Ontzettend veel kandidaten voor Oh Oh Cherso

Voor de één is het een ultiem avondje vermaak, de ander vindt het vreselijk ordinair maar populair is het programma in ieder geval wel. Oh Oh Cherso begint aan een derde ronde en heeft daar nog een stapmaat voor nodig. Massaal is er op die oproep gereageerd.

Je kunt het simpel en ordinair noemen maar de Oh Oh Cherso cast heeft het best goed voor elkaar. Jongeren uit heel Nederland staan te springen om zelf mee te doen in de derde serie. Volgens RTL Nederland zijn er in een week tijd maar liefst tweeduizend aanmeldingen gekomen van jongeren die het wel zien zitten een tijdje met de Haagse stappers op vakantie te gaan.

In juni zullen de audities plaats vinden en wordt bekend wie het team komt versterken. Dat hoeft dit seizoen niet perse iemand uit Den Haag te zijn, mensen uit het hele land zijn welkom, als ze maar in de groep passen. In juli trekt de vriendengroep er weer op uit naar het Griekse Chersonissos .

Bron: Parool
Afbeelding: RTL

Lees ook:Oh Oh Cherso zoekt nieuwe stapjongeren
Lees ook:Oh Oh Cherso heeft nieuwe cast compleet
Lees ook:Kaartjes scoren Leids Cabaret Festival en audities kijken
Lees ook:Stop met onzinnige zuipprogramma’s als Oh oh Cherso
Lees ook:Jongerenblog kijkt Everybody Loves Joey

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>