Kas Stuyf helpt jongeren Van de Straat

De jongeren in het nieuwe NCRV-programma ‘Van de Straat’ krijgen het niet voor elkaar iets van hun leven te maken. Ze komen in aanraking met justitie, maken hun opleiding niet af of lachen om een baan. Steeds weer vergooien ze eigenhandig hun kans op een toekomst. Ze vullen de dag met hangen, uitgaan, veel drinken, tv-kijken en drugsgebruik. En daar hebben ze zelf schoon genoeg van. In dit nieuwe programma gaat psycholoog en coach Kas Stuyf met de deelnemers aan de slag om hun dromen en doelen te verwezenlijken.

In acht afleveringen leren de zes jongeren tussen de 18 en 25 jaar de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven te nemen. Op een locatie weg van hun vertrouwde omgeving gaan ze keihard aan zichzelf werken. Hoe heeft het zover kunnen komen? Waarom krijgen ze het niet voor elkaar om hun leven op de rails te zetten? Wat willen ze écht? Behalve de coaching van Kas Stuyf, geeft ook feedback uit de groep hen het nodige zelfinzicht.

Van de Straat volgt de deelnemers ook als ze weer thuis zijn. Lukt het hen om met de nieuwe kennis en ervaringen hun oude leefpatronen te doorbreken en hun doel te bereiken?

Dit programma is vanavond om 21.20 uur te zien op Nederland 3.

Lees ook:Jongeren Van de Straat maken iets van hun leven
Lees ook:Polikliniek speciaal voor jongeren met kanker
Lees ook:Verdien jij die tweede kans?
Lees ook:Jokertje’s Jawoord: real life The Hangover
Lees ook:Nieuwe programmering SBS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>