Angela Groothuizen: dit is haar laatste TVOH-seizoen

Angela Groothuizen zal in een volgend seizoen van The Voice of Holland niet meer terugkeren als coach. Na het huidige seizoen en The Voice Kids (vanaf januari op de buis), zal zij uit de bekende stoel verdwijnen.

John de Mol heeft haar contract niet verlengd. Om programma-inhoudelijke redenen – zoals dat dan zo mooi wordt genoemd – moet ze haar plaatsje afstaan aan een nieuwe coach. Het is nog niet duidelijk wie dat gaat worden. Hebben jullie een voorkeur?

Lees ook:Aanmelden The Voice Kids seizoen 3
Lees ook:The Voice of Holland terug op radio met Barry Paf
Lees ook:TVOH derde seizoen start vanavond met Trijntje Oosterhuis
Lees ook:Leegloop jury The Voice of Holland; coach VanVelzen stopt
Lees ook:Show je coachkwaliteiten met ThuisCoach app van #TVOH

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>