De band Aqua is weer terug!

"I'm a barbie girl, in a barbie world…." Ken je het liedje nog? Aqua werd in 1997 beroemd met het nummer 'Barbie Girl'. In 2001 verdween de band. Zangeres Lene kreeg een kind en ging solo maar dat was niet zo succesvol. Aqua is nu weer terug! Ze gaan op tour in 2008 en hebben een nieuw album: 4-Inch Subwoofer. Ben benieuwd!

Lees ook:Nieuw album Anouk: For bitter or worse
Lees ook:Jongerenblog luistert nieuwe album van Anouk
Lees ook:Recensie album Robin Thicke: Blurred Lines
Lees ook:Walk Off The Earth kan meer dan alleen coveren
Lees ook:Anouk gaat internationaal met Nike

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>