Carice van Houten vrouw Jude Law!

Ben niet jaloers, nee, helemaal niet. Actrice Carice van Houten mag de vrouw spelen van Leonardo DiCaprio én Jude Law in twee verschillende films. Ze vliegt volgende week eventjes naar Marokko en gaat dan lekker naar Toronto. In augustus was het ook vast gezellig op de set van Valkyrie met Tom Cruise. In januari komt ze weer naar Nederland. Doet ze goed!

Lees ook:Carice van Houten exclusief op Vestrock (Hulst)
Lees ook:Daar ben ik weer!
Lees ook:Carice van Houten Nederlandse voice-over Chimpanzee
Lees ook:Voor 75 euro levend onder de grond
Lees ook:Cruise: Aliens nemen wraak

1 Reacties // Reageer

One thought on “Carice van Houten vrouw Jude Law!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>