Loods jezelf veilig door het verkeer met Hyve Drive

Je auto veilig door het verkeer sturen is zo gemakkelijk nog niet. Op de weg liggen heel wat gevaren op de loer. Voor je rijbewijs echt binnen is moet je flink oefenen en dat kan ook online! Hyvers vanaf 17 jaar kunnen met Hyve Drive online de weg op en oefenen zo hun rijlessen.

Ne als in het echte leven is de weg op Hyve Drive vol obstakels en gevaar. Voor je het weet rij je één van je vrienden onder, online is er dan nog weinig aan de hand en los je het probleem al gauw weer op door een excuusmail te versturen maar in het dagelijks leven gaat dat natuurlijk niet zo. Dus is het taak de auto zo snel mogelijk maar wel schadeloos door het verkeer te loodsen door middel van rijoefeningen.

De rijinstructeur geeft opdrachten zoals een rondje rijden, achteruit inparkeren of keren op straat. Goede voorbereiding voor je toekomst want als jij de beste deelnemer van de maand bent ligt er een leuke prijs voor je klaar. Je wint dan voor 1.500 euro rijlessen die je mag besteden bij een aangesloten rijschool. Tot en met 31 december is er nog te oefenen, dus zet hem op!

Bron: Allepersberichten
Foto: By Phil Campbell from Midlands, England (Flickr) [CC-BY-2.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Jongeren voor jongeren in het verkeer
Lees ook:Shotgun: campagne richt zich op jonge bijrijders
Lees ook:Rondjes draaien met je elleboog
Lees ook:Seksend je rijbewijs halen?
Lees ook:Justin Bieber Believe Charity Drive voor KiKa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>