Britse sitcom The Inbetweeners bij Veronica

The Inbetweeners is vanaf morgenavond (21.50 uur) te zien bij Veronica. De populaire sitcom draait om Will McKenzie die van een particuliere naar een overheidsschool gaat vanwege de financiële situatie van zijn moeder. Op zijn eerste dag hoopt hij vooral vrienden te maken en sluit hij zich aan bij Simon, Jay en Neil. Met z’n vieren horen ze niet bij de populaire groep, maar ook niet bij de nerds, ze zitten er tussenin. Ze willen echter wel graag populair zijn, maar dat is lastiger dan ze denken. Dit zorgt regelmatig voor hilarische situaties. De Britse serie heeft inmiddels al meerdere prijzen in de wacht gesleept waaronder de British Comedy Award voor de beste comedyserie en een Gouden Roos.

De tieners Will, Simon, Jay en Neil willen graag volwassen worden, maar zijn daarin niet al te succesvol. Simon is de oudste van de groep en is al jaren verliefd op hetzelfde meisje, Carli D’Amato, die hij maar wat graag wil veroveren. Jay heeft de grootste mond van de vier en vertelt het liefst spectaculaire verhalen over zijn seksleven, die doorgaans niet op waarheid berusten. Degene die altijd twee stappen achterloopt is Neil. En tot slot is er Will McKenzie die de rest van de groep heeft ontmoet tijdens zijn eerste schooldag. Hij is het pispaaltje van de school voor pestkop Mark Donovan en het schoolhoofd Mr. Gilbert, die allebei een oogje hebben op zijn knappe moeder.

In de eerste aflevering is te zien hoe Will McKenzie zijn eerste dag beleeft op zijn nieuwe school, waar zijn accent en voorkomen hem nou niet direct populair maken. Zijn welkom wordt dan ook verre van wat hij ervan had verwacht. In zijn zoektocht naar ‘normale’ vrienden, sluit hij zich aan bij Jay, Neil en Simon. Volwassen zijn de vier nog lang niet, wat wel blijkt wanneer zij een biertje proberen te bestellen in de lokale pub.

Lees ook:Jongerenblog bekijkt Monsters University
Lees ook:Extra naar school in de zomer
Lees ook:Meisje van school geschopt na Playboy-reportage
Lees ook:Jongeren klaar voor volwassenheid op 21e
Lees ook:Nederlandse Ralf wint Junior Songfestival!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>