Teams The Voice of Holland tegelijk in actie

Vandaag komen alle vier de teams tegelijk in actie bij ‘The voice of Holland LIVE’. Coach Marco Borsato is nog in de race met Sharon Doorson, Iris Kroes en Bart Brandjes. Team Nick & Simon heeft nog de beschikking over Charly Luske, Marloes van Ommen en Chris Hordijk. Angela Groothuizen maakt kans op de winst met Erwin Nyhoff, Laura Estévez en Niels Geusebroek. En VanVelzen, de winnende coach van het eerste seizoen, hoopt opnieuw hoge ogen te gooien, ditmaal met Wouter Vink, Michelle Flemming en Paul Turner.

In deze ‘kwartfinale’ valt bij elk team voor één kandidaat het doek. In de resultshow op vrijdag 6 januari wordt bekendgemaakt welke kandidaten door zijn naar de halve finale en welke twee talenten van elk team in de gevarenzone verkeren en zichzelf opnieuw moeten bewijzen in de sing off. De vier sing offs en de uitslag daarvan, zijn een dag later bij RTL 4 te zien in een speciale uitzending.

Di-rect treedt vrijdag op. De Haagse rockband timmert sinds 1999 aan de weg en scoort tegenwoordig de ene hit na de andere. Ook zijn in deze show beelden te zien van de concerten die de kandidaten van ‘The voice of Holland’ in de Heineken Music Hall in Amsterdam hebben gegeven tussen Kerst en Oud & Nieuw.

Uitzendingen
-Vrijdag 6 januari: ‘The voice of Holland’ 20.30 – 22.30 uur
-Vrijdag 6 januari: ‘The voice of Holland: The Results’ 23.05 – 23.35 uur
-Zaterdag 7 januari: ‘The voice of Holland – The Sing Off’ 20.00 – 21.00 uur

Lees ook:De eerste kandidaten voor The Voice of Holland Live zijn…
Lees ook:Wie gaat er door in #TVOH: Coosje, Jarno of Wudstik
Lees ook:The Voice of Holland halve finale: wie gaat er door?
Lees ook:Finalisten The Voice geven 28 december een concert #TVOH
Lees ook:Vanavond battles voor finaleplaats in The Voice Kids

1 Reacties // Reageer

One thought on “Teams The Voice of Holland tegelijk in actie

  1. John Reget

    Een beetje jammer dat TVOH categorisch moet gaan staan liegen op zaterdagavond, denken zeker dat we allemaal uit een ei komen vrijdag opgenomen en doodleuk vertellen dat ze een slechte nacht hebben gehad om nu de sing Off te moeten doen , maar dan natuurlijk wel in de zelfde kleding als z g n vrijdag doe mij en vele een plezier en wees een beetje eerlijk op de TV er wordt al zoveel gelogen, en logisch dat de uitslag uitlekt. Maakt het een beetje aannemelijker de kijkers weten toch wel dat er gemarchandeerd wordt SCHEI ER MEE UIT doet echt afbreuk aan het progamma

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>