Jongetje kruipt in grijpautomaat op de kermis

Een driejarig Brits jongetje kon het maar niet hebben dat hij geen teddybeer kon winnen op de kermis. Hij besloot daarop zelf de beer uit de grijpautomaat te halen. Christopher Air zocht naar het gat waar de prijzen in werden gestopt en kroop erin, maar kwam er niet uit. Toen zijn moeder terug kwam van geld wisselen, zag ze haar zoontje lachend met de knuffel in zijn armen in de glazen bak zitten.

"Hij is goed in het oplossen van problemen. Hij zag het niet winnen van de beer als een probleem en heeft er eigenhandig wat aan gedaan", vertelde ze. Maar het lachen verging moeder en zoon toen bleek dat de eigenaar van de machine de sleutels kwijt was. Christopher raakte in paniek en begon te huilen. Maar na anderhalf uur was hij weer vrij. De beer kreeg hij mee naar huis.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jongetje kruipt in grijpautomaat op de kermis

  1. Roos

    hahaha anderhalfuur omdat je persee een knuffelbeer moest hebben.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>