Joran licht Nederlander op en feest in Thailand

Joran viert feest in Thailand! En wij maar denken dat hij in een psychiatrische inrichting zit. Feesten kost geld, dat weten we allemaal. Maar voor Joran speelt geld geen rol. Hij licht vanuit Thailand gewoon een oude Nederlandse man op. De naïeve Martin Bakx gaf Joran zelfs de inlogcode van zijn bankrekening. Joran zou in Thailand in de problemen zitten omdat hij met drugs werd betrapt. Joran smeekte zijn internetvriend om geld om 'tien jaar cel te voorkomen', vertelde Bakx bij RTL Boulevard.

Iedereen in Nederland dacht dat Joran in een psychiatrische instelling zat. 'Daar is iedereen goed ingetrapt', zei Joran tegen Bakx die met hem op internet contact hield.  

In eerste instantie maakte Martin 1000 euro over, maar later plunderde Joran de rekening van de goeddoener. Uiteindelijk verdween 6000 euro, beweert de man. 'Hij is heel knullig en naïef geweest', zegt Peter R de Vries die de zaak openbaar maakte.

Volgens de misdaadverslaggever zit Joran feestend in Hong Kong en Thailand en is kennelijk in de schulden geraakt.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Joran licht Nederlander op en feest in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>