als je niet tevreden bent met ONS(wij marokkaanen) hoepel dn zelff op en.. als wij buitenlanderss allemaall naar onze eigen land zouden gaan wat blijftt er hieer dn nog over in nederlandd!!
  Egtt een hopeloze mens ga leven zoeken ofzo!

    /   Reply  / 
 186. lisa

  mag ik een foto
  van je vrindin

    /   Reply  / 
 187. nesrin YES R FAN!!!!!

  DIT IS EGT BULLSHITT !!!!!!
  YASSIN ZAL DIT EGT NOOIT DOEN MAN
  GA IEMAND ANDERS VERVELEN MAN JULLIE ( DIE 8TER DAT VUILE KUT SLET STAATT !!!!)
  GA NAAR HET ZIEKENHUIS EN VRAAG OF ZE WILLEN KIJKEN OF ZE ONTMAAGT IS.
  ZE ZOUW WEL WILLEN DAT YASSIN HAAR HAD AFGENEUKT!!!!

    /   Reply  / 
 188. melissa

  ik weet het niet.. ik stond met mond open te lezen .. ik verwacht het niet van yes r eerlijk gesegt…

    /   Reply  / 
 189. Mark

  “yes r zou dit nooit doen” staat er hier 100 keer als reactie. Jullie kennen hem ook allemaal zo goed persoonlijk he??

    /   Reply  / 
 190. maicky

  kk tog op yesse doet zo iets niet vlikker tog op

    /   Reply  / 
 191. henderik

  kklijer hout je bek over hollanders yes-r is eg een kneus

    /   Reply  / 
 192. henderik

  jaa kut marookan is yes-r egt en mogol thog gr kevin

    /   Reply  / 
 193. henderik

  ja yes-r is een homo egt een teeringlijer

    /   Reply  / 
 194. henderik

  bek houde jo yes-r is egt een homo ik ben zelf op hem optreden in matrixx geweest hoe hij deet egt homo agtig

    /   Reply  / 
 195. henderik

  wat jullie gaan er aan hollander jullie gaan er aan

    /   Reply  / 
 196. Mark

  Zoals ik al zei maicky, na een paar videoclips op tmf gezien te hebben en misschien een keer een life optreden bezocht te hebben, kennen jullie hem door en door toch?

    /   Reply  / 
 197. WAARHEID

  sorry hoor maar yes-r zou dit nooit doen!!.
  meschien wou dat meisje wraak van hem.
  of meschien dwong ze hem (BITCH)
  Maar jahh het leven gaat dooor mensen.
  DOEIII(k)

    /   Reply  / 
 198. WAARHEID

  hallo als hij homo agtig deed betekent niet gelijk dat hij homo is kkk rop.

  kut kind dat je bent;).
  je bent gwn jarloess op yes-r

    /   Reply  / 
 199. Onbekend

  Hoebedoel Yes-R is een homo
  laat hem in zijn eigen waarde en niemand zal dit tewetenkomen en Yes-R of dat meisje weten zelf beter dan jullie allemaal! dus trek geen conlusies die er niet zijn oke

  en bye the way degene die Yes-R een Homo noemt moet zichzelf ff goed in de spiegel bekijken!!

    /   Reply  / 
 200. Onbekend

  Dat meisje wil haar naam niet noemen en vertelt deze hele F*cking verhaal aan de pers en de politie of weet ik veel wat
  elke persoon heeft ooit wel een keer gelogen of het nou voor iets kleins is of voor iets groots maak niet uit, dus dat meisje heeft dit verhaal ook uit haar duim kunnen zuigen maarja wie weet he

  al neemt de LEUGEN de lift en de WAARHEID de trap de LEUGEN komt er eerder maar de WAARHEID komt er toch!!

  en kom op zou Yes-R zijn reputatie op het spel zetten voor een of andere BIMBO nou dat denk ik echt niet!

    /   Reply  / 
 201. Onbekend

  Eeejj Hendrik je kan die Boelshiit wel gaan verspreiden over Yes-R maar ga is een keer in de spiegel kijken dan zie je toch echt wie hier de HOMO is enz.
  en trouwens wil je over Yes-R beginnen dan begin ik over Jou Mamaatje want

  Jouw Moeder is netals KruidVat Steeds Verassend Altijd Voordelig!!!

    /   Reply  / 
 202. kevin

  heey jo onzin daze kk saite dit zal yes-r nooit doe die tiepe ies hij niet hij is een goeie marokaan gr kevin

    /   Reply  / 
 203. shab antwerpen

  mensen mensen toch, iedereen hier heeft toch zoveel praat, maar of het nu waar is of niet aleen allah swt weet het, dus maak julie er niet druk over want als het waar zou zijn , zou allah yes-r wel straffen . en nog iets die focking mensen hier die het tegen de marokkaanen hebben , kom het eens in ons gezichten zeggen a bleekscheten. op internet durven julie wel te spreken maar als het er op neer komt in het echt, hebben julie geen grote mond .. ga ga naar yes-r en zeg dat eens in zijn gezicht mensen . ik zelf ken yes-r niet . dus niemand weet of het nu echt is of niet, .

    /   Reply  / 
 204. Eliise

  OMG WIE GELOOFT DA NOU
  DA ZEN GWN WIJVE DIE IN DE BELANGSTELLING WILLE STAAN !!!
  DUS IK GELOOF YES-R DAT HY DIT NIET HEEFT GDN PUNT .

    /   Reply  / 
 205. Larissa

  nou ja zeg .. wat voor domme reactie’s worden hier allemaal gegeven .. ; kut marokanen en dat ze voor niks goeds zijn :s echt asociaal hebben jullie niet de juiste opvoeding van jullie ouders gehad ofzo?
  en ik weet zeker dat yes-r dat meisje niet heeft verkracht ik ken hem zelf ook niet personelijk maar wel mensen die hem wel weer kennen tuurlijk heeft yes-r wel eens sex dat heeft iedereen toch:s .. alleen ik denk de meeste mensen die hier op reageren nog gewoon pubbers zijn .. arme kindjes:( ga toch lekker buiten spelen en tikkertje spelen

  groetjes larissa .

    /   Reply  / 
 206. PARA MOCRO

  flikkers ik verkracht julie moeders mafkeezen sukkeltjes hebben julie nergens ofer te zijken sukkeltjes kom naar amsterdam oost dan ga je zien staa al klaar met een 9mm en een keting zaag

    /   Reply  / 
 207. marokaantje uit belgie

  dit is nu iets echt voor nederlanders om zo’n verhalen te versprijde en wie gelooft dat nu? En nog uiets en al heef een marokaan nederlandse of belgse nationaliteit het is en bijft een mocro ook al is die half
  eh yes-r je hebt in belgie nog duizende fans
  en ze vinde ook dat het een leugen is en blijf
  dikke kus
  aan yes-r Xxx

    /   Reply  / 
 208. marokaantje uit belgie

  is da land van u vader soms om te beslissen wie mag blijve of moet gaan ofwa

    /   Reply  / 
 209. MinaX

  Vr iedereen di haar gelooft :jullie zyn hopeloos!! net als dat meissie di da verzonne heeft! zoek een leven!!!

    /   Reply  / 
 210. MinaX

  Vr iedereen di har gelooft : ZIJ WILT NOU GWN IS EVEN AANDACHT KRYGEN. Di et ze nu dus rot nou mr op!!!!

    /   Reply  / 
 211. Girl !!

  Yes-r heeft wem Met haar gestoeit ..
  & even later zat ze met de vriend van yes-r
  te stoeien ,, Maar Dat wou ze zelf maar verkrecht dat is Onzin die Gekke zyf heeft Nietss te doen inder leventjeedus dat !!;)

    /   Reply  / 
 212. Gearreld

  Als ze denken dat yes-r zoiets doet ziten ze echt fout man. yes-r doet nooit zoiets of iemand van zijn bandleden ook niet :S komt dat meisje aandacht tekort ofso of het nhele verhaal is gwn gelul :S!!!

    /   Reply  / 
 213. Reyhan

  Heey jij hebt helemaal gelijk zso iets doet yes-r nooit!

    /   Reply  / 
 214. Yes-r L0ver

  Hoeso zo liegen yes-r zal nooit zo iets doen

    /   Reply  / 
 215. Reyhan

  HEEY MOGO’s WIE ER TEGE YES-R IS IS GWN EEN RASIST!!!!!!!!!
  Hou julllie je kk bekken want ik ben moslim yes-r ook en dit zal yes-r nooit doen en de gene diedit berixht heeft geschreven wilt arzenio en soesieB niet beschuldigen want als yes-r het had gdn hadden zij dat ook gdn zij zijn hem bandleden dus koppen houden over mijn SGAT!
  ik hou fucking veel van hjem

    /   Reply  / 
 216. dunya

  uuuhm ik denk niejt dat hij het heeft gedaan zijn teksten in zijn liedjes vertellen veel over hem en daar mee bedoel ik vooral mee (laat mij naar buiten)als iemand zijn hart zo diep in een lied kan leggen en het met zo veel overtuiging kan zingen zo kun je niet zingen als je van binnen denkt “ojah wel ik heb haar wel verkracht” en denk ff simpel na er zijn genoeg meisjes die hem willen en die het met hem willen doen wrm zou hij er dan juist een kiezen die niet wil ..

    /   Reply  / 
 217. dunya

  beschuldig niet zo maar iemand als je geen keihard bewijs hebt ,, ik geloof niet dat hij het heeft gedaan totdat iemand komt met beelden ofzo ..maar dan als nog blijf ik een grote fan van hem zijn musiek is gewoon LAUW .. dus iedereen die hem verdenkt hou jullie kk bekken over mijn SCHAT..!!

    /   Reply  / 
 218. Saraá.

  Yes-r is echt een lekkere boy, maar k betwijfel het eignelijk zou yes-r zoiets best is kunne doen , Ze waren toch in salou & bonven dien hij is Chickies flasher;)
  xx marokkaanse meisje uit Apeldoorn (á).
  Yesser roshdi is hot :P

    /   Reply  / 
 219. Saraá.

  Yes-r is echt een lekkere boy, maar k betwijfel het eignelijk zou yes-r zoiets best is kunne doen , Ze waren toch in salou & bonvendien hij is Chickies flasher;) // Maar kheb een filmpje gsien op pp2g site Url: http://www.pp2g.tv/vYHpwYnQ_.aspx
  xx marokkaanse meisje uit Apeldoorn (á).
  Yesser roshdi is hot :P

    /   Reply  / 
 220. Seyma

  Whát Thé FuCk ManG Isz Dit ?? DIT IS GWN FUCKING BOOLSHIITT YEs-R DOET SULKE DINGEN NIET DIT DOEN MENSEN GWN OMDAT SE AAND8LOOS SIJN DUSZ !! WIEJ DIT GELOOFT MOET SNEL EEN LEVEN SOEKEE!!

    /   Reply  / 
 221. Seyma

  je dikke lul nerd.. kan je niet iets dommers versinne ofso ga leven soeke levelose mens!

    /   Reply  / 
 222. hahaha

  julieeeeeeeeee zijn allemaal een voor een hopeloos… !

    /   Reply  / 
 223. yousra une fan de yes-r

  je sais pas tes qui mais ton pseudo et ta mere alor moi je dis que ta raison et ils ont pas le droits de parle des maroccain comme ca moi je fais les nique leur mere le gens qui parle de lui comme ca

    /   Reply  / 
 224. dunya

  mensen gaan hier los .. allemaal rasistische opmerkingen maken tfoe jeh focking kaas-lullen
  nou ik ga niet ontkennen hoor
  IK BEN RACIST ..!! TEGEN NEDERLANDERS:P
  YES-R IS GWN LKKR ..

    /   Reply  / 
 225. MOCRO,,Girl ,,gap!

  Yes-r heeft Haar Niet VerkRa8
  Ennee Hij Heeft met det GesToeiitt Das alles
  en toen is hij Naar Huis Gegaan..
  Safii StOpp met dat geruzie Hierr
  is egt Kinderachtigg

    /   Reply  / 
 226. AFGxx

  HE LOnsdaler HOU JE VUILE KK KUT BEK DICHT,, KK RAcist!!!!!

    /   Reply  / 
 227. Terostittje

  Wat the fuck lulen jullie?
  hij is me neef en ken hem goed genoeg
  ik weet dat hy dat niet zal doen!
  dus hou jullie fucking kk praatjes bij julli
  Haterz!

    /   Reply  / 
 228. Janett

  WTF ZEGGEN JULLIE ALLEMAAL MANN
  DIKK RACISTISCH ONNIE,
  EN HOU JE KK BEK MET JE LELIJKE ROT LONDSDALE
  IK HOOP DAT JULLIE MENSEN DIE PROBLEMEN MET YES R HEBBEN ALLEMAAL VERGASSEN

  en als ik later in de politiek zit dan gaan al die kk londsdalers eruit !!!!!!!!!!!

  FOKKERSSSSS FOK DIE LONDSDALERSSSSSSSSSS
  GAS EROP
  VIEZE KALE GABBERS BAH BAH BAH

  met niet-vriendelijke groet

    /   Reply  / 
 229. JUSTME

  EWAAAAA LONSDALEE
  JE MAG HATEN JE MAG PRATENN
  WIE ZEGT DAT WIJ HIER WILLEN ZITTEN
  ENNTROUWENS, als je iets tegen buitelanders heb moet je ind e zomer bakantie of weetik veel welke bakantie naar het buitenland gaan want daar zit het VOL buitelanders en ben JIJ de buitelander schat, EN als e de buitelanders haat ga niet zeggen TAZZZ want dat is ARABISCHHH of heb je daar ook nog nooit an geoort omdat je tusen die stink koeien boeren dropje van je zit
  my boeit het niet haat me lekker weetje, maar ga je zelf niet tegenspreken met je ‘TAZZZ’

  CIAO MENSENN,,, PEACE OUTTT, ik respecteer wie my respecteert.

    /   Reply  / 
 230. marokkaantje

  nee dat is niet zo, zou soord dingens zou yes-R nooit doen, Dat gaat niet of je mocro bent of fan van yes-R bent,

    /   Reply  / 
 231. Kirsten

  Yes-r zou zoites nooit doen!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 232. Guinever

  heey kirsten ik vind dat je wel gelijk heb want hij zouw nooit zo iets doen dus iiedereen die tegen hem is hou je bek

    /   Reply  / 
 233. Ashley

  Heey,

  Nou kijk, het kan natuurlijk altijd waar zijn.. maar is er bewijs voor dan?! blijkbaar geen goed bewijs. En Yes-R kan wel zeggen dat die het niet heeft gedaan, maar ik kan ook net zo goed zeggen dat ik iets niet heb gedaan terwijl ik het dan misschien wel heb gedaan. Maar als Yes-R het echt niet heeft gedaan, vind ik het wel zielig voor hem als iedereen denkt dat die het wèl heeft gedaan :-(

    /   Reply  / 
 234. yes r

  Jullie moet niet denken dat ik dat heb gedaan.
  dat is fucking bulschit wie dit heeft verzonnen is gewoon jarloes dat ik het uitgemaakt heb want ik heb haar gedumpt en voor de rest niks met haar gedaan ze zag dat ik met iemand anders zoende en ze werd gek lekker voor haar geloof het niet

  thallah
  yes r

    /   Reply  / 
 235. yasmina

  dat zal yes-r noot doen yes-r is geen verkragter

    /   Reply  / 
 236. marokkaantje

  fuck holanders ze zijn gewoon jarloes op marokkaane omdat ze 1o keer slimmer dan hun.

  YES-R is de beste in nederland ik ben gek op zijn liedjes . fan van hem.

    /   Reply  / 
 237. omeima

  yes-r nee hij zou dit nooit doen want ik kan hem hij is mijn vriend hij is mocro en somge mocros doen dat maar yes-r niet ey denk je dat hij dat doet nee toch dit is gewoon boelshit yes-r is een rapper rappers doen het nooit yes-r is gewoon de bom yes-r doet dit nooit

    /   Reply  / 
 238. lovertje

  yes r doet niet zo iets dat wijf moet haar bek houde of ik ga er persoonlijk voor zorge niet alee marokane zijn slecht en yes r helemaal niet dus wie dat wijf gelooft fuck jullie maar hij doet niet zo iets dat meisje zal yes r wel wille ….. e maar hij is getrouwt en hou van ze vrouw dat wijf is gewoon stikent jaloers tsssss wie geeft yes r gelijk ik iedegeval wel

    /   Reply  / 
 239. meisje uit belgie

  ik ben nederland en woon nu in belgie ik heb niet tegen marokane en zeker niet tegen yes r als je wat tegen heb heb fuck you en dat meisje heeft zeker al geneukt en durf het niet aan papa en mama tevertele ja gwn ff iemand anders te schuld geven egt een sletje in belgie kom je bina de naam yes r niet tegen ze kennen heb niet maar ik geloog in yes r en dat zal ik blijven doen

    /   Reply  / 
 240. nasiiiiii

  ik ben van belgie dus ik ken yes-r ni maar ik dank dat hij dat ni heeft gedaan want hij kan al meisjes krijgen ik ben grote fan van hem maar ni verliefd hahaha

    /   Reply  / 
 241. neleehh

  yes-r heeft het niet gdn da zou dieje nooit doen,,,,,
  yes-r ruledddd
  x

    /   Reply  / 
 242. ikkuuhh

  hoe bedoel je meisje heb aandacht nodig..:S:S:S
  zou je willen dat je verkracht was door yesr
  lompe kk hoer!!!

    /   Reply  / 
 243. geen idee

  ja sorry hoor Latoyatje maar dat achterlijk gedoe van jouw daar heb ik dus ff geen zin in hoor!!!
  je hoeft heus niet te begginnen met kutmarokkaan want ik kan ook zeggen kut latoya!!! ja!!
  ennn…… hoe voel je je nu als ik zeg kutlatoya je weet hoe je je voelt dus dan weet je ook hoe yes-r zich voelt!!!!!!!!!!!!
  en jij kent hem niet dus begin A.U.B niet met die domme praatjes

    /   Reply  / 
 244. WHATTHEFCUK

  Is die Yes-r nou moslim of wat?
  En wat een geroddel, ik weet niet of het waar is maar het kan wel waar zijn:s
  ongelovelijk en ik hij getrouwd?

    /   Reply  / 
 245. saida

  heey sgat yes-r
  ik wint jou mooi jongen
  kus van saida xxxxxxxxxxxxxxxx

    /   Reply  / 
 246. Celine

  dit zal yes-r echt nooit doen hoor.en hoe kom je er eingelijk op je verzin het echt gewoon hij doe dat echt niet

    /   Reply  / 
 247. Onbekenndd

  shit hee, donder toch op, die yes-r heeft, dat echt niet gedaan.
  Hy gaat al kapt als ze tjick het uitmaakt, laat staan dat hy meisjemoet verkrachte, o0eef, dit gaat wel beetje te ver man.

  YES-R DOET ZOIETS NOOIT.

    /   Reply  / 
 248. Henk Stubbe

  Yes-R is een mega dikke homo, wat er ook gebeurt gast blijft een sukkel. Wat een vieze makro.. kut homo;s

    /   Reply  / 
 249. Steven Blom

  Henk heeft gelijk, al die gasten denken dat ze het helemaal zijn. Wat een zielige gasten allemaal yes-r, wat een domme naam en een vent zonder enig talent. die rhyme was 10 keer beter dan dat gebrabbel van de reetfeter…
  lelijke gast ook, net als z’n moeder… hahah HOMO!!!

    /   Reply  / 
 250. Onbekendd

  Aaah rot op man, jullie hebbe geen style & ZIJN JALOERS< jullie kome nooit zo ver als yes-r!& kunne dat niet hebbe! Je ken tt niet hebbe, dat yes-r elke chick kan krijge, & jy maar hopeloos bent met je lelijke meisjes! & dan maar ff yes-r voor vn alles uitmake, sorry hoorm aar je bent wel zielig als je zo over hem praat terwijl je hem niet kent:)!

    /   Reply  / 
 251. yasmina

  yes-r je kunt heel goed zingen maar ik denk niet dat je het gedaan hebt hoor van waar halen ze die leugens alemaan

    /   Reply  / 
 252. stephaniie

  ma nee
  yes-r doet zo iets nooit
  mischien wa flirte met de meisjes
  maar zoiets doet hij niet dit is gewoon onzin
  de mense die dat zeggen zin gewoon jaloers
  en achterbakss!!!

  yes-r rulezz xx loveyouuuu

    /   Reply  / 
 253. stephaniie

  hou gewoon je mond fuckingg racist
  wat je ook doen we blijve in deze land
  je kan ons hier niet weg laten
  want wij zijn gewoon aff mann gewoon vet cool
  :p

  epsaahhh yes-r rulez for evaahh

    /   Reply  / 
 254. yas

  heelemaal niket yhesr een meisje verkracht zogenaamt vastwel omdat het uit was metr der vriendj omg dat meisje mag op vlikeren man! misgien zijn bandleden mar bniet yesr

    /   Reply  / 
 255. shit mocro girl

  kk dom man yes r ik gfeloof je dat meisje is gewoon jaloers zwe wilt van je aandacht maare krijgt ze nirret en ik ben een maerokaantjwe

    /   Reply  / 
 256. kafka

  Yes-R liegt vermoedelijk gewoon, en veel van die steun reacties naar Yes-R komen volgens mij van marrokanen die het alleen maar heel mooi vinden… walgelijk gewoon!

    /   Reply  / 
 257. Arie Jansen

  kafka heeft gelijk…weet je wat het is, jullie (marrikanen) kunnen het gewoon niet hebben dat wij nederlanders ergens een mening over hebben. maar weet je wat zielig is, jullie zijn naar ONS land gekomen omdat jullie land gewoon zielig en kut is, en als jullie zo slim waren hoe komt het dat marokko nog steeds een derde wereld land is?.. fuck yes-r, hij is en blijft gewoon zielig, maar is wel slim dat hij jullie (marrokanen) gebruikt om poen te verdienen, zou ik ook doen als ik hem was. ik zou zeggen blijf je kleine eurotjes lekker uitgeven aan cd’s van hem en al die bullshit, ik zal mijn massaale euro’s investeren en zorgen dat het gemiddelde inkomen van nederland zal stijgen heheheh… zoals Snoop zou zeggen.. don’t hate the player, hate the game.. LOSERS!!

    /   Reply  / 
 258. Frits W.

  HAHAH Arie, mooi gezegt. Dat is het precies. Allemaal een grote mond maar als het er op neer komt doen ze er niks aan. Wij nederlanders zijn fucking slim en uiteindelijk zal alles blijven zoals het is, wij rijk en hun arm.. fucking mooi!!! en die slappe homo yes-r heb ik wel eens ontmoet, gast heeft geen stijl en is een wannabe vergeleken met de mensen in zijn sector die een beetje verdienen.. FUCK YOU YES-R!!!

    /   Reply  / 
 259. Onbekendd

  & dan:D? ik ben ook een nederlander!
  jullie zijn van die knkr haters! die nergens tegen kunne! && DAN de marokanen zijn in ONS LAND, niet denke dat alles altijd vn jou is, want over die italianen polen en die shit, word niks gezegt! maar die zijn nog erger.;)! jullie vragen er zelf om dat de marokanen jullie gaan haten..! door al die onzin van jullie! & jullie niet meer respecteren! je zal toch moeten samen leve met de marokanen en turke en die andere, heb er respect voor;) en anders gwn je bek houde;)! LOVEEEEE DE MAROKANEEEEE:)!

  UTRECHT FOR LIFEE.

    /   Reply  / 
 260. Chris van Hattem

  Arie,

  Snoop zou helemaal niks zeggen tegen you, Snoop is anti-rascist….

  een Snoop- en biracialfan.

    /   Reply  / 
 261. Chris van Hattem

  Luister dudes en dudettes,
  in de world of the rich and famous, moet je vooral oppassen voor chickies die achter je status en poen aanzitten. Als ze daarna door diezelfde ster aan de kant worden gezet, trippen ze uit hun kleine bolletje (…ah ik zeg maar niks) en zijn ze uit op wraak…
  Remember Robin van Persie, Kobe Bryant en vele anderen.

  En net als ik hebben jullie geen flauw idee wat er echt gebeurd is…
  Dus witte landgenoten maak hier geen smerige Wildersachtige praktijken van en mijn lieve ‘buitenlandse’landgenoten: laat je niet opnaaien door die witte leeghoofdjes.

  PEACE

    /   Reply  / 
 262. tanja

  weet niet wat ze loop te zeiken droom er van dat yes r me verkracht en ze zal het wel gewoon gewilt hebbe en nou doet ze moeilijk heb je geld nodig ofzo je bent toch een hoer dus maak daar je vak van dan vuile gek yes r je bent gewoon lekker wat ze ook zeggen kusjes tanja

    /   Reply  / 
 263. arabiertje

  HOU JE KK BEK LATOYA EH HOER ZEG NOOIIT KUTMAROKKAAN ZE MOETEN HEM VERGASSEN!!!!!!!
  WAT WEET JIJ NOU VAN MAROKKAANEN.
  KK KUTKIND HOU GEWOON JE VINGERS IN HET VUUR
  KAHBE JEMEKK!!

    /   Reply  / 
 264. tunsia

  latoya jij moet gewoon je bek dicht houden laat die gozer zijn eigen gang gaan val dood vieze heks brand in het vuur na3ndien ommek kk hoer

    /   Reply  / 
 265. tunsia

  he arabiertje je hebt gelijk die kk hoer moet niet uit haar reet praten

    /   Reply  / 
 266. onbekendd

  oeefoeef, oorlog hier OM YES-R!
  maar idd wat Tanja zegt; ik zou willen dat yes-r me pakt!

  maar niet zo racistisch gaan doen hier KUTHOLLANDERS! kben zelf ook hollander, maar heb een hekel aan die kaaskoppe die zo racistisch doen! opdondere man. als een marokaan zou zegge kaaskop flip je hem ook! kijk is ff goed hoe jullie de marokane nu noeme, kut nederlanders!

    /   Reply  / 
 267. tanja

  frits w moet helemaal je bek houden want je vergeet 1 ding wij nl meisjes houden toch niet van jullie die marokaane zijn nou eenmaal beter sukkel je kan het gewoon niet hebbe dat ze meer aandacht krijgen als jij zielig mannetje en je bent een kk racist mijn kind is ook van een mocro en maak er lekker nog veellll meer bij dombo dat je bent en dan noem jij je zelf slim nou hahaha slim ben je jho wil je net als pim gaat hahahahha kk dombo

    /   Reply  / 
 268. Seira

  Is het waar dat hij getrouwd is en vreemdgaat ?
  Aajh en ps. ik heb geen mening over dat verkrachtingsgedoe,, maar wat wel opvalt is dat deze blog eigelijk is uitgedraaid naar Nederlander tege Allochtonen..
  best grappig,, maarja, ik heb niets tegen buitenlanders zolang ze zich aanpassen enzo..

    /   Reply  / 
 269. tunsia

  je hebt gelijk onbekend die hollanders hebben te weinig aandacht daarom gaan ze het bij andere mensen vragen

    /   Reply  / 
 270. tunsia

  ik denk niet dat yes-r een meisje gaat verkrachten oke misschien doet hij slechte dingen maar een meisje verkrachten doet hij niet ten eerste hij ia een moslim en ten tweede waarom zou hij een hollander gaan verkrachten .

    /   Reply  / 
 271. tunsia

  he sofia hij is niet getrouwd mensen die dat zeggen gebruiken hun hersens niet hij had een 2 en een half jaar relatie en niet getrouwd

    /   Reply  / 
 272. onbekendd

  ewaa jaa,
  ik weet dat ik gelijk heb, ik ben gwnnederlandse meisje..
  maar ik ZIE NIKS IN HOLLANDSE jongens! ze zijn saai, lelijk alles! & als dit op t nieuws zou zijn en yes-r was niet bekend hadde ze ook nooit zo gepraat toevallig nu omdt hy mocro is & bekend is. JALOEZIEEEEEEEE! oeef. maar toch. yes-r is lekker kanchickies krijge! kunne zeniet hebbe & gaan ze hate!

    /   Reply  / 
 273. konjo di mama

  Hé,die mocro kan gek doen maar hij weet wel dat dat zijn imige gaat beschadigen dus waarom zou hij dat doen?
  Als hij sex wil kan hij naar de wallen gaan
  naar die rode kamertjes.

    /   Reply  / 
 274. Frits W.

  Wat de fuck loop je te lullen dat ik dom ben, en te weinig aandacht. Ten eerste je kent me niet eens, go fuck yourself. Wat boeit mij het dat je een kind hebt met een marokaan, heel fijn voor je, hoop dat jullie gelukkig samen zijn met jullie kids. Ik heb nooit uitgehaald naar jou of je familie dus wees slim en praat niet over mensen die je NIET kent, zoals ik. Ik heb alleen een mening over ‘sommige’ marokanen, ik heb ook meningen over blanke nederlanders, negers, enz, enz. Wat maakt het uit wat ik vind en waar maak je je druk om. Als ik Yes-R een sukkel vind, boeie, ik vind president bush ook een strakke gozer.. vrijheid van menings uiting! so chill bitch. fritsie for life.. ooh en trouwens pim f. was de fuckin man, slimme gast.. rest in peace my nigga

    /   Reply  / 
 275. Onbekendd

  als het jou toch niks boeit, HOU DAN OOK JE BEK! & ga dan nergens op in! eikel!

    /   Reply  / 
 276. tanja

  ha ha hoor je het even van een ander eikel whahahahahahhahahahhahahahahhahahahahahahahahah

    /   Reply  / 
 277. samira

  yes-r heeft dat zeker niet gedaan de gene die da denkt is nen loser!!!!! yes-r is the best xxxxxxxxxxxxxx

    /   Reply  / 
 278. ranja

  é yes-r zou dat nooit doen ook al zijn er geen bewijzen dt wijf is gwn hopeloos drmee ze, die wijf kakt gwn wat, aandacht te kort enzo… hvj

    /   Reply  / 
 279. tanja

  wat kakt ze dan jho kakken doe je toch op de wc whahahahahahah kak jij eve lekker verder dan ranja de panja

    /   Reply  / 
 280. onbekend

  EEY WILLE JULIE ZWIJGEN EN NEE HIJ ZAL NOOIT ZO IETS DOEN A FOCKING RACISTEN ZIJN JULIE NIX GWN DA JULIE IETS OVER DE MOCRO’S MOETE ZEGGEN OFWA WOLLAH ALS IK EEN VAN JULIE TEGEN KOM ZIJN JULIE DER AAN EN DE MAROKANE DOE NI AAN DIE ONZIN MSS WEL DE HOLLANDERS EN TROUWENS WIJ ZIJN GEEN GEEN ACHTERLIJKE EZELS ZOALS FOCKING HOLLANDERS TFOU INCHALLAH AMIEN DA ER IETS GEBUERD !!!!

    /   Reply  / 
 281. Onbekendd

  ewa luister is ff ONBEKEND..
  je doet nu zelf ook als een fackin kk racist.
  doe dat zelf ook niet HOUD DE EER AAN JE ZELF.. & laat zien dt je wijzer bent..
  ik heb geen hekel aan marokane ofzo. maar ga je zelf niet verlagee.

    /   Reply  / 
 282. harry

  tnja, kaken doe je zeker op de plee.. maar ik schijt in je gezicht lelijke doos…

    /   Reply  / 
 283. Steven Blom

  harry heeft groot gelijk, je noemt iedereen een racist en lult over yes-r terwijl je hem niet eens kent. Niemand weet wat er echt gebeurt is, alleen sukkeltjhe yes-r hemzelf. En wat lopen alle mocrotjes te lullen over kut hollanders.. doe even normaal en respecteer elkaar gewoon, en als je iets te zeggen hebt doe dat dan voor me neus en zullen we zien of je nog steeds een grote mond hebt.

    /   Reply  / 
 284. mick

  Als jullie allochtonen ons nederlanders zo haten, rot dan lekker op naar jullie eigen land en cultuur. Maar nee daar willen jullie niet heen omdat daar ineens op jullie gelet wordt en je aan je neef/nicht wordt uitgehuwelijkt, een hoofddoek op moet, en in een plaggenhut moet wonen.

  sukkels

    /   Reply  / 
 285. Thai

  Dit is BULLSHIT
  klaar
  geen verhalen bij verzinnen

    /   Reply  / 
 286. onbekendd

  heee. volgens mij, zijn e nederlanders meer haters hoor.. mafketelss…

    /   Reply  / 
 287. mohammed

  yes r ga zo door

    /   Reply  / 
 288. Onbekendd

  YES-R DE LEKKERSTEEEEEEEEEEE…

  UTRECHT,LBC 4-LIFE..

    /   Reply  / 
 289. elien

  precies of yes-r iemand zou verkrachtn
  da meiske zit te liegn da ze zwart ziet damn ….

    /   Reply  / 
 290. truus:P

  en meestal zijn het de onschuldige meisjes die dat gaan lopen liegen! waarom zou yes-r dat doen:s elk meisje wil het met yes-r doen;) ik zou het geen verkrachten noemen als ik het met yes-r mocht doen hoor:P haha enne zij gaat toch met hun mee hoe dom ken je dan zijn:s zij gaat opdringen,

  6 juni!!! bobs uitgeest YES-R
  ik vind yes-r nog steeds even leuk

    /   Reply  / 
 291. Onbekendd

  YES-R @ DE FLAT VAN ALI B. WAS VEEEETT..!

  yes-r is de lekkersteeee..(H)

    /   Reply  / 
 292. truus

  ja idd en dan ben ik zijn moeder haha echt zo dom!

  zo ken iederen wel zeggen dta het hun neef is haha

  droom ik ook van

    /   Reply  / 
 293. girl15

  dat is onzin
  yes-r zou dat nooit doen
  da is een meisje die vraak wil nemen op hem

    /   Reply  / 
 294. liza

  weet je zeker dat hij het niet heeft gedaan want yes r is ook zo’n player want hij is wel mij fan ik zeg nixxx

    /   Reply  / 
 295. Onbekendd

  hahahaha, donder toch op!

  Yes-r is mooi, veel meisjes zitte achter hem aan.. daaromnoeme ze hem DE PLAYER!
  die jonge kan genoeeeg meisjes krijge. & hy pakt ze niet.. wie is hier deplayer.. niet yes-r chickieee:) !

  & dan nog, als die player zou zijn, denk je hy gaat iemand verkrachte.

    /   Reply  / 
 296. MOCRO_026

  WOELLAAHH
  WTF WAT DENKT DIE KK SLET
  DAT ZE MOOI IS EN YES-R KAN KRIJGE..?
  EN OOKAL VERKRACHT HIJ IEMAND
  DAN ZOU HIJ EGT NIET NAAR EEN HOLLANDER GAAN
  ZIJ KAN LIEGE VOOR VADERLAND KILL

  OPKK MET DIE KK KAHBEE!

    /   Reply  / 
 297. onbekendd

  juuuuuisstt.
  eindelijk 1tje die hard de waarheid zegt hahaha..

  ze3ma haaaat aan yes-r eh kehbaaaa..
  gewoon jaloerss op Yes-r..:D

  XJE 030…

    /   Reply  / 
 298. TOEEEEERK

  KK ewaldo !!!!!
  WUHUHAUHAUHAUHAUHAUHA KK MOGOOLL!
  HIJ IS ECHT NIET GETROUWD BITCH
  WHUHAUHA ALLEEN JIJ DENKT DATT..
  HIJ HAD EEN HELE LANGE RELATIE
  KLAAARR EN NU KK KAHBEE WILT GWN AAND8 VAN YES-R.. MAAR NEE DIE KRIJGT ZE NIET
  YES-R IS RELAX HIJ STREST ZICH NIET EENS OM DIE KK RODDELS VAN DIE HOLLANDER
  DUS BETER HOUD ZE OP MET PRATEN
  OOKAL KEN IK YES-R NIET PERSOONLIJK OF WATTAN OOK.. HIJ GAAT ZOWIEZO GEEN MEISJE VERKRACHTE EN ZOWIEZO NIET EEN HOLLANDER
  WUUHAUHAHUAUHAUAUHAHUAUHHAH
  KAHBEEEEEE DAT ZE IS..
  WOELLAH OPKK MET MENSE DIE ZEGGE OF DENKE DAT HIJ EEN CHICK HEEFT VERKRACHT!!!! BITCHEEESS.

    /   Reply  / 
 299. TOEEEEERK

  KK ewaldo !!!!!
  WUHUHAUHAUHAUHAUHAUHA KK MOGOOLL!
  HIJ IS ECHT NIET GETROUWD BITCH
  WHUHAUHA ALLEEN JIJ DENKT DATT..
  HIJ HAD EEN HELE LANGE RELATIE
  KLAAARR EN NU KK KAHBEE WILT GWN AAND8 VAN YES-R.. MAAR NEE DIE KRIJGT ZE NIET
  YES-R IS RELAX HIJ STREST ZICH NIET EENS OM DIE KK RODDELS VAN DIE HOLLANDER
  DUS BETER HOUD ZE OP MET PRATEN
  OOKAL KEN IK YES-R NIET PERSOONLIJK OF WATTAN OOK.. HIJ GAAT ZOWIEZO GEEN MEISJE VERKRACHTE EN ZOWIEZO NIET EEN HOLLANDER
  WUUHAUHAHUAUHAUAUHAHUAUHHAH
  KAHBEEEEEE DAT ZE IS..
  WOELLAH OPKK MET MENSE DIE ZEGGE OF DENKE DAT HIJ EEN CHICK HEEFT VERKRACHT!!!! BITCHEEESS.

    /   Reply  / 
 300. MOCRO_026

  LONSDALE K NEUK JOU KK MOEDER
  HUHH KUTMENSS WAT DENK JE WEL
  HOUU GWN JE BEK JOHH KUT NEDERLANDER
  WAT ZEG JIJ; KUT BUITENLANDERS GA NAAR JE EIGEN LAND..
  WAT DENK JE WEL NIET HEEAA KKHOOFD
  WOELLAH IK NEUK JOU BITCH
  IK KOM JE OPZOEKE
  ENDAN ALS WE NAAR NL ZIJN GEKOMEN ENDAN!?
  WAT WOU JE DOEN HOEER?
  MET JE DISCRIMINEREN
  WTF WAAR SLAAT DAT OP KAHBEE

  ENDAN ALS WE ZEGGE YES-R HEEFT NIX GEDAAN?
  WAT WOU JE ERAAN VERANDEREN
  DENK JE WE GAAN METEEN JOU GELOVEN?
  EN AL DIE ANDERE KUT NEDERLANDERSS?
  DAT NEDERLANDERS MAKKELIJK TE PAKKE ZIJN
  KUNNE WIJ ER NIX AAN DOEN!!

  WRM DENK JE DAT BUITENLANDERS ALLEEN MAAR MET NEDERLANDERS NEMENN? JAAAH DUUH ZE ZIJN KK MAKKELIJK TE PAKKEEENN EERST NEUKEN ENDAN OPKK ..

  KAASKOPPP WOELLAAH OPKK MET JOUU LONSDALE!

    /   Reply  / 
 301. MOCRO_026

  wuuhauhauhauhauhauha eentje zegt;
  ze zit op gymnasium is een heel lief meisje

  en de andere zegt;
  ze zit op Hilversum ze heeft vaak sex gehad

  wuhuauhauhuhauh wats dat voor onzin

  niemand kent die kehbaa hieerr geloof mij maar..

    /   Reply  / 
 302. onbekendd

  kkee kehbaaaaaasss
  haat aan de marokane taaazz.
  je meot er mee samenleve *LONSDALER*
  niet stoer kome pratee.
  kbn nederlander.. maar in deze gevalle kom k wel voor de marokane op..:D
  gooi je zelf weg jho. kk racist.. tfoee ..

    /   Reply  / 
 303. felicia

  hee allemaal ik ben felicia en ik denk dat het niet zo is yes-r lijkt me helemaal niet zo ?? maar ja alles kan in deze wereld dus ze komen er vanzelf wel achter gr en xxx felicia

    /   Reply  / 
 304. ......

  wuhhuauhahuahuahauua hij gaat egt niet verkrachte!! dan wilt die meisje zowiezo
  ook meedoen… denk je die meisje gaat dat misse ofzoo?

  whuahuhauhuaa kijk dit dann;;
  http://www.pp2g.tv/vYHpwYnQ_.aspx

  wwuhuhauhauhauhauhauhuhauhaahuhahua
  die meisje wou hem gwn verkrachte niet hij
  whuhauhuahuauhauhahua kehbaaa

    /   Reply  / 
 305. lisa

  Fack jullie geloven dit toch niet hem zou dit nooit doen en wie dat wel geloofd kan de pot op !!!! dit is allemaal onzin !

    /   Reply  / 
 306. lisa

  HOu je facking bek allemaal over yes-r hem zou dit echt nooit doen dus WIE denkt dat yes-r dit gedaan heeft kan de facking boom in !!!!!

    /   Reply  / 
 307. mariam

  EJ Jullie Dit is allemaal facking praatjes !
  En Trouwen marocaan neger vlamo nederlander wat maakt het uit wij zijjn allemaal mensen !
  enja over dat zo gezegde verkrackting DAt meisje was verzekers Een facking hoer die te weinig aandacht had en ze heeft zeker al dat verzonnen !!! tgg als ik dat facking trut zie !!! da wijf is zeker een afgeneukte bar moeder die jaloers was op yes-r tggg IK hAAt ZO ‘n iritante Wijven

    /   Reply  / 
 308. mariam

  Kerel Yes-r doet dit echt niet alle facking mensen die dat geloven kunnen zijn had aflekken !!!! en ja morokaan,neger,belg wat maakt het uit wij zijn allemaal mensen !!!
  En over doe zogezegde verkrachting tgg dat is een zielig verhaal ! Dat meisje was zeker een hoer !! Wou zeker keer yes-r als klant hebbn tggg Zo’n meisjes ken ik dat noem ik iritante wijven die op geen kloten treken en al de gasten die Mij geloven LOve You !!!

    /   Reply  / 
 309. Onbekendd

  ga eerst beetje nederlands leren! voordat je tekeer gaat..
  maar aan de andere kant heb je wel gelijk!
  ze wou aandacht, VAN YES-R..
  ze deed dit alleen om te kunne zegge khb yes-r gehad. maar dat ze dan nog zoiets hopeloos gaat zegge slaat nergens op!
  Ze heeft aandacht van hem gehad.. Ze heeft gekregen wat ze wou, wa gaat ze dan nog vn die praatjes vertelle :S!
  kk kehbaaa. deze meisjes moete ze zo hard pakke dat ze nooit meer hun bek open trekke!

  xje 030

    /   Reply  / 
 310. xxx

  Wtf komaan dat gelooft toch niemand !!!
  Yes-r zou dit niet doen hij heeft zoveel meisjes om mee te neuken hem zou nooit een meisje verkrachten !! En dat Stome wijf wil gwn aan dacht en daarom zit ze dingen te verzinnen en wie is dat wijf eigelijk?

    /   Reply  / 
 311. Jules

  Nee, mensen. Dat geloofde we eerst ook allemaal niet van R. Kelly & Michael Jackson.

    /   Reply  / 
 312. mammavantwee

  al is de leugen nog zo snel
  de waarheid achterhaald hem wel..

  wel of niet…feit is dat Yes-r BNer is…
  meeste BNers komen altijd onder hun straf uit…
  kijk bv naar ene patrick, kijk naar ene
  mevrouw maxi** etc…

    /   Reply  / 
 313. Onbekendd

  niet mense met elkaar gaan vergelijke!

    /   Reply  / 
 314. mocrooo

  t is alleemaal dom klotee gelulll zou die nooit doen dusss jullie nederlanders willeenn alleen alle marokanen uit nederlanddd ..

    /   Reply  / 
 315. Onbekendd

  Hee Mocrooo

  jij moet ook niet alle nederlanders met elkaar vergelijke!
  er zijn ook nederlanders die opkomen voor de marokane, ik ook! tenzij ze geen respect hebbe voor mij,dan ikook niet voor hun!
  maar idd.. het is zwaar gelull..

    /   Reply  / 
 316. _

  ej Komaan Tis allemaal Stome Leugens
  Yes-r Laat je Niet Doen !! Ik Geloof dat je er niets mee te maken heb !! xx Love You

    /   Reply  / 
 317. ....

  Ej Wat Weten jullie nu over hem facking nederlanders jullie zijn gwn facking jaloers stome nederlanders !!!!!! laat yes-r zijn Yes-r love you !

    /   Reply  / 
 318. stella

  yes-r zou dit nooi doen

    /   Reply  / 
 319. Onbekendd

  heee ….
  ik weet niet wie je bent
  maar als je ff goed leest zal je zien dat er genoeg nederlanders voor yes-r opkomen. stomme trutt! eerst beter lezen voordat je racistisch gaat doen!

    /   Reply  / 
 320. J.

  Ik ben zelf ook nederlands, maar ik zal nooit iemand discrimineren..
  En het slaat nergens op dat gelijk: altijd die marokkanen weer blabla..
  Dat is helemaal niet zo, nederlanders doen ook dingen die niet kunnen: mensen vermoorden, verkrachten enz.
  Ik weet niet of het waar is of niet, maar mensen moeten niet gelijk een oordeel geven over iets dat ze niet weten.

    /   Reply  / 
 321. J.

  En als ze hier geboren zijn hebben ze de Nederlandse nationaliteit, de ouders zijn dan alleen afkomstig uit een ander land. Zij zijn hier geboren en hebben gewoon de nederlandse taal geleerd, dus niet zo discrimineren.

    /   Reply  / 
 322. Onbekendd

  Juist..
  waarom discriminere?
  is nergens voor nodig! net alsof de hollanders zo heilig zijn!
  uiteindelijk, moet iedereen met elkaar samenleve

    /   Reply  / 
 323. J.

  Jaa idd, of je het nou wilt of niet
  we leven in een multiculturele samenleving, elkaar respecteren is het belangrijkste..
  Iedereen doet wel is iets wat niet kan toch? Maar als de ”buitenlanders” iets doen is het gelijk: jaa de marokkanen/turken enz. hebben weer is iets gedaan ..
  Ik heb niks tegen ze, totaal niet zelfs.. mijn vriend is surinaams dus
  En als ze zich aanpassen is het toch geen probleem

    /   Reply  / 
 324. Onbekendd

  Ja zeker,
  mijn vriend is ook marokaans.
  hy past zich ook heel goed aan,
  aan ze uiterlijk te zien weet je dt het een marokaan is, maar anders zou je zegge isgewoon enhollander..

    /   Reply  / 
 325. J.

  Dan is het toch niet erg..
  Als ze zich gewoon aanpassen is het goed, en er zijn ook marokkanen die het gedrag van hun eigen mensen ook niet goedkeuren, dus dat geeft toch ook al aan dat ze gewoon nederlanders zijn

    /   Reply  / 
 326. Onbekendd

  Jaa, klopt! heb je helemaal gelijk in!
  Het slaat ook helemaal nergens op die discussies hier! ze wete volgens mij allemaal neit wat ze zeggen!

    /   Reply  / 
 327. TTUURRKK

  MENSEE OKEE OKEE
  DIT IS ALLEMAAL TIJD VERSPILLING
  ZE IS HOEER BITCH KAHBE ALLES
  ZE HEEFT ALLES VERZONNE DIT DAT
  MAAR FOCK IT.. IS ALLEMAAL VERLEDEN
  DIT WAS IN 2007 GEBEURD ALS HET GOED IS?
  WOLLAH ALLEEN MAAR TIJD VERSPILLING;)

    /   Reply  / 
 328. Onbekendd

  Yes-r verzint niks, die tjick denkt ik heb een beroemd iemand late we die ff nakke!
  maar yes-r is niet zo makkelijk:D!
  hy heeft allemaal getuige jho die bitch lult onzin

    /   Reply  / 
 329. sourour

  OMFG menen jullie dat ofsow yes-r zou dat nooit doen egt harde onzin boulshit !!!

    /   Reply  / 
 330. Onbekendd

  ALS YES-R DIT GEDAAN HAD, HAD HET HEM WEL WAT GEDAAN, MAAR HET BOEIT HEM NIET, IS OOK EEN TEKE DAT DIE NIKS VERKEERDS GEDAAN HEEFT!

    /   Reply  / 
 331. sou

  OMG rasiste bolletisaf niks anders te doen voeze nederlanders yes-r zou dat nooit doen man een als hij het had gedaan zou die dat bekennen een mense die dat meisje kennen hoe heet ze dan hé. zware BOULSHIT !!!!

    /   Reply  / 
 332. sou

  omg de marokanen zijn volop nederlands aant leren een toch vind gij da een probleem jemama, wat zijn wij zijn wij apen neej mensen zoals gij een hebde u eigen al is bekeken!!!

    /   Reply  / 
 333. Anomien

  Het slaat fucking nergens op. Bij akon was het ook en heel amerika zei dat akon haar verkracht had was helemaal niet zo. En nous is yes-r aan de beurt. Slaat nergens op en sommige hiero hebben nuy blijkbaar iets tegen hollanders. maar ik ben zelf een hollander en ik kom fucking voor een buitenlander op dus hou je bek gewoon.!!!

    /   Reply  / 
 334. Onbekendd

  Yeeeeh raciste..
  waar slaat ;t op, racistisch doen, om iets wat over yes-r gaat!
  kleuters hier jho..

    /   Reply  / 
 335. Eskà

  TZZZZZ, vuile holandse slet!!
  Yes-r krygt iedreen die y wil.Ds wrm zou hy em bezg houde me’n zielg kind die vraak wil omda Yes-r aar wers gwn eef afgeweze…?! KUT WYF, GE ED U ME U YGE VINGR VERKRACHT :$ wilde aandacht mss?? stik, kwalg vn u!!!!!!
  groetjes uit Antwerpe xXx

    /   Reply  / 
 336. Onbekendd

  hahahahaha, kk belg! niet zo stoer doen,
  PC GANGSTER GHEGHE!
  komt ze hier stoer prate..
  met je vuile hollandse slet!
  heb je wel is klappe gehad van een hollandse slet?

    /   Reply  / 
 337. hoi

  wtf, zoiets doet yes-r niet hoor!
  is gewoon bullshit !

    /   Reply  / 
 338. Onbekendd

  Hey HOI!
  dat weten we nu ook wel hoor!
  dat zegt iedereen hier! ;)

    /   Reply  / 
 339. zaineb&najia

  Wij vinden het belachelijk dit GERUCHT!! Wij vinden Yesser de typpe daar echt niet voor.

  Wij vertel jullie wat, hij is een schat van een jonge. Enne Yesser wij wouden effe zeggen “Laat ze maar lullen, je houd ons alltijd! Want wij geloofen al die SHITT niet!”.

  Ewaa laterzzz

    /   Reply  / 
 340. zaineb&najia

  En we wouden nog effe zeggen. “Weet je ze zijn gewoon zoow jarloers dat ze dit gaan doen dat je niet mere veel Fans overhoud.

  Maare zoals ik al zei wij blijfen alltijd voor je klaar staan.

  (Mail me:P)

    /   Reply  / 
 341. mammie

  yes-r is een lekkerding
  hij is heel aardig

  ….dat weet ik

  /….iemand verkr8ten zou hij NOOIT doen

  maar jha je weet het maar nooit

  maar ik weet zeker dat hij dat niet doet

  kusszie

    /   Reply  / 
 342. Kimberly

  eyla Mensen ! Kijk Dit Is Onzin
  Ik Ben Ook Een Holander En Ik Kom OP Voor De Buitenlanders Als Het Moet ! MAar De Buitenlanders Moeten Zich Gedragen ea!

    /   Reply  / 
 343. :o (k)

  OMG Wat IS Dat Hier Voor Gedoe !

  1 Dit Is Allemaal Een facking Leugen
  2 Mensen Jullie Moeten Samen Leven
  3 ja sommige nederlanders zijn rasisten ! maar sommige komen ook op voor de buitenlanders ! dusj geen gelul en geruzie meer !!!!!

    /   Reply  / 
 344. sweet16

  Ja hoor! wat een vage verhaal! hah.. & de volgende x zal er zkkr staan dat hij een meisje heeft verkr8 en vermoord! dit bullshit is zkkr niet waar! (niet dat iick het zkkr weet) maar wat iick wel weet is dat een beroemde rapper als Yes-r zulke publiciteit niet nodig heeft!

  dus zal die dat helemaal niet uithalen! en vooral niet als hij in de Islam gelooft!

    /   Reply  / 
 345. Nuhayla

  Yes-r zou dit nooit doen anders zou hij wel stoppen met zingen en conserten hoor denk maar niet raar over hem

    /   Reply  / 
 346. Nuhayla

  Je moet je kut bek over marokanen houden ee turk of kaaskop ga na je moeder huilen

    /   Reply  / 
 347. Yes-r Is HOT !!

  Tfoe vuile Gowries ,, Yes-r=Marokaanse schoonheiid Je hebt gelijk wollah ,, ik sta echt aan jou kant ,, Yes-r zou dit nooit hebben gedaan ,, Wie ier ene kloot naar yes-r uitsteekt ,, Krijgt er ene op zin bakkes WOllah ik meen dit Yes-r The Best !!!!!!!

    /   Reply  / 
 348. Yes-r Is HOT !!

  Ej Mense ,, Als julie mijn reactie hier zien ,, Ik zou ggwn zeggge ,, Zet hier geen reacties meer op Iemmand heeft daar een fucking artikel over gemaakt ,, Een Fototje van yes-r geplaats en gwn afwachten tot dat ze reactiez krijgen + Yesser zou dit nooit hebben gedaan want hij is een super sweety boy en zou dit nooit durven
  MOCROS 4 EVAHH !!!! (L)

    /   Reply  / 
 349. omar

  ey lonsdale ik zeg niet dat ik nederlanders haat maar ik haat nederlanders die kk stoer of dicrmineren ik ben pakistaan en geen mocro dus do KK! rustig

    /   Reply  / 
 350. Tazz

  Wa Is Da Hier Allemaal Voor Onzin ………
  fack krl yes-r doet dit nooit never
  dus allemaal bek dicht wie achtr mij staat love youuu en de andere mogools kunnen de boom in bye bye

    /   Reply  / 
 351. Denk je egt

  DEnk je egt dat hij het heeft gedaan
  hij kan soveel meisjes krijggen en ……
  En dan gaat hij met zo’n lelijke snol zitte geloof je het egt

    /   Reply  / 
 352. Mocro

  Wat had je nou over mocro’s dan wrm zijn mocro’s altijd verkeerd ?? wrm altijd marokanen? ?? ? altijd die viese turken zijn verkeerd zeggn ze maar et zijn niet altijd buite landers orr en als jij ggvd 1 keer in marroko bent geweest wil je er wel wonen ik zweer het je et is een fucking mooi land maarja misgien zijn et wel altijd nederlandse jongens die mocro’s de sguld geven die heb je ook maarja je hebt ook wel mocro’s die zoiets maar maarja zo zijn de mensen gwn misgien doen ze et samen en seggen ze dat de mocro’s et gedaan hebben zulken zijn er ook want de kk politie gelooft tog altijd die nederlanders want nederlanders doe niks nederlanders zijn zo braaf laaat em de pot met die nderlanders

  RESPECT ?
  XMOCRO

    /   Reply  / 
 353. Donia

  Hij zou het nooit doen een meisje verkrachten dat weet ik heel zeker meschien is ze misbruikt en word ze bedreigt door een vaiand van yes r.

    /   Reply  / 
 354. Zaineb.B (100% Yes-R Fan;)

  Yes-r meisje verkracht NEVER!!

  Ik heb alles onderzocht,, en dat meisje begon hem te likken!!

  Dus Yes-R heeft GEEN MEISJE VERKRACHT!!

  Laterzz

    /   Reply  / 
 355. zina

  mijn neef doed da niet ok die verkrasht niemand

    /   Reply  / 
 356. zina

  nnnnnnnneeeeeeeeee ok mijn neef doet dat niet

    /   Reply  / 
 357. fhgd

  YES-r zou dit nooit doen hij is een goeie jongen dusssss laat hem toch . Yes-R is heus wel goed bij zijn hoofd dat is gwn nep-NEP NEP NEP PUUR 100% NEP. En ookal had hij het gedaan (ik denk het niet hoor als je dat gelooft ben je gek) HET IS TOCH ZIJ LEVEN NIEMAND KAN ER ME BEMOEIEN JAH
  EN Yes-R (Tesser Rochdy) Als je dit leest geloof dit alle onzin is nep ik vol jou en ik geloof in jou jij zoudit nooit doen hoewel ik zeg het hij heeft ditnei gedaan. PUNT UIT! .

    /   Reply  / 
 358. Hajar

  ik denk niet dat yes-r zo its doet het is een gewoone jonge net als iedereen dat meisje (trut) wauw YES-R gewoon zwart maken maar dat is haar niet gelukt wand de meerder heid zegt dat yes-r het niet gadaan heeft VOLGENS MIJ IS HET HAAR STOM VERHAALTJE/ OPROEP NAAR HET MEISJE: meisje jij bent gek stop met je domme verhaaltjes wand je maakt je belagelijk !!!!! ps: yes-r :jij bent te gek xxx

    /   Reply  / 
  1. Ben

   Wat zij zegt.
   en jij met je domme verhaal over yes-r dat die dat en dat gedaan hebt als ik dit zo allemaal zie weet ik gewoon dat je aandacht wil en volgens mij is er iets gebeurt en nou jij weer………………

     /   Reply  / 
 359. chima

  hoi yes-r sgat heey love ssgatje

    /   Reply  / 
 360. mohammed

  ewa dat is tog niet egt man.
  ik bedoel jij kan tog niks hebben gedaan.
  wat een vaag verhaal.
  ik geloof er niks van.
  maar dat pik jij tog zeeker ook niet.
  als er wat was dan zou ik het in deze brief hadden geschreeven.
  oke laters yes-R.

    /   Reply  / 
 361. souhaila

  dit is de grootste onzin die ik ooit heb gehoord yes-r kan elke meisje krijgen en dan moet hij perse dat wijf verkrachten geloof je het zelf

    /   Reply  / 
 362. YES ZN KENKER MOEDERR

  ZN KANKERR MEODER DIE DOOD KAN VALLEN NEPPE KANKER MARROKAAN OF WAT IE OOK MAG ZIJNNN
  KRIJG DE KLEREEEEEEEEEEEE !

    /   Reply  / 
 363. chima

  hoi yes-r sgat chima123 hvyes.nl

    /   Reply  / 
 364. kayleigh

  wohooooww:O
  denk je nou echt dat yes-r da zou doen ..
  als je zoon iemand bent als yes-r dan hoef je da niette doen;)

    /   Reply  / 
 365. chima

  hoi sexy yes-r sgat ik 16 hvyes.nl

    /   Reply  / 
 366. JOSHUA

  KUT GEZANG HELEMAAL ONZIN JE WI GEWOON AANDACHT DAN DOEN ALLEEN DOMME GEKKEN ECHT DOM HOER HOE DURF JE HEM TE BESSCHULDIGEN WEET JE WIE IK BEN?
  NOU ZIJN NEEFJE IK BEN FAMILIE IK PAK JOU WEL

    /   Reply  / 
  1. nadia

   bazachlek zij ga ook zie hahaha

     /   Reply  / 
   1. Ron

    Mensen doe aangifte van bedreiging tegen deze zieke geest dan zullen ze haar Ip adres achterhalen, niet normaal..

      /   Reply  / 
 367. nadia

  VAN MIJ MAG DAT HOOERTJE TE POT OP .ZE IS EEN HOER EEN BLIJFT EEN HOER

    /   Reply  / 
 368. jan

  Vuile gore tering Marokkanen zo moeten jullie verbranden tering volk kanker op naar je gore geite land van je,en jullie moeders zijn zo lelijk dat ik ze zonder snor niet eens herken

    /   Reply  / 
  1. Ali

   Spoor jij wel zulke gore taal gebruiken ik zou bijna denken dat jij er zelf een bent

     /   Reply  / 
  2. ...

   Wat kak je over marokko !!
   het eenigste die hier een lelijke moeder heeft dat ben jij
   Stinkdier !! Gore man

     /   Reply  / 
 369. jan

  @JOSHUA jou kanker ik het land meteen uit als ome wilders aan de macht kom, dan kom ik je halen je ip heb ik al dus slaap lekker Marokkaanse homo

    /   Reply  / 
  1. Jos

   Tegen wie heb jij in godsnaam?????????

     /   Reply  / 
  2. ...

   Debiel over Wie heb je het nu
   Wa marokkaanse homo Beo
   De grootste homo ben jij Debietje
   niet tegen marokkaansen
   Tfoe i belg niks beters te doen !!!

     /   Reply  / 
 370. Romy

  hoe weten jullie allemaal zo zeker dat hij het niet gedaan heeft !? er zijn genoeg marokkaantjes net zoals hem die het wel allemaal doen en hij is daar ook 1 van ondanks dat hij een (geweldige -_-) zang/rapcarriere heeft!!!

    /   Reply  / 
  1. Jos

   Kom op zeg als jij hem een beetje kent dan zou jij wel beter weten oja je discriminatie met dat woord
   Hoe dom kun je zijn

     /   Reply  / 
  2. anoniem

   voor duidelijkheid laat Marokkanen met rust. YES-R IS FUCKING EGYPTISCH

     /   Reply  / 
 371. Jos

  Hoe kom jij erbij dat je dit nog op internet plaats.
  Maar. ik kan ook wat trucjes hoor mijn vader is de beste advocaat van 6 advocaatkantoors Ik laat jou aanklagen en hem schuld vrijmaken
  Oja ik ben rijk net zo als mijn hele familie
  Dus dit gaat zeker lukken
  En wie lacht er nou He He

    /   Reply  / 
 372. hee

  allemaal vooroordelen. als je het ziet moet je het geloven.

    /   Reply  / 
 373. ikke !!

  BEN JE GEEK YES-R DOET DAT NIET BEN JE GEEKK WAT DNEK JE WELL DENK JE HY HEEFT NIKS TE DOEN IN ZYN LEVEN JEEH …. DAT JE DAT GEWOON OVER HEM DAT DAT S EGT SCHANDEE EGT DIE MEISJE MOET ZICH EGT SCHAME

    /   Reply  / 
 374. reduan

  tazz ut zijn gewoon haters tfoeeeeeee

    /   Reply  / 
 375. melissa

  ik hou van yes-r

    /   Reply  / 
 376. joop

  niveau inteelt, trieste samenleving………

    /   Reply  / 
 377. Muisje

  Kleine kinderen hier zeg, word eens volwassen!

    /   Reply  / 
 378. anoniem

  verwacht het onverwachtse, of zij het nou wilt of niet. Yes r zou zowiezo met haar naar bed gaan. want zeg nou zelf wie doet dat nou niet.. en ps. laat Marokkanen met rust YES R IS EGYPTISCH.. en dat sommmige yes r kennen en shit je kent hem niet zo goed dat je alles van hem weet want mensen de jou kennen weten ook niet alles wat jij doet of hebt gedaan.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>