Ashton Kutcher vanavond in Two and a Half Men te zien

Veronica start vanavond met het negende en nieuwste seizoen van Two and a Half Men. In een dubbele eerste aflevering maakt Ashton Kutcher als nieuwe hoofdrolspeler zijn opwachting in de comedyserie. Hij speelt de rol van de steenrijke Walden Schmidt. Hij neemt hiermee de plaats in van de losbandige Charlie Sheen, die eerder dit jaar met veel ophef de serie verliet.

Het nieuwe seizoen opent met de begrafenis van Charlie, die op tragische wijze om het leven is gekomen. Hier komen veel vrouwen uit zijn onstuimige leven op af om afscheid van hem te nemen. Alan zit met zijn handen in het haar want hij moet nu Charlie’s huis verkopen en een plek voor zichzelf zien te vinden. Onverwachts ontmoet hij Walden Schmidt, een internetmiljardair die net als Alan gescheiden is van zijn vrouw. Ze raken aan de praat en blijken veel gemeen te hebben. Uiteindelijk verkoopt Alan het huis aan Walden en trekt hij bij zijn moeder in. Ondertussen helpt hij Walden met zijn relatieproblemen.

Two and a Half Men (seizoen 9), 20.30 uur, Veronica

Lees ook:Nieuwe seizoenen The Big Bang Theory en Two and a Half Men
Lees ook:Nieuwe seizoen The Big Bang Theory op Veronica
Lees ook:Lees de belevenissen van een muurbloem
Lees ook:Prometheus begint eigen fonds voor jongerenliteratuur
Lees ook:Spannende zondag: Breakout Kings, CSI: Miami en Lie To Me

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>