Twitter jij je huis leeg?

Please rob meHartstikke leuk, met je vrienden delen waar je wanneer bent en wat je doet. Maar niet alleen voor jou en je vrienden is dat handig, ook voor mensen die mindere leuke plannen hebben met jouw lege huis.

Via Foursquare kan het heel gemakkelijk. Je stapt de kroeg binnen, laat je vrienden via Foursquare of Twitter weten waar je bent, zij zoeken jou op en een tijdje later gaan de eerste rondjes de maag in.

Dat de informatie op Twitter en andere vergelijkbare sites openbaar is en dat het niet altijd zo verstandig is je hele doen en laten daarop te zetten spreekt voor zich. Toch wil het trio Barry Bosboom, Boy van Amstel en Frank Groeneveld er extra aandacht op vestigen met hun site Please Rob Me.

Het is niet zo dat ze potentiële dieven aan willen zetten de huizen van deze mensen te plunderen. Wel willen ze dat het voor gebruikers even goed duidelijk is wat er allemaal met jouw informatie gedaan kan worden. Dat doel lijkt mij meer dan gehaald. Wat denk jij?

Bron: NOS Headlines

Afbeelding: Please Rob Me

Lees ook:Regel je begrafenis en ga tot die tijd schepmeppen
Lees ook:Online netwerken in de kroeg
Lees ook:Nederlandse jongeren in vluchtelingenkamp
Lees ook:Privacy op netwerksites moet beter
Lees ook:Wageningse jeugd wil legale graffiti muren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>