Nikkie Plessen en de New Chicks

Nikkie Plessen presenteert het nieuwe RTL5-programma New Chicks. In deze realityserie vol humor, feest, zon, zee en strand, gaan vijf Brabantse single vrouwen op zoek naar liefdesavontuur. De eerste aflevering staat gepland voor dinsdag 1 november tussen 21.00 en 22.00 uur.

Terwijl de dames zich nestelen in een super-de-luxe villa op het exotische Curaçao, staan iedere week vier jongens te popelen om de Brabantse schonen te ontmoeten. Nikkie Plessen staat de dames bij met raad en daad en biedt troost en gezelligheid waar nodig, want het vinden van een zomerflirt of de liefde van je leven gaat niet zonder slag of stoot.

De dames die hun intrek nemen in de villa zijn het sympathieke feestbeest Britt (21), de praatgrage Tamara (20), de onzekere maar goedlachse Sharon (23), de gevoelige Jessica (23) en het modepopje Kirsten (20). Allemaal hebben ze hun eigen slaapkamer met tweepersoonsbed. Na aankomst van de mannen kan het aftasten beginnen. Natuurlijk gaan alle remmen los en maken zij het Antilliaanse nachtleven onveilig tot in de kleine uurtjes. Het is uiteindelijk aan de meiden met welke jongen zij hun slaapkamer delen. Als een chick drie keer alleen slaapt, moet zij het vakantiehuis verlaten en staat er een nieuwe Brabantse schone op de mat.

Aan het eind van elke aflevering staan de babes voor een belangrijke keuze: hebben zij hun grote liefde gevonden en verlaten ze met deze man het eiland, of blijven ze op het zonovergoten Curaçao voor een nieuwe lichting mannen?

Lees ook:Nikkie Plessen in tranen tijdens dance4life bezoek Kenia
Lees ook:Nikkie Plessen praat graag over seks
Lees ook:Cheat On Me: alles is geoorloofd in show Jan Kooijman
Lees ook:Foto’s nieuwe bewoners villa Gouden Kooi!
Lees ook:Vrouwen: tv in slaapkamer funest voor seksleven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>