De digitale tongzoen is geboren

Zoenen op afstand, via internet en sms gaat het nu nog met woorden. Maar in Japan zijn ze druk bezig met het perfectioneren van een  digitale zoen. Je vriend(in) in een ander land? Geen probleem, zoenen via internet komt eraan!

De digitale tongzoen is ontwikkeld door Japanse studenten van een universiteit in Tokio. Voor de online zoen heb je twee kastjes nodig die de zoen registreren. Beide moeten het kastje in het bezit hebben en het plastic buisje dat eraan bevestigd is in hun mond stoppen. Wanneer het buisje in één kastje met de tong bewogen wordt, dan bootst het andere kastje automatisch deze beweging na en omgekeerd.

Een échte tongzoen gaat natuurlijk om meer dan alleen de draairichting, het project staat dus echt nog in de beginfase. In de toekomst zullen ook ademhaling en de hoeveelheid speeksel mee gaan spelen in de digitale zoen.

Zien?

Lijkt het je wat?

Bron: AD.nl
Foto: By KoS (Own work) [GFDL or CC-BY-SA-3.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Ultiem zoenen met Bing uit GTST
Lees ook:De Nederlander zoent zo’n 12 mensen tijdens de jaarwisseling
Lees ook:Geel voor zoenende voetballer
Lees ook:Mannen nemen initiatief bij eerste zoen
Lees ook:Jongeren in actie Valentijnsdag; niet zoenen bij slechte adem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>