Jan Kooijman en Kim Feenstra verliefd op Ibiza

Jan Kooijman en Kim Feenstra spelen in de film Verliefd op Ibiza een stel. Jan kruipt in de huid van een Nederlandse stervoetballer en het topmodel speelt zijn vriendin. De cast van de nieuwe Nederlandse film werd dinsdag op Ibiza gepresenteerd. Naast Jan en Kim zullen onder anderen Jim Bakkum, Gigi Ravelli en Rick Engelkes in de film te zien zijn.

Lees ook:Armin van Buuren maakt titelsong Verliefd op Ibiza (video)
Lees ook:BN’ers als chaotische reisleiders
Lees ook:Meer mensen op vakantie naar Ibiza door film
Lees ook:538 Dance Department does Ibiza op radio en tv
Lees ook:Vijftig lekkerste Ibiza-hits op een cd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>