Walking the Dead, Deep Cover en Saving Grace op RTL Crime

In februari starten er maar liefst drie nieuwe series bij de digitale misdaadzender RTL Crime. De donderdagavond, die in het teken staat van Europese misdaadseries, is geheel vernieuwd met de Britse detectiveserie ‘Waking the Dead’ en de Noorse politiereeks ‘Deep Cover’. Op vrijdagavond start de Amerikaanse dramaserie ‘Saving Grace’.

In ‘Waking the Dead’ staan hoofdinspecteur Peter Boyd en zijn team centraal. Deze eenheid is gespecialiseerd in het oplossen van moordzaken uit het verleden. ‘Waking the Dead’ won in 2004 een International Emmy Award voor beste dramaserie.
De politieserie ‘Deep Cover’ speelt zich zowel in Scandinavië als in Zuid-Europa af en gaat over de wereld van de georganiseerde misdaad. ‘Deep Cover’ was nog nooit eerder op de Nederlandse televisie te zien.

‘Saving Grace’ gaat over de vrouwelijke rechercheur Grace Hanadarko. Als agente is Grace erg succesvol, in haar privé-leven echter loopt alles minder op rolletjes. Ze heeft een alcoholprobleem en een nogal destructieve levensstijl. Wanneer ze hierdoor een ongeval veroorzaakt besluit ze het roer om te gooien. Seizoen één van ‘Saving Grace’ was eerder bij RTL5 te zien, RTL Crime start daarom met het tweede seizoen van de serie

‘Waking the Dead’, donderdag tussen 20.00 en 21.00 uur.
‘Deep Cover’, donderdag tussen 21.00 en 22.00 uur.
‘Saving Grace’, vrijdag tussen 20.00 en 21.00 uur.

Lees ook:Nieuwe aflevering Moordvrouw eerder te zien op RTL Crime
Lees ook:Seizoen negen van CSI New York start vanavond bij RTL 4
Lees ook:Kandidaten Wie is de Mol showen pokerface
Lees ook:Ashton Kutcher vanavond in Two and a Half Men te zien
Lees ook:Robinson trapt af met web-only Vrienden Expeditie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>