Spelletjes spelen voor films

De online games op Facebook zoals Farmville en Mafia Wars hebben al heel wat mensen verslaafd gemaakt. In de Verenigde Staten is deze verslaving niet meer voor niets, daar is het namelijk al mogelijk om met het spelen van de social games credits te sparen. Credits die vervolgens inwisselbaar zijn voor het huren van leuke films!

Facebook en filmmaatschappij Warner Brothers besloten de handen ineen te slaan en jongeren van tegenwoordig een extra dienst aan te bieden op het populaire vriendennetwerk. Via de site is het binnenkort mogelijk films te huren.

Met dertig credits (of drie dollar) heb je een film in je bezit. Na het inleveren van de credits heb je 48 uur de tijd de film van jouw keuze te checken. Batman: The Dark Knight is de eerste film die via de profielensite te zien is. In de loop der tijd zullen er steeds meer films bijkomen.

Het is nog even afwachten of en wanneer deze dienst voor de Nederlandse Facebookers beschikbaar is, momenteel kan het alleen nog in de VS.

Zit jij op deze dienst te wachten?

Bron: NOS Headlines

Lees ook:Stacey Rookhuizen als catwomen op Bat-Pod
Lees ook:Games: E3 en Playstation 3
Lees ook:Strengere controle op films en games voor jongeren
Lees ook:YouTube inspireert Anne Hathaway als Catwoman
Lees ook:Huiswerk op een netwerksite

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>