WTF.nl online: Wat Tekst en Foto’s

WTF.nl is Nederlands eerste online tabloid. De bezoeker vindt er vermakelijk nieuws uit binnen- en buitenland. Met berichten die verbazen en opmerkelijke verhalen uit de entertainmentbranche die je met je sociale netwerk wilt delen.

De naam van de site staat voor Wat Tekst en Foto’s en is tevens een duidelijke knipoog naar de Engelse betekenis van de afkorting What the Fuck. “Daarmee geven we de luchtigheid en nonchalance van het nieuws dat we brengen weer”, aldus Dennis van Luling, editorial manager WTF.nl.

De vormgeving van de site is vooral bijzonder door de rol van het opvallende beeld, waarmee de lezer meteen in het nieuws wordt getrokken. De site bevat naast opmerkelijk en entertainment nieuws uit het binnen- en buitenland een aantal terugkerende items: de Daily Snacks. Deze nieuwssnacks zijn terugkerende redactionele formats die met lijstjes, slideshows en video’s gevuld worden en de consument activeren om vaker terug te komen: denk hierbij aan een dagelijkse poll, een ‘Hot or Not’ en ‘Versus’-item, Best-of-web Video of de foto’s van de dag.

Naast de online en mobiele site is WTF.nl ook via een iPhone en Android app te volgen. Ook de WTF.nl iPad app zal binnenkort beschikbaar zijn. De apps zijn gratis te downloaden.

WTF.nl

Lees ook:Leuke ideeën, geen geheugen? My Favorite Notes onthouden het voor je
Lees ook:Jongeren melden online misbruik vaker
Lees ook:Sony maakt PlayMemories Online beschikbaar in Nederland en België
Lees ook:Stap op het schip!
Lees ook:MIXitup helemaal nieuw!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>