14 februari: online releaseparty Red Ribbon Rock

Een naakte wolfmens siert de frontpage van de website van het Red Ribbon Rock festival. Ja, in de strijd tegen aids is alles veroorloofd. Ook vunzigheid, in verantwoorde vorm natuurlijk. Red Ribbon Rock, een festival wat je niet moet missen.

En er is meer. Met dank aan Red Ribbon Rock krijgt John de Wolf eindelijk zijn eigen online glossy. Dit zal dan ook gevierd worden met een online release feestje! Neem John de Wolf mee in je slaapkamer en kijk live via de twitter pagina van Red Ribbon Rock naar een verantwoord vunzige webcast met bands als Little Things That Kill, Lost Bear, Bird on The Wire, en Tududuh.

Deze verantwoorde vunzigheid vindt je ook terug in het magazine, in de vorm van muziek, kunst en spannende artikelen en op het Red Ribbon Rock festival. Dit festival zal op 3 juni plaatsvinden in Willemeen, Arnhem en heeft als doel om jongeren op een luchtige manier te betrekken bij de Aids/HIV-problematiek.

Op het festival zelf is het nog eventjes wachten maar de online releaseparty is al snel!

Het releasefeest begint op 14 februari om 19:30 uur op www.twitter.com/redribbonrock, garderobe is gratis.

Lees ook:Red Ribbon Rock deel 2!
Lees ook:Jeuk-festival!
Lees ook:Kunst met een grote K
Lees ook:Dance4Life levert bijna half miljoen op
Lees ook:Muziek van nu in klassieke stijl

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “14 februari: online releaseparty Red Ribbon Rock

 1. iris

  Supahtoll! Ik ga zeker kijken!

    /   Reply  / 
 2. Tibor Bijl

  Vet concept! Ik ben benieuwd..

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Red Ribbon ROck deel 2! | Jongeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>