Bruidegom blijkt bruid

Een vrouw uit Noord-Frankrijk doet zich al jaren voor als man. De 23-jarige Stéphane heet eigenlijk Stéphanie en hoopte met haar vriendin te kunnen trouwen. Ondanks dat het stel al twee jaar een relatie had, wist de echte bruid niet dat ze op het punt stond met een vrouw te trouwen. Stéphane werd ontmaskerd toen hij bij aanvraag van het huwelijk een kopie van zijn paspoort inleverde. Volgens de ‘bruidegom’zou zijn paspoort zijn gestolen. Maar op de kopie had Stéphane slinks de F van feminine veranderd in een M van masculine.

Een medewerker van de gemeente kreeg argwaan en belde met de geboorteplaats van de aanstaande. Daar bleek dat het paspoort eigendom was van een vrouw. Achteraf vertelde Stéphane dat ze zich van binnen een man voelde, maar geen geld had voor een geslachtsveranderende operatie.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bruidegom blijkt bruid

  1. peter

    En de echte bruid had geen behoefte aan een relatie met een vrouw ?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>